Zelitta doktora git her halde vajina floru bozulduSanirim iki gun daha jel akıntısı oldu sonra bitti. Ama simdi inanilmaz sari akinti var. Mantar mi degil mi onu da anlamadi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zelitta doktora git her halde vajina floru bozulduSanirim iki gun daha jel akıntısı oldu sonra bitti. Ama simdi inanilmaz sari akinti var. Mantar mi degil mi onu da anlamadi.
Çabuk pes etme canım erken yaptın yükselir daha beşten yukarısı var sayılırBeta 0.09...ölüm acısı gibi oldu bu..susuyorum bir süre..dua eden destek olanlardan allah razı olsun allah süze nasip etsin hakkınızı helal edin
Canımmm biraz daha bekle erken yaptn ne mucizeler gördük burda benim değerlerim düştü arttı o yüzden 2 3 gün daha bekle tekrar bi kan ver dualarımız seninle canım inş değerin yükselirBeta 0.09...ölüm acısı gibi oldu bu..susuyorum bir süre..dua eden destek olanlardan allah razı olsun allah süze nasip etsin hakkınızı helal edin
Canım acele kararlar verme sabırlı ol,sakın ilaçları bırakim deme. Allah büyüktür bu forumda ne süprizler yaşanmış .ilk negatif sonuç almış sonradan hamile olduğunu öğrenenler olmuş, seninde öyle olabilir. Farklı bir yerde farklı bir laborda tekrar test yapsan diyorum ,labor hatalarıda oluyor zaza arkadaşımızın başına gelenler gibi. Lütfen acele kararlar verme canımBeta 0.09...ölüm acısı gibi oldu bu..susuyorum bir süre..dua eden destek olanlardan allah razı olsun allah süze nasip etsin hakkınızı helal edin
gerçekden üzüldüm .diyecek kelime bulamıyorum.Çok inanmıştımBeta 0.09...ölüm acısı gibi oldu bu..susuyorum bir süre..dua eden destek olanlardan allah razı olsun allah süze nasip etsin hakkınızı helal edin
Ne desem boş biliyorum ama bence 3.cü gün embryosu daha gec artabılır. Lütfen ilaçlarınızı bırakmayın. İkincisi velev ki olmadı, olamadı üzül, ağla, bağır, çağır ama unutma ki eğer olmuyorsa muhakkak bunda da bir hayır vardır. Maddi, manevi çökmüş durumdayız farkındayım biliyorum hepimiz aynı döngü de dengede kalmaya çalışıyoruz... Ama çok güçlü kadınlarız çünkü çabalıyoruz çünkü emek veriyoruz çünkü belki ilerde ne olacağını bilmediğimiz ilaçları her gün içiyoruz, göbeğimize sapluyoruz. Yeşilada lütfen vazgeçme. Tanımadan seviyoruz seni . Üzül ama vazgeçme.Beta 0.09...ölüm acısı gibi oldu bu..susuyorum bir süre..dua eden destek olanlardan allah razı olsun allah süze nasip etsin hakkınızı helal edin
Hadi beee öffff ne kadar da umutlanmıştımBeta 0.09...ölüm acısı gibi oldu bu..susuyorum bir süre..dua eden destek olanlardan allah razı olsun allah süze nasip etsin hakkınızı helal edin
Canim ben iki yerle de gorustum bayanin dedigi dogru azerbaycan suan kampanya yapmis. Kur degil turk vatandaslarina tl uzerinden paket yapmislar ucak otel cinsiyet secimi ilaclar dahil. Batumda 3500 dolar yaniben araştırma yaparken gürcistan da çok uygundu o zamanda kıbrıs çok pahalıydı ama bu kadar değildi çünkü dolar euro çok uçmamıştı şimdi gerçekten sıkıntı büyük bende batumi yi düşünüyorum fakat arkadaşımız inşaallah reklam amaçlı girmemiştir bize deneyimlerini tecrübelerini anlatır benim için farketmez o zaman azerbaycan da olur
Yok yok inanabilirsiniz ben surekli iletisim halindeyim. Mesajlasmalarimizi bile atabilirimBana inandırıcı gelmediniz
Ben kendi adima cevap vermek istiyorum.merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sizleri ve hikayelerinizi takip ediyor sizinle beraber seviniyorum veya üzülüyorum.
