10dan beri hiç aralıksız ağlıyorum evden cenaze çıktı gibi..kendimi kapattım..mesajlara telefonlara dönmüyorum eşim hariç..tansiyonum 16-11..hemşireye yazdım doktor beni arayacakmış..ilaçları bırak dedi..sizden Başka anlayanım yok diye buraya yazıyorum..elbette toparlayacağım eşim çok destek ben kaynak bulurum üzülme sen ol Başka şey istemem diyor..bi yol bulacağım ama şimdi değil..bi iki gün değil..zehrimi akıtmam lazım..biz eşimle ismini koymuştuk..nefes koz olursa erkek olursa Kartal..birbirimize sosyal medyadan günde onlarca bebek fotosu atıyorduk...doktorlar ve merkez için biz sıradan bi istatiğiz negatif hanesine işlenen..ama öyle değil..her birimizin hikayeleri var..kavuşamadığı.Nefesleri,Kartalları... ve bu serüvende en iyi gelen şey birbirimiziz..çünkü yeri geliyor eşi bile anlamıyor insanı..bana destek olan yazan çizen benimle üzülüp benimle gülen her arkadaşıma minnet borçluyum...kendimi size de kapatırsam hasta olurum..elbet toparlayacağım..doktorla sakin konuşmaya çalışacağım..muhtemelen embriyoda sorun..rahim mükemmeldi..3.gün olması da sorun olabilir..daha ayrıntılı düşünceğim değwrlendirecepim zamanlarda olacak ama şimdilik sadece istediğim Ağlamamak tansiyonum düşmesi ve sakinleşmek..tekrar teşekkür ederim