Aslinda değer arasinda bir ilişki ve değerlerinde sonuca etkisi var ama göz ardı ediliyor.. Deneme yanilma yöntemi aslinda hastayi hem manevi hem maddi yıpratıyor ve umutlarını öldürüyor enerjisini boşa harcatiyor..
Yani ben kendi adima bir kere birisinin tsh birden büyük olmali dememesini esefle karsiliyorum. Hakan bey hem eşimin spermine tedavi verdi hem benim tüm testlerin değerlerini bütünsel değerlendirdi bu sefer kendi yumurtam ile olmazsa bile bu bilgiler ve tedavi donasyonda şansımı artıracak seyler..
Ben daha önce yazmıştım efsune12ye FRESH nedemek bide doğuş tüp bebek merkezi kötü demişsin acaba doğuş hastanesiyle aynımı,ben doğuş hastanesinden Dr Verda Tunçbilekle görüştüm yumurta donasyonu düşünüyorum sen doğuş hastanesini nasıl biyer biliyomusun yada hakkında bişey duydunmu tavsiye edeceğin biyer varmı?bilgilendirirsen sevinirim.bide sakıncası yoksa yaşını söylermisin Allah isteyen emek veren herkeze evlat nasip eder inşallah.
Selam kızlar.. Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.. Hepimiz için hayırlısı..
Ses_82 hayırlısı olsun.. İnşallah bugünkü değerlerinde ikiye katlanmış olarak gelir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini.. Pozitif haberde bir değişiklik yapalım dedim ve senin için havai fişek gösterisi olsun dedim :) umarım beğenirsin :)))
[video=youtube;6bLZPatq53k]http://www.youtube.com/watch?v=6bLZPatq53k&feature=fvwrel[/video]
Canlarım...
Nasılsınız...Ben bir garibim...transferimin 6. günü dünden beri başım çok dönüyor...sabah yataktan kalkerken resmen aç kalkıyorum gözüm dönmüş gibi oluyor..dün akşamda karnımda bir sancı tamam dedim sanırım olmadı adet oldum dedim..korkumdan tualete gitmedim...sabah kalkıp baktığında adet felan olmamışım...kasıklarımdada batmalar var...gögüslerime dokunamıyorum bile çok ağrıyorlar....korkuyorum..
dün yakın bir arkadaşım beni rüyasında görmüş beyaz gül dağıtıyormuşum herkeze...hayırlısı olsun... şafak 7..... 7 gün sonra test var...çok heycanlıyım
bu belirtiler sizdede oldumu...
Şimdi yorgun ve de yumurtalarımın yaşlı olmasından- ki hep yumiler kaliteli embriyo oluşturdu - korkan ben donasyona karar verdim. Çünkü yaşlı yumilerden biliyoruz ki hasta ya da sakat çocuk olma riski de var. Embriyonun kaliteli olması yetmiyor, çünkü özürlü doğan bir çocukta embriyo aşamasında kaliteli blast oluşturarak anne rahmine tutunuyor mantıken. Bunu doktoruma söylediğimde de aynen öyle dedi. Bazen pgt yi geçen embriyo da tutunamıyor,bilimin ve bizim göremediğimiz nedenlerle maalesef.... Okadar çok araştırma yaptım o kadar kafa yordum ki anlatamam, doktor kadar olduk... Yaradan bizi daha fazla yormadan dileğimize kavuştursun diyorum bir noktadan sonra...
Sevgiyle kal...
Merhabalar, benim transferimi Halil Ibrahim Bey yapti. Testim yarin, insallah pozitif cikar. 8. gününde dayanamadim erken idrar testi yaptim negatif cikti.
Ateşsin için :
Ben de katılıyorum Benim de 3 denememin ikisinde yumurta kalitesi iyi idi hatta son denememde 8 hücreye bile ulaştık. Acak o kalite o kalite değil. Bizim yaşlı yumilerin A kalite olması ile gençlerin A kalitesi farklı bir şekilde. Ben derim ki yumilerinden vazgeç Donasyoma gel. Sorduğun için : Benim hem embriyo transferi yani hem yumi hem sperm.
size çok teşekkür ederim.
iki gündür farklı bakış açılarım oldu.
ben hep küçük kentlerde yaşadım oralara göre büyük ve sıradışı işler yaptım .ama insanın ufku okudukça gezdikçe gördükçe başka hayatlara baktıkça gelişiyor ve değişiyor ilk eşimle sen değiştin sen değiştin dediği için ayrıldık oysa ben gelişmiştim. o ise hep babasının kafasında hala öyle.şimdi çok mutluyum ikinci eşimle iyiki kızımı dinlemeden evlendim çok ama çok mutluyum. şimdi o da çok mutlu eşimlede çok iyi ilişkileri ya zamanla anladı beni yada büyüdü anladı. şimdi ona sormuyorum bebek meselesini ama benim bilinçaltımda sakladığım bir gerçeklikmi diye düşündüm bu konuyu. çünkü o, zaman zaman çocuklardan nefret ediyorum falan diyor zaten küçükkende kardeş istemezdi. yani istemiyorum mesajı veriyor bana ara ara.birde şu var bizim jenerasyona ben anne olduğum yıllarda çocuğunuzla arkadaş olun öğretisi verildi hep öyle derdi psikologlar uzmanlar. ama bu şimdi değişti. şimdi uzmanlar hayır siz onun annesisiniz arkadaşı gibi davranmamalı size. anne gibi davranın sizde çocuğunuza diyorlar. demekki arkadaş olmak çok çok istediklerini yapmak işe yaramadı bunun farkındayım.
ama ben şu bilinçaltımda bulunan kızımı üzeceğim kaygısından nasıl kurtulurum diye bu konuya değindim sevgili efsune nin anlattığı bazı şeyler düşündürdü bunu bana.
dün tüm gün tüm sayfaları okudum. daha çok bilgi sanırım başka bi yerde kalmış sizler buraya geçince.ama inanın sizin doğumunuz bebeğiniz beni çok etkiledi. ve ben hemen tamam diyebilirim donasyona. ama eşim istemiyor şimdide olacaksa senin çocuğun olmalı bana başka birinin çocuğu gibi gelecek diyor şu an başka da bişey demiyor. (sanki çok çok zamanımız varmış gibi. ) bu arada önceleri bende böyle düşünüyordum.belki zamanla sıcak bakar bilmiyorumtekrar size çok teşekkür ederim bunları paylaşabileceğim hiç kimsem yok tüm bunları ailem dahil hiç ama hiç kimse bilmiyor. sizleri arkadaşım hissediyorum ve aslında çok tanımak istiyorum keşke böyle bir organızasyon yapsanız ben çok isterim
siz yumurta donasyonu mu yapılarak hamile kaldınız biraz bilgi verir misiniz?
selamlar,
benim doğuşta iki denemem oldu ikiside negatif. biri fresh biri dondurulmuş.
ben memnun kalmadım. genelde doğuşta firdevs hanımdan memnunlar. benim doktorum şevket beydi bide can diye bi ebrilog vardı. sürekli onlarla irtibat halinde idim.
pazarlama teknikleri cok iyi. hic bir kayıt yok. bizdeki bakkal dükkanları bile oradan daha düzgün çalışıyordur.
ben şimdi halil ibrahim beyde tedavimi devam ediyorum. orada bütün belgeler alınmış. çok sistematik bir hastane. tek dezavantaj doktorunla değil sürekli hemşire ile muhatabsın.
gerçi doğuştada aynıydı. oradada sürekli ebriologla görüşüyordum.
hitte tuttumu dersen. oradada tutmadı ama en azından hayatımda ilk defa gebelik yaşadım kimyasalda olsa. şimdi dondurulmuşlarla denemeye hazılanıyoruz.
ikince fresh deneme gerekecek olursa fiyattada indirim yapıyorlar.
doktorun çok yakın ilgisini istiyor isen dünya tüp bebek düşünebilirsin. oradanda cok memunlar ve sanırım başarı oranıda oldukça iyi.
başka sorun olursa seve seve cevaplarım.. allah yardımcın olsun...
Canlarım...
Nasılsınız...Ben bir garibim...transferimin 6. günü dünden beri başım çok dönüyor...sabah yataktan kalkerken resmen aç kalkıyorum gözüm dönmüş gibi oluyor..dün akşamda karnımda bir sancı tamam dedim sanırım olmadı adet oldum dedim..korkumdan tualete gitmedim...sabah kalkıp baktığında adet felan olmamışım...kasıklarımdada batmalar var...gögüslerime dokunamıyorum bile çok ağrıyorlar....korkuyorum..
dün yakın bir arkadaşım beni rüyasında görmüş beyaz gül dağıtıyormuşum herkeze...hayırlısı olsun... şafak 7..... 7 gün sonra test var...çok heycanlıyım
bu belirtiler sizdede oldumu...
Merhabalar, benim transferimi Halil Ibrahim Bey yapti. Testim yarin, insallah pozitif cikar. 8. gününde dayanamadim erken idrar testi yaptim negatif cikti.
Evet, 18 yaşında menopoza giren biri olarak evlendikten sonra çocuk özlemi ağır bastı ve çok şükür hamileyim.
Kıbrıs tüp bebek merkezi Dr. Savaş Özyiğit e gitmiştim.
Hizmetten ilgi ve alakadan gayet memnundum. Tavsiye ederim.
Herkese merhaba,
Forumu takip ediyorum hatta efsune'nin önerdiği ktapları da aldım okudum.paylaşımlarınız çok güzel...benim de sorunum erken menapoz...yaşım 28...2 kez tüp bebek denedim ve 1. kalite embriyolarım olmasına rağmen birinde kimyasal gebelikle birinde de negatifle sonuçlandı....yaşın genç 1-2 adet embriyo da olsa yeter kaliteli olur denildi.ama yaptığım araştırmalar sonucu bazı kaynakalarda yaş genç de olsa sona kalan yumurtalar olduğu için biçimsel olarak kaliteli göürünse dahi genetik olarak kusurlu olduğunu ve tutunamadığını okudum...şimdi 3. denemeye başlayacaım ama kafam çok karışık....yaşım genç de olsa acaba gelişimleri devam etmiyor mu diye düşünüyorum... çünkü eğer öyleyse daha fazla uğraşıp yıpranmanın bir anlamı yok....28 yaş gibi bir yaş için erken menapoz ve yumruta kalitesi hakkında görüşlerinizi öğrene biliri miyim??? umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?