Zazam yarın daha ayrıntılı görüşücem merkezle..yardım talep edicem..sağol varol akıllı duyarlı sevimli güzel kadın

Arkadaşlar valla sizi kötü yönlendirmek istemem ama kıbrısda çok kötü donor kullanıyorlarmış. Baküye gidecekler burda mı ? Birlikte konuşsak belki fiyatta düşerler.

Yaa vallahi anlayamıyorum doktorlar
Keskede histeroskopiyi yapsalarmış. Ben gerçekten bu doktorları anlamıyorum, doktor arası pinpon topu gibi olmuşum. