cnm benımde 7.gunum bugun bende progestanı jel olarak kullanıorum bendende su gıbı bıseey geldi.sasırdım ..hamıle kalan arkdslardan yorum yapan olursa sevınırım

cnm benımde 7.gunum bugun bende progestanı jel olarak kullanıorum bendende su gıbı bıseey geldi.sasırdım ..hamıle kalan arkdslardan yorum yapan olursa sevınırım

dr hesabı ile şuan 7,5 hafta ama bizim hesaba göre 6 hafta 3 günlük
kalp sesini duyduk ikisininde
dr iyi dedi birkaç gün bebe aspirini bırakmamı istedi rahim içeriği temizlesin diye 5 gün kullanma dedi bende kullanmıyorumm işte başkada sorun yok inşallah
bende
özellikle sabah yataktan kalkar kalkmaz başlıyor sabah hemen üç dört adet çubuk kraker yiyorum bastırıyor canım şimdilik bu kadar sen nasılsın ilaçları bıraktınmı önce sormuştum ama cvp vermedin görmedin heralde daha kullanıyormusun...

jel bende kullanıyorum alışmalısın jele su gibi akar hatta bazen çökelek gibi düşer birikir içerde korkma için ferah olsun...

biliyorsun balık kısmet demek ama anladığım kadarıyla kadın önüne gelen kısmeti tepmiş kısmeti sana atmış bu kısmet senin hadi inşallah bebektir belkide allah yardımcın olsun seninde yüzün güler allahım herkeze yardım etsin elleriniz boş çıkmasın kısmetin sana sunuluyor ahh canım ben ne rüyalar gördüm kıbrıstan geleli 41 gün oldu zaman ne çabuk geçiyor bu zaman içinde hem iyi rüyalar hemde karabasan lar gördüm allah nazarlardan sakınsın...

Sagol Sevgili Papatya canim ,Nasilsiniz ? melegin ,oglun nasillar.))
Inanki birazda olsa icim rahatladi.Yaklasik 7-8 cubuk aldim pahal ialdigim cubuklarda hic cikmadi..ama normal fiata basit aldigimda ikinci silik cizgiyi gördüm sükür ama yanilma payimiz cok olabilir.Haklisinda negatif olsa asla silik bile cikmazdi..
Bugün tam 12.gün aslinda cikmasi gerek demekki idrar testleri %100 garantili degil.
Kan verdim bugün insallah 2 güne kadar belli olur duanizi eksik etmeyin.
Kutlarim diger anne adaylarini Allahim tamamina erdirsin insallah.Darisi diger anne adaylarimiza.
sevgiler.

jel bende kullanıyorum alışmalısın jele su gibi akar hatta bazen çökelek gibi düşer birikir içerde korkma için ferah olsun...

cok saol cnm jelı enjekte ettıkten sonra bı sure dolasıorum evde ama bı kısmı yıne dısarı cıkıo bunu bılıodum ama sıvı ılk defa geldı anlam verememıstım normalse sorun yok rahatladım cnm saol bu arada yukarı 1 tane yazdım ama bıkactane ıletılmıs pardon..

söylediğin belirtilerin hepsi bendede var....fitille su gelmesi felan...inşallah bu sefer bebişlerin sana tutunmuştur...rüyanda çok güzel.....inanıyorum bu sefer bebeklerin gelicek...

sağol canım benim, inşallah katlanır...
13. gün yani yarın yapıcam 2. testi
Geçmiş olsun...canım her güzelliğin bir zorluğu var
Bende mide bulantısı yok ama yanma var....

Merhaba kizlar, benim aklima donasyon ücretleri takildi, HIT de 4500 mü yoksa 5000 EURO mu? Bizde 5000 EURO aldilar. Bazi arkadaslar foruma 4500 diye gecmisler, bir yanlislik olmasin?

Merhaba kizlar, benim aklima donasyon ücretleri takildi, HIT de 4500 mü yoksa 5000 EURO mu? Bizde 5000 EURO aldilar. Bazi arkadaslar foruma 4500 diye gecmisler, bir yanlislik olmasin?

canım size ekstra bir şeymi yapıldı acaba.konaklama falan dahilmiydi mesela..? bizden 4500 alındı.konaklama ve yol hariç.

söylediğin belirtilerin hepsi bendede var....fitille su gelmesi felan...inşallah bu sefer bebişlerin sana tutunmuştur...rüyanda çok güzel.....inanıyorum bu sefer bebeklerin gelicek...

ayyyy inşallah canım benim keşke demek sendede vardı aynı şeyler içimden ses sürekli bebek var diyor başından beri inşallah öyle olur firdevs hanım senden çok ümütliyüm dedi hep olcak alnamlı konuştu inşallah öyle olur allah herkezin gönlündekini versin ..

Hayir. Konaklama ve transferi biz organize ettik. Psk. Z. Hanimla irtibata gectik. Bize ne dediyse yaptik. Biz yurtdisindan geliyoruz diye mi öyle yaptilar acaba. Sasirdim bak bu ise.

bilemiyorum niye öyle ama. aynı işlem için farklı ücret alınması etik değil tabi. siz nereden geliyorsunuz..? almanya..?

sağol canım benim, inşallah katlanır...
13. gün yani yarın yapıcam 2. testi
Geçmiş olsun...canım her güzelliğin bir zorluğu var
Bende mide bulantısı yok ama yanma var....

katlanır katlanır buraya kadar geldinya gerisi tez geçer katlanmıyacak bi degerin yok allahın izniyle katlanacak mide bulantısına erken bence bazısında hiç olmuyor bence oraya hiç takılma hamileliginin tadını çıkar..

balık kısmettir. allahın izniyle bebeğin kucağına gelecek. hatta ablanda sustur şunu başım şişti diyecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…