slm canlarım
sonucum elimde
102,62
Allahıma şükürler olsun
dualarınız için teşekkür ederim
Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
slm canlarım
sonucum elimde
102,62
Allahıma şükürler olsun
Merhaba Yosunnn ;
Yurtdisinda yasiyorum buranin bir tatili varmis her yer kapali malaesef.Yarin kan verecegim 2-3 gün sonra yazili cevabi alirim.Fakat evde 8. gün 9. gün 10. gün 11.gün (12.günde hafta sonuna girince ) hep test yapan biri olarak 4-5 testin icinde bazende iki tane test cubugumda silik göremedim.Ama diger3 cubukta silikte olsa belirginlesti gördüm.Ondan biraz heyecan-korku-endisem yatisti..Cokda korkuyorum olumsuz cikar diye..yanilma payim olabilir diye endisem oluyor..cok ilac aliyoruz malum ilaclardan dolayi hamilelik belirgin olabilir.Bazende aksi..Ay inanki Yosun öyle endiseyle bekliyorumki zaman kavrami hic gecmyior..
Yorumuzu alabilirim. Testin biri silik cikiyor biri cikmiyor öyle tuhaftki..Insallah size güzel bu siteye pozitif yazmak nasip eder.Herkese dua ediyorum bol sans diliyorum.
sevgiler.
Merhaba Yosunnn ;
Yurtdisinda yasiyorum buranin bir tatili varmis her yer kapali malaesef.Yarin kan verecegim 2-3 gün sonra yazili cevabi alirim.Fakat evde 8. gün 9. gün 10. gün 11.gün (12.günde hafta sonuna girince ) hep test yapan biri olarak 4-5 testin icinde bazende iki tane test cubugumda silik göremedim.Ama diger3 cubukta silikte olsa belirginlesti gördüm.Ondan biraz heyecan-korku-endisem yatisti..Cokda korkuyorum olumsuz cikar diye..yanilma payim olabilir diye endisem oluyor..cok ilac aliyoruz malum ilaclardan dolayi hamilelik belirgin olabilir.Bazende aksi..Ay inanki Yosun öyle endiseyle bekliyorumki zaman kavrami hic gecmyior..
Yorumuzu alabilirim. Testin biri silik cikiyor biri cikmiyor öyle tuhaftki..Insallah size güzel bu siteye pozitif yazmak nasip eder.Herkese dua ediyorum bol sans diliyorum.
sevgiler.
jadexcim.. şöyle söyleyeyim.. ben transferden sonra test yapmamıştım.. moralimi bozmamak için.. pozitif haberini aldıktan sonra yaparım ve senelerce hatıra diye saklarım demiştimama şu da varki... papatya sabahtan evde yapmıştı 12.günde... silik bile çıkmamıştı ama kanda süper sonucu almıştık.. onun için sen içini ferah tut.. sonucun gelince hep beraber sevineceğiz inşallah.. içimde hiç olumsuzluk yok sadece test sonucu onaylamış olacak işte.. bu kadar bekledin.. bekleriz bizde birkaç gün :))
slm canlarım
sonucum elimde
102,62
Allahıma şükürler olsun
inşallah seninde sonucunda pozitif çıkar idrarı boş ver onlar bazen şaşırtıcı oluyor benide şimdiden şeytan dürtüyor çarşamba günü eşimden gizli gider belki alırım en yakın eczaneden çarşamba 7 . günüm merak ediyorum bakalım tek çizgimi olur yada ikinci silik milik çıkarmı diye benimki yapma diyor da bakalım nasıl duracaksam allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın canım ..
Buslm canlarım
sonucum elimde
102,62
Allahıma şükürler olsun
Ben de bir negatif sonuç almış biri olarak inanınki kendi testimdeki gibi heyecanlıyı, m. 2-3 saate bir sizlerden haber almak için pozitif sonuçlar için sitedeyim. Mucizeistiyorum, jadex ve birkaç gün sonra da bebeklerim gelin inşaallah Allahım yüzünüzü güldürür.Hayırlı evlatlar nesip eder. Temmuz da inş. bana da sizler dua edersiniz.
slm canlarım
sonucum elimde
102,62
Allahıma şükürler olsun
Merhaba;
Zorda olsa Yumurta donayonu yaptırmaya karar verdim fakat hiç mi hiç bilgim yok lütfen bana tüp bebek merkezi önerir misniz?Hangi doktora gitmeyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
gerçi eminim daha önceki mesajlarda vardır ama okumaya vaktim yok çok yoğun çalışıyorum.
hoşçakalın
ayy çok mutlu oldum yuppiiii
hadi yarında katlanacakmı diye yap allah devamını getirir inşallah
ne diyeceğimi şaşırdım kızçok kötüyüm ya bu aralar miğde bulantısı dır falan
inşallah katlanacaktır
kızlar hamişler dünden beri kasıklarımda batmalar var arada gelip geçiyor şık şık şık ediyor alt karın bölgesi şiş gibi koydugum progostan fitille birlikte su geliyor bu gün 6. günüm trasver gününü sayarsam acaba hamilelik belirtisi olabilirmi sizde oldu hiç belirtiler ne gibi bişeyler oldu gögüslerimde çok agrıyor ellenmiyor gerçi trasverden önce başlamıştı oda ...gece rüyamda ikitane teyze yanımda ablam oturuyorlar teyzenin birinin üstüne birden bir balık düşüyor düştüğü yerde çok kötü yeni dogmuş bebek aglaması sesi kadın korkup benim üstüme attı önümde çay tepsisi balık içinde ablam diyor biboron getir sussun dedi bende bebek degil balık dedim ozaman denize at dedi uyandım çokta anlam veremedim bebegin aglama sesi hala kulagımda hayır olsun rüyamdan işaret arıyorum amannn ne zor şu 12 gün beklemek valla sıkıntı bi hamilesin deseler dünyalar benim olmuş gibi hissedirim allahım o sözü duymayı nasip etsin bana herkeze..
kızlar hamişler dünden beri kasıklarımda batmalar var arada gelip geçiyor şık şık şık ediyor alt karın bölgesi şiş gibi koydugum progostan fitille birlikte su geliyor bu gün 6. günüm trasver gününü sayarsam acaba hamilelik belirtisi olabilirmi sizde oldu hiç belirtiler ne gibi bişeyler oldu gögüslerimde çok agrıyor ellenmiyor gerçi trasverden önce başlamıştı oda ...gece rüyamda ikitane teyze yanımda ablam oturuyorlar teyzenin birinin üstüne birden bir balık düşüyor düştüğü yerde çok kötü yeni dogmuş bebek aglaması sesi kadın korkup benim üstüme attı önümde çay tepsisi balık içinde ablam diyor biboron getir sussun dedi bende bebek degil balık dedim ozaman denize at dedi uyandım çokta anlam veremedim bebegin aglama sesi hala kulagımda hayır olsun rüyamdan işaret arıyorum amannn ne zor şu 12 gün beklemek valla sıkıntı bi hamilesin deseler dünyalar benim olmuş gibi hissedirim allahım o sözü duymayı nasip etsin bana herkeze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?