mucizeistiyorum, jadex çok çokk tebrik ederim allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı başımıza. yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş, rowina iyisin maşallah çok sevindim canım:) paylaşacak pek bir şeyim yok o yüzden arada bir gelip gidiyorum, hoşçakalın...

Papatyacığım merhaba,
Özeldem mesajını aldım teşekkür ederim ama 2 gündür dışarlardayım dönemedim sana. Msn den mail atarım sana. Minik kuşunu öpüyorum. Bu arada oğluşunu da unutmayalım. Sevgilerimle...

Sevgili fable
ALlah iyiliğ ini versin kızım nerdeee msn ye girecek zaman alem kadın. Sen en iyisi hotmaile mesaj at. Ok ?

Jadex ve mcizeisityorum

Sizleri de çok tebrik ederim .Mucize biraz telaşlı bir arkadaş öyle çok yatmasan da olur bence ama için rahat etsin yat bakalım Daha bunun ilk ayı 2. ayı 3 ayları var . Var da var yani ama tamam yat dayanabildiğin kadar . 3 ay sonrası daha bir garanti oluyor o zaman yürürsün . Çok tebrikler tekrar .

Tebrikler canim. Cok sevindim. Darisi iki ay sonra benimde basima. Biz yine denemeye karar verdik. Umarim bu sefer kizima kardesle geri döneriz.

canım benim daha kesin bişey yok ama çok umutluyum sekiz senedir her ay idrar testi yapıyordum belki bir mucize olur diye....ilk defa ikinci cizgiyi gördüm...Rabbim herkeze nasip etsin inaşallah bu güzel duyguyu...

folik asidi kullanmaya başla o zaman...
kabak çekirdeği ve ananas suyu içmeye başla
fsh ve e2 hormonların düzensizse civan pencemi çayını içmeye başla derim ben..e2 çoçuk tutunmayı etkiliyormuş canım

Jadex ve mcizeisityorum

Sizleri de çok tebrik ederim .Mucize biraz telaşlı bir arkadaş öyle çok yatmasan da olur bence ama için rahat etsin yat bakalım Daha bunun ilk ayı 2. ayı 3 ayları var . Var da var yani ama tamam yat dayanabildiğin kadar . 3 ay sonrası daha bir garanti oluyor o zaman yürürsün . Çok tebrikler tekrar .[/QUOTE]

yarın test yaptırıcam belkide belli olmaz dayanamazsam bugun öğlende gidebilirim test yaptırmya bakalım....
yatmak o kadar zorki hele yoğun iş temposuna alışkın biri olarak zor geliyor Allah hepimize sabırlar versin inşallah

mucizeistiyorum gözün aydın canım darısı bize benimde sol kasık tafafında günde iki üç kere yokluyan adet agrısı gelip geçiyor iş olacagına varır ama üzülmemek içten degil bidaha deniyecek parada yok inşallah tutunmuştur rabbimin dediği olur ama genede istiyor insan ..

canım benim...
hakkımızda hayırlısı olsun..
Bende olmazsa bir daha deneyecek gücüm yok..hem maddi hem manevi...
bu tedavi için kredi çektim o kadar bocum varken ....manevi olarakta çok yıprandım...
Hele kayınvaldeme sinir oldum ayda yılda bir arayan kadın hergün arıyor kızım canım iyimisin diye soruyor..
Görümcemin çoçuğuna birde ezberletmişler yok kardeş geliyor bana felan diye
eğer olmazsa çok yıkılıcam..Allah büyüktür..

aynı şeyler benimkinlerde şu anda meraktan patlıyorlar yüzüne bakmıyanlar bile arıyor meraktan dünya alemin dilindeyiz eşime arkadaşlarından tut akrabalar noldu filan adam biçarem belli degil filan deyip savıştırıyor allahım millete karşı boynumuzu bükmesin yokmuş dedirtmesin valla öylede dua ediyorum insan mort gibi oluyor tuaf oluyor kaynanamgil zaten ondada var sorun tutmuyor dicekleri kesin öteki iki denemede bir emriyo kondu tutmadı tavırlandılar ikincide zaten spermde bulunmadı iptal oldu onu gel onlara anlat ikikere yaptırdılar tutmadı sorun ondada var diye laf etmişler bana bazen sende görünsen tedavi olsan bilmemne diye laf sokar salaklar şimdi bu işten haberleri yok oglundan sanıyor olmazsa hıhh zaten oda muhakkak var bir sorun der otururlar ...

sağol canım benim...inşallah kandada pozatif sonucu görürüm...
4500 €

Özelden mesaj çekemiyorum daha 100 mesajı tamamlayamamışım
burdan yazdım

Şevket bey donörün adı soyadı hariç bütün bilgileri sana verebiliyor
Ben fiziksel özelliklerimi yazıp kendisine iletmiştim ona göre bulundu
Genelde 30 yaşını geçmeyen biri ve üniversite öğrenci oluyor
Boyu kilosuda sana uygun biri oluyor benim donörin boyu biraz bende uzunmuş