Bende donasyon için 1 yıldır düşünüyorum .Fakat bir türlü karar veremedim hem sizle paylaşmak ve sormak istedim..İster sperm ister yumurta donasyonu olsun hem yapmayı hemde yapmış arkadaşlara sorum olacak..
Hiç o cocuğun sizin olmadığını , sadece taşıyıcı oldugunuzu yada ne bileyim bir diğer tarafının tamamen yabancı bir kişiye ait oldugunu hiç düşündünüz mü..Bizler severek evlendik ve cocugumuzun sevdiğimiz insanın kaşını gözünü huyunu taşısın istemezmiyiz.Cocuk oldu diyelim anneye yada babaya benzememesi hem kişiler hemde cevre için sorun olmaz mı..Ve herşeyden öte insan ailesini kocaman bir yalanın üstüne kurmuş olmaz mı.Hem cocuga hem kendi ailelerimize yalan söylemiş olmuyormuyuz..Bu kocaman yalan bir ömür boyu sürdürebilinir mi..Ya biri anlarsa yada bir şekilde ortaya cıkar mı diye korkuyla nasıl gececek bir ömür..
birde işin inanç kısmı var ki o aklımı daha cok kurcalıyor Allahın bize verdiği kadere karşı gelmiyormuyuz..Hayırda şerde Allahtan diyorsak bu kadere isyan olmuyor mu..Bunu yaptıgınız için başınıza kötü bir şey gelebilir diye hiç düşündünüz mü
Diğer taraftan da eşimi cok seviyorum ve sevgimiz beni cok mutlu ediyor ama bu konuyu konuştuğumuzdan bu yana bu durum üstümüzde ve evliliğimizde inanılmaz bir baskı yapıyor ve aramız kötüleşiyor.Ama evliliğimize böylede devam edemiyoruz çünkü evliliğimiz 2 kişilik bir yanlızlıga dönüşmeye başladı..buda bizi yoruyor ve üzüyor
Ne eşimden vazgeçmek istiyorum nede cocuksuz yaşamak ama ikisi de bir arada olmuyor şimdi soruyorum size en doğru karar nedir sizlerde benim geçtiğim bu aşamaları hep yaşadınız..Düşünmekten hasta olucam artık insan ya sevdiğinden yada cocugundan mı vazgeçmeli ..Burdaki yazdıklarım kimseyi üzmek amaçlı değildir yada yargılamak sadece beni en iyi sizlerin anlayacagını düşüyorum ve yaşamınızda herkese mutlu bir aile diliyorum
Sen yumurta mi sperm mi donasyonu yapacaksın canım deneyimlerini bekliyoruzBen 7-8 gun sonra Azerbaycana gidiyorum
Hanımefendi bol şans öncelikle..ama keşke bunkadar kendinize dönük olmasanız..ölüm acısı gibi acı çöktü yazdım iki mesaj yukarda..insanlar canla başla destek oluyorlar tabini danışın sorun ama arka arkaya sadece siz varmışsınız gibi..bi önce geçmiş olsun arkadasım yazsaydınız keşke..bana yazanların bi kısmı hamile aynı acıları geçirmişler ama şu an herşey yolunda olduğu halde bana destek oluyorlar allah bin kere razı olsun hepsinden..kimisi de kader arkadaşım..sizinde başınızdan geçmiş ama ne yazık ki yaklaşım düşünce duygu farklı..umarım doğru kararı verir parayı da bulut bebeğinize kavuşursunuz..biraz daha duyarlılık rica ediyorumOff offf. Nerelere gidem bennnn. Neye gore sececegim bilmiyorum suan toparlaya bildigim para 8 milyar. Batum icin 10 bin tlye. Azerbaycan icin 18 bin tlye ihtiyacim varr. Kibrisi hic dusunmuyorum bile 2014 de denemelerim var 3 kez. Bahcecide o zamanlar Zehra hanim vardi. 1. Denemede hic embriyo olusmadi. 2. Denemede 4 embriyo olusmus 2 si transfer oldu tutundu cok sukur ama 9 haftalikta kalbi durdu aldirdim. 3. Denemede kalan 2 embriyo transfer oldu kalitesi dusuk olmasina ragmen tuttu fakat dr. Hatasi yuzunden dusuk yaptim. Merkez benni hic aramadi 1 yil sonra size indirim yapalim tekrar deneyin dediler. Merkeze cok kirgin oldugumu dolandirildigimi dusundugumu soyledim. Simdi ucretsiz yapalim gel deseler gitmem. Artan kurlardan dolayi ya batum ya azerbaycani dusunuyorum ama esim yurt disina cikamiyor memur oldugu icin. Azerbaycan ona cozum buldu saolsun. Ama korkularim var bu kez para toplayarak yapiyorum bir daha yapamayacagim. Simdi bana yardimci olmanizi rica ediyorum. Ya azerbaycan yada gurcistani sececegim.
