Selam lolita
Hep lolita kal:) Benim bir kürtaj ( ah kafam) iki düşükten sonra ümidimi kesmişke 38 yaşında doğal yoldan hamişlikten 1 oğluşum var. Sonrasında ilişkinin düzensizliğinden olmadı. Oğlan 6 yaşındayken 3 tüp denedik olmadı bu arada eşimin morfolojisinin bozuk olduğunu %2 öğrendik Boşuna çabalıyormuşuz yani:)
Sonra benim yaş oldu 45 İllada bebiş dedim Sonunda embriyo transferi ilk denememde oldu maşallah .Öncesinde ths ı düzene sokmam gerekti çok etkili oldu mu bilemem ama . Sen de dene Kısmet herkesin değişik bize bakarak istatistik yapmak zor yani.
Sevgili fable
Evet bir de gece bir posta kalkıyorum.Keçi sütü mama buldum gazı azalttı biraz da büyüdü O minnacık pırt için yarım saat eti kesilmiş gibi ağlamıyor zavallı yavrucak artık. Yine de her akşam 7.5 10 arası ağlama faslımız ama öyle böyle değil sonra sızıp kalıyor güzel kızım. Ben de garanti olsun istedimdi ve Firdevs hanımla sperm karması yapmaya karar vermiştik 2 tane doorden 2 tane eşden ama eş sonunda vazgeçti ve biz embriyo transferine gittik.Aynı kaygılardan yorgunluktan yani sperm odası adama işkence odası gibi geliyordu artık. Neyse sana özelden yazdım
Tebrikler canim. Cok sevindim. Darisi iki ay sonra benimde basima. Biz yine denemeye karar verdik. Umarim bu sefer kizima kardesle geri döneriz.
canım benim daha kesin bişey yok ama çok umutluyum sekiz senedir her ay idrar testi yapıyordum belki bir mucize olur diye....ilk defa ikinci cizgiyi gördüm...Rabbim herkeze nasip etsin inaşallah bu güzel duyguyu...
folik asidi kullanmaya başla o zaman...
kabak çekirdeği ve ananas suyu içmeye başla
fsh ve e2 hormonların düzensizse civan pencemi çayını içmeye başla derim ben..e2 çoçuk tutunmayı etkiliyormuş canım
mucizeistiyorum gözün aydın canım darısı bize benimde sol kasık tafafında günde iki üç kere yokluyan adet agrısı gelip geçiyor iş olacagına varır ama üzülmemek içten degil bidaha deniyecek parada yok inşallah tutunmuştur rabbimin dediği olur ama genede istiyor insan ..
canım benim...
hakkımızda hayırlısı olsun..
Bende olmazsa bir daha deneyecek gücüm yok..hem maddi hem manevi...
bu tedavi için kredi çektim o kadar bocum varken ....manevi olarakta çok yıprandım...
Hele kayınvaldeme sinir oldum ayda yılda bir arayan kadın hergün arıyor kızım canım iyimisin diye soruyor..
Görümcemin çoçuğuna birde ezberletmişler yok kardeş geliyor bana felan diye
eğer olmazsa çok yıkılıcam..Allah büyüktür..
aynı şeyler benimkinlerde şu anda meraktan patlıyorlar yüzüne bakmıyanlar bile arıyor meraktan dünya alemin dilindeyiz eşime arkadaşlarından tut akrabalar noldu filan adam biçarem belli degil filan deyip savıştırıyor allahım millete karşı boynumuzu bükmesin yokmuş dedirtmesin valla öylede dua ediyorum insan mort gibi oluyor tuaf oluyor kaynanamgil zaten ondada var sorun tutmuyor dicekleri kesin öteki iki denemede bir emriyo kondu tutmadı tavırlandılar ikincide zaten spermde bulunmadı iptal oldu onu gel onlara anlat ikikere yaptırdılar tutmadı sorun ondada var diye laf etmişler bana bazen sende görünsen tedavi olsan bilmemne diye laf sokar salaklar şimdi bu işten haberleri yok oglundan sanıyor olmazsa hıhh zaten oda muhakkak var bir sorun der otururlar ...
Sevgili fable
ALlah iyiliğ ini versin kızım nerdeee msn ye girecek zaman alem kadın. Sen en iyisi hotmaile mesaj at. Ok ?
Jadex ve mcizeisityorum
Sizleri de çok tebrik ederim .Mucize biraz telaşlı bir arkadaş öyle çok yatmasan da olur bence ama için rahat etsin yat bakalım Daha bunun ilk ayı 2. ayı 3 ayları var . Var da var yani ama tamam yat dayanabildiğin kadar . 3 ay sonrası daha bir garanti oluyor o zaman yürürsün . Çok tebrikler tekrar .
Selam kızlar.. haftamız çok güzel haberlerle başlamış:) inşallah böyle de devam eder...
jadex ve mucizeistiyorum.. hadi şu beta hcg sonuçlarınızı da bir an evvel yazında şenlikler başlasın...
hadi hayırlısı arkadaşım inşallah kan sonucudaçok teşekkür ederim canlarım
testi bugun yaptırmaya karar verdim
yarın işe başlıycam çünkü
Birde zaten transferim saat 12.00 olmuştu yani saat hesabı yaparsak 12 güne girmiş oldum
saatler geçmiyor
saat :18.00 de hastaneye gidiyorum
19.00 sanırım sonucu almış olurum
Dualarınız için çok teşekkür ederim
Selam kızlar.. haftamız çok güzel haberlerle başlamış:) inşallah böyle de devam eder...
jadex ve mucizeistiyorum.. hadi şu beta hcg sonuçlarınızı da bir an evvel yazında şenlikler başlasın...
Ben de bir negatif sonuç almış biri olarak inanınki kendi testimdeki gibi heyecanlıyım. 2-3 saate bir sizlerden haber almak için pozitif sonuçlar için sitedeyim. Mucizeistiyorum, jadex ve birkaç gün sonra da bebeklerim gelin inşaallah Allahım yüzünüzü güldürür.Hayırlı evlatlar nesip eder. Temmuz da inş. bana da sizler dua edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?