Canım bende çok kararsızdım hem dini konusundan hemde etrafa karşı
Çok araştırdım dinimizde bile bir ayette çoçuğun taşıyan annedir diyor
Birde şöyle düşündüm tıp okadar ilerlediki ama ginede bir kalp nakli olsun bir böbrek nakli olsun dna tutmayınca kardeş kardeşe bile veremiyor...Ama yumurta bir ölü kadından alınsa hiç sorun olmadan saat gibi çalışmaya başlıyor..Allahım bu organı böyle yaratmasınında bir sebebi olmalı bence..
etrafa karşıda kimseye bişey söylemedim herkez normal bir tüp biliyor
senin yaş kaç 30 üzeri ise dene derim ben
bende 30 yaşındayım
Allah herkeze bütün isteyenlere versin yarabbim

bu işin stresi ayrı bide bunlarla uğraşmanın stresi ayrı....sinir oldum şimdi gene
Allah sabır versin valla hepimize..cahil insanlarla uğraşmak çok zor....

Papatyacığım yaaa ağız alışkanlığı msn demişim aslında hotmail demek istemiştim ben de.... :))))))))

Sevgili mucize bekliyorum ve bebeklerim gelin,

Herşeyden önce deneme sonucunun hayırlı bir sonuç olmasini cani gönülden diliyorum.

Diger yandan kaygılarınızi özellikle diğer kişiler hakkında olan o neder, yok aramiş sormuş, yok şöyle derlermiş. Bunlar hiç sağlıklı kaygılar değil...

Dış odaklı ve bağımlı kişilik çığlıkları. ( bu yoldan hepimız geçtik)

Sağlıklı birey kendi refah ve mutluluğuna hizmet edecek duygulanımları olur. Önemsediği nasıl bir anne olurum, binca yillik özlem bitti ne güzel.
Olmaz isede bunda bir neden olduğunu ve egosunun sindirmeye ihtiyacı olduğunu düşünür ve kendi eksik yanı ile barışmaya calışır. Kim nederi asla dert etmez. Hele şimdi hormonlar için tek ihtiyaç umut ve huzurken kendinize krndiniz iç sesinizle kötülük etmeyin..

Yolunuz açık olsun.

Selam kızlar.. haftamız çok güzel haberlerle başlamış:) inşallah böyle de devam eder...

jadex ve mucizeistiyorum.. hadi şu beta hcg sonuçlarınızı da bir an evvel yazında şenlikler başlasın...

Selam kızlar.. haftamız çok güzel haberlerle başlamış:) inşallah böyle de devam eder...

jadex ve mucizeistiyorum.. hadi şu beta hcg sonuçlarınızı da bir an evvel yazında şenlikler başlasın...

Ben de bir negatif sonuç almış biri olarak inanınki kendi testimdeki gibi heyecanlıyım. 2-3 saate bir sizlerden haber almak için pozitif sonuçlar için sitedeyim. Mucizeistiyorum, jadex ve birkaç gün sonra da bebeklerim gelin inşaallah Allahım yüzünüzü güldürür.Hayırlı evlatlar nesip eder. Temmuz da inş. bana da sizler dua edersiniz.

çok teşekkür ederim canlarım

testi bugun yaptırmaya karar verdim
yarın işe başlıycam çünkü
Birde zaten transferim saat 12.00 olmuştu yani saat hesabı yaparsak 12 güne girmiş oldum
saatler geçmiyor
saat :18.00 de hastaneye gidiyorum
19.00 sanırım sonucu almış olurum
Dualarınız için çok teşekkür ederim

hadi hayırlısı arkadaşım inşallah kan sonucuda
pozitif olurda bi bayram olur şurda...gerçi idrar testinde pozitfi gördün bekliyoruz allah yardımcın olsun...

Merhaba Yosunnn ;
Yurtdisinda yasiyorum buranin bir tatili varmis her yer kapali malaesef.Yarin kan verecegim 2-3 gün sonra yazili cevabi alirim.Fakat evde 8. gün 9. gün 10. gün 11.gün (12.günde hafta sonuna girince ) hep test yapan biri olarak 4-5 testin icinde bazende iki tane test cubugumda silik göremedim.Ama diger3 cubukta silikte olsa belirginlesti gördüm.Ondan biraz heyecan-korku-endisem yatisti..Cokda korkuyorum olumsuz cikar diye..yanilma payim olabilir diye endisem oluyor..cok ilac aliyoruz malum ilaclardan dolayi hamilelik belirgin olabilir.Bazende aksi..Ay inanki Yosun öyle endiseyle bekliyorumki zaman kavrami hic gecmyior..
Yorumuzu alabilirim. Testin biri silik cikiyor biri cikmiyor öyle tuhaftki..Insallah size güzel bu siteye pozitif yazmak nasip eder.Herkese dua ediyorum bol sans diliyorum.
sevgiler.

Testine olumsuz olmasina üzüldüm,her seyde hayir vardir Allahin takdiri.Simdiden temmuz icin bol sans diliyorum insallah kisa zamanda sende güzel haberlerle döneceksin cnm. Duamiz tüm anne adaylari icin.
esenkalin.

Mucize mucize geliyor:))))
Yehuuuuuu
Sadece 2 gün sonra degerinin katlanması gerekiyor. İnsallah onunda haberini yine verirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…