AZERBAYCANIN
+yumurta donasyonu
+ilac
+pgd
+ucak konaklama paketi var ve 26 bin tl.
GURCISTANIN
+Yumurta donasyonu
Var sadece.
Gurcistanla gorustum kibrista yasadigim seylerden dolayi pgt ne kadar diye ek olarak 2500 dolar dedi. Yani tl ye vurursam 32 bin tl
Azerbaycanda 26 bin tl hersey dahil.
Neresinden tutsam elimde kaliyor. Bu parayi esden dosttan toplamaya caliyorum.
Sunu da soyleyim batumun mantikli gelmesi sadece kaldigim ile yakin ucaga binmeyecegim. Transfer gunu evime gelecegim. Merkez hastane oldugu icin 1 gece yatirabiliriz dedi. Ilaclari da ssk var bi sekilde hallederim diyorum. Sanirim cok karisik yazdim. Yazdiklarimi anlayabilen bana bir secenek sunabilir mi acaba?
Canım ya çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim şimdi ama lütfen güçlü ol hatırladığım kadarıyla bir oğlun vardı Allah bağışlasın Allah ona uzun ömür versin size de güç kuvvet sabır versin ama ümitsiz olma lütfen inş küçük mucizen bir gün seninle olacak sadece İnan10dan beri hiç aralıksız ağlıyorum evden cenaze çıktı gibi..kendimi kapattım..mesajlara telefonlara dönmüyorum eşim hariç..tansiyonum 16-11..hemşireye yazdım doktor beni arayacakmış..ilaçları bırak dedi..sizden Başka anlayanım yok diye buraya yazıyorum..elbette toparlayacağım eşim çok destek ben kaynak bulurum üzülme sen ol Başka şey istemem diyor..bi yol bulacağım ama şimdi değil..bi iki gün değil..zehrimi akıtmam lazım..biz eşimle ismini koymuştuk..nefes koz olursa erkek olursa Kartal..birbirimize sosyal medyadan günde onlarca bebek fotosu atıyorduk...doktorlar ve merkez için biz sıradan bi istatiğiz negatif hanesine işlenen..ama öyle değil..her birimizin hikayeleri var..kavuşamadığı.Nefesleri,Kartalları... ve bu serüvende en iyi gelen şey birbirimiziz..çünkü yeri geliyor eşi bile anlamıyor insanı..bana destek olan yazan çizen benimle üzülüp benimle gülen her arkadaşıma minnet borçluyum...kendimi size de kapatırsam hasta olurum..elbet toparlayacağım..doktorla sakin konuşmaya çalışacağım..muhtemelen embriyoda sorun..rahim mükemmeldi..3.gün olması da sorun olabilir..daha ayrıntılı düşünceğim değwrlendirecepim zamanlarda olacak ama şimdilik sadece istediğim Ağlamamak tansiyonum düşmesi ve sakinleşmek..tekrar teşekkür ederim
Off yaaaaaaBeta 0.09...ölüm acısı gibi oldu bu..susuyorum bir süre..dua eden destek olanlardan allah razı olsun allah süze nasip etsin hakkınızı helal edin
Zazam...............Off yaaaaaa
bağırıp höngür höngür ağlamağım geliyor
canım benim rabbim sana sabır sağlık versin
rabbim madi ve manevi güç versin sana