10dan beri hiç aralıksız ağlıyorum evden cenaze çıktı gibi..kendimi kapattım..mesajlara telefonlara dönmüyorum eşim hariç..tansiyonum 16-11..hemşireye yazdım doktor beni arayacakmış..ilaçları bırak dedi..sizden Başka anlayanım yok diye buraya yazıyorum..elbette toparlayacağım eşim çok destek ben kaynak bulurum üzülme sen ol Başka şey istemem diyor..bi yol bulacağım ama şimdi değil..bi iki gün değil..zehrimi akıtmam lazım..biz eşimle ismini koymuştuk..nefes koz olursa erkek olursa Kartal..birbirimize sosyal medyadan günde onlarca bebek fotosu atıyorduk...doktorlar ve merkez için biz sıradan bi istatiğiz negatif hanesine işlenen..ama öyle değil..her birimizin hikayeleri var..kavuşamadığı.Nefesleri,Kartalları... ve bu serüvende en iyi gelen şey birbirimiziz..çünkü yeri geliyor eşi bile anlamıyor insanı..bana destek olan yazan çizen benimle üzülüp benimle gülen her arkadaşıma minnet borçluyum...kendimi size de kapatırsam hasta olurum..elbet toparlayacağım..doktorla sakin konuşmaya çalışacağım..muhtemelen embriyoda sorun..rahim mükemmeldi..3.gün olması da sorun olabilir..daha ayrıntılı düşünceğim değwrlendirecepim zamanlarda olacak ama şimdilik sadece istediğim Ağlamamak tansiyonum düşmesi ve sakinleşmek..tekrar teşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsun. Bak şimdi sana birkaç şey söyleyeceğim şuan acın çok büyük olduğu için umarım bana kızmazsın. Burda herkesin bir sebebi var donasyon için. Benim sebebim şu. Kanser tedavisi gördüğüm için yumurtalarım bozulduğundan doğal yolla hamilelik şansım kalmadı. Bu hastalık başıma geldiğinde artık şunu çok iyi bir şekilde farkettim benim hayatımdaki en önemli şey benim. Senin hayatındaki en önemli şeyde sensin. Ben çok şanslıyım ne karar verirsem vereyim arkasında duran bir eşim var ve farkettiğim kadarıyla sende çok şanslısın bak eşin sen üzülme diye ben tekrar para bulma işini hallederim demiş. Demekki nekadar çok seviyor seni. Maşallah. Lütfen kendini çok fazla üzme emin ol ki hiçbirşey senden önemli değil. Bak ben evliliğimin 1. Yılında kanser teşhisi aldığımda allahım daha eşime doyamadım lütfen biraz zaman ver diye dua ediyordum, anneme böyle bir acıyı yaşatma diye dua ediyordum. Arkadaşlarım kemoterapi görmeden embriyo dondur dediklerinde tedavim geçikecek diye yapmadım. Çünkü yaşamaya odaklanıyorsun. Gerçekten herşeyin başının sağlık olduğunu anlıyorsun. Doğmamış bir çocuk benden kıymetli değil diye düşünüyorsun. Bunları yazmamdaki tek sebep gerçekten hiçbirşeyin senden önemli olmaması. Şu dönemdeki en büyük destekçine sevdiğin adama tutun akışına bırak bir süre para biriktirip tekrar denersiniz donsyonun yaşı yok üzül ama çok değil

Eki Görüntüle 2198289 Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi
Canım benimde biliyorsun 8. Gün silik
Eki Görüntüle 2198289 Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi
canom benim 8. Gün idrar da negatif aldım 9. Gün kanda pozitif gördüm içini rahat tut bence bu iş oldu

Çok zor burdaki herkes defalarca yaşadı negatifin acısını sizi en iyi biz anlarız . Allah sabır versin ama yinede testi 12. Günde tekrarlayın bence. Bu arada ben doktora gittim Kıbrıs tüm düşük ilaçlarını kesmişti. Doktorum olurmu öyle şey bu zor bebek dedi dozunu azalttı 20. Haftaya kadar devam edecekmiş.
Yükselmez artık doktorla da konuştum şimdi :(

Canım çok geçmiş olsun. Bak şimdi sana birkaç şey söyleyeceğim şuan acın çok büyük olduğu için umarım bana kızmazsın. Burda herkesin bir sebebi var donasyon için. Benim sebebim şu. Kanser tedavisi gördüğüm için yumurtalarım bozulduğundan doğal yolla hamilelik şansım kalmadı. Bu hastalık başıma geldiğinde artık şunu çok iyi bir şekilde farkettim benim hayatımdaki en önemli şey benim. Senin hayatındaki en önemli şeyde sensin. Ben çok şanslıyım ne karar verirsem vereyim arkasında duran bir eşim var ve farkettiğim kadarıyla sende çok şanslısın bak eşin sen üzülme diye ben tekrar para bulma işini hallederim demiş. Demekki nekadar çok seviyor seni. Maşallah. Lütfen kendini çok fazla üzme emin ol ki hiçbirşey senden önemli değil. Bak ben evliliğimin 1. Yılında kanser teşhisi aldığımda allahım daha eşime doyamadım lütfen biraz zaman ver diye dua ediyordum, anneme böyle bir acıyı yaşatma diye dua ediyordum. Arkadaşlarım kemoterapi görmeden embriyo dondur dediklerinde tedavim geçikecek diye yapmadım. Çünkü yaşamaya odaklanıyorsun. Gerçekten herşeyin başının sağlık olduğunu anlıyorsun. Doğmamış bir çocuk benden kıymetli değil diye düşünüyorsun. Bunları yazmamdaki tek sebep gerçekten hiçbirşeyin senden önemli olmaması. Şu dönemdeki en büyük destekçine sevdiğin adama tutun akışına bırak bir süre para biriktirip tekrar denersiniz donsyonun yaşı yok üzül ama çok değil
Kızar mıyım hiç çok çok geçmiş olsun..allah bi daha yaşatmasın..çok da haklısın..en önemlisi sağlık sonra da yaşamı paylaştığın eşin..ama şu an çok taze ve canım çok acıyor..elbette zamana eşime oğluma sevdiklerime sığınıp aşıcam..umarım yeniden deneyecek fırsatım olur..

Doktorum aradı..sizi anne yapıcaz ağlamayın dedi önce..laprıskopi ve histereskopi dedi..sonra notlarına baktı laproskopiyi anlattırdı histerskopi istedim doktor gerek yok diye yapmadı dedim..ışıklı kamerayla bakılsın dedi eşimden sperm fish testi istedi..bu sefer yeni donör ve beşinci gün embriyosu dedi..artık sizde negatife tahammülümüz yok dedi..embriyolar çok iyiydi dedi.. ne diyebilirim ki..paramız yok dedim konuşup dönecek..:( bilemiyorum şu an kafam karmakarışık..merkez değiştirmek de istemiyorum...herşeye rağmen doktorla ilgili kötü hissetmiyorum..zaten para da yok şu an..bakıcam..durum bu :(

Yeşilada canım üzülme demek boş çok üzüleceksin acı içine işliyor biliyorum yakın zamanda yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum ama lütfen şunu unutma herşeyin hayırlısı, eğer bi problem yaşanacaksa yolun en başında çekilen acı sonrasında çekilecek acının tırnağı bile olamaz. ilk deneme başarısız olunca ben de çok ağladım sabaha kadar yatakta kriz geçirircesine, eşim bana kızdı eğer bu kadar üzüleceksen kendini mahvedeceksen bir daha denemeyelim önemli olan senin sağlığın dedi. Ama bizler o analık duygusunu yaşayabilmek için herşeyi göze alıyoruz, eşime de dedim olmazsa tabi ki üzülecem sana bunun garantisini veremem dedim ama bir süre sonra mantıklı düşünmeye başlayınca ozaman kaderine boyun eğiyorsun ve hayırlısı buymuş diyebiliyorsun. Allah sana sağlık versin güç versin unutma sen sağlıklıysan hayatın anlamı olur ☺️

aslında yüreğime su serpecek bişey söylemeyecek embriyolar iyiydi diyecek..rahim için ameliyat bile oldum hazırlık için..eşimde sorun yok embriyo sorunu varsa yumurtadan ama tabiki kabul etmeyecekler..Bakalım canım :KK43:
Kesinlikle bu donörun yumurtaları iyi deyildi

Çok zor burdaki herkes defalarca yaşadı negatifin acısını sizi en iyi biz anlarız . Allah sabır versin ama yinede testi 12. Günde tekrarlayın bence. Bu arada ben doktora gittim Kıbrıs tüm düşük ilaçlarını kesmişti. Doktorum olurmu öyle şey bu zor bebek dedi dozunu azalttı 20. Haftaya kadar devam edecekmiş.
sana dedimya tak diye kesme doktora katılıyorum
kıbrıs sadece transfere kadar gebelik takibi onların işi değil

Doktorum aradı..sizi anne yapıcaz ağlamayın dedi önce..laprıskopi ve histereskopi dedi..sonra notlarına baktı laproskopiyi anlattırdı histerskopi istedim doktor gerek yok diye yapmadı dedim..ışıklı kamerayla bakılsın dedi eşimden sperm fish testi istedi..bu sefer yeni donör ve beşinci gün embriyosu dedi..artık sizde negatife tahammülümüz yok dedi..embriyolar çok iyiydi dedi.. ne diyebilirim ki..paramız yok dedim konuşup dönecek..:KK43: bilemiyorum şu an kafam karmakarışık..merkez değiştirmek de istemiyorum...herşeye rağmen doktorla ilgili kötü hissetmiyorum..zaten para da yok şu an..bakıcam..durum bu :KK43:
bence bu merkezde devam et ama yardım etsinler

Kesinlikle bu donörun yumurtaları iyi deyildi
Asla kabul etmiyorlar hala rahimde sorun aranıyor..kaproskopiyi çok çok iyi bir doktor yaptı..tamamen hazır rahmin dedi..buradaki doktorum üç katmanlı dedi.. hala rahim düşünülüyor..toplam 3 dakika konuştuk..ameliyatı yapan doktorun numarasını verdim belki arar Murat hoca..bi iki gün dinleniyorum sonra düşünücem

Asla kabul etmiyorlar hala rahimde sorun aranıyor..kaproskopiyi çok çok iyi bir doktor yaptı..tamamen hazır rahmin dedi..buradaki doktorum üç katmanlı dedi.. hala rahim düşünülüyor..toplam 3 dakika konuştuk..ameliyatı yapan doktorun numarasını verdim belki arar Murat hoca..bi iki gün dinleniyorum sonra düşünücem
yeşilada eşinin spermogramı nasıl çıkmıştıki
morfolojısı kaç?
ben rahimde problem olmasına inanmıyorum çok iyi kalınlaşıyor
kesinlikle yumurtalar kalitesinden şübhe ediyorum
zaten embriyolara güvenilseydi 5 güne bekletirlerdi
içini karartmak istemiyorum ama bedava tedaviyi hak ediyorsun

yeşilada eşinin spermogramı nasıl çıkmıştıki
morfolojısı kaç?
ben rahimde problem olmasına inanmıyorum çok iyi kalınlaşıyor
kesinlikle yumurtalar kalitesinden şübhe ediyorum
zaten embriyolara güvenilseydi 5 güne bekletirlerdi
içini karartmak istemiyorum ama bedava tedaviyi hak ediyorsun
Bence de bedava tedaviyi hak ediyorsun. Dünyanın parasi... nasip tabiki bu is belli olmaz. Ama ya bedava olsun ya süper bir indirim

Canim ben iki yerle de gorustum bayanin dedigi dogru azerbaycan suan kampanya yapmis. Kur degil turk vatandaslarina tl uzerinden paket yapmislar ucak otel cinsiyet secimi ilaclar dahil. Batumda 3500 dolar yani
Meyra canım numara varsa bir atar mısın

Ben de öyle düşünüyorum..
Yeşilada canım geçmiş olsun bende senden umutluydum görünce üzüldüm biz güçlü
kadınlarız babamın bir demesi vardı düştüğünüz yerden bir avuç toprakla kalkın diye tamam düştün ama zaza çok haklı donör yumurtası kalitesiz klinikte rahim falan deyip paçayı kurtarma derdinde ne yapacağız kendimize mi suç bulacağız hayır sen mükemmelsin moralin bozuk iki gün atlat kendine gel bunda anne olacaksın ama bu sefer donöru sorgula duamdasın hepiniz inşallah birgun burada benim oğlan senin kız muhabbetlerimiz olacak

kadınlarız babamın bir demesi vardı düştüğünüz yerden bir avuç toprakla kalkın diye tamam düştün ama zaza çok haklı donör yumurtası kalitesiz klinikte rahim falan deyip paçayı kurtarma derdinde ne yapacağız kendimize mi suç bulacağız hayır sen mükemmelsin moralin bozuk iki gün atlat kendine gel bunda anne olacaksın ama bu sefer donöru sorgula duamdasın hepiniz inşallah birgun burada benim oğlan senin kız muhabbetlerimiz olacak
İnaşlalh güzelim allah razı olsun

Umarım canım yardımcı olacaklarını düşünüyorum..yazıcam gelişmeleri

Back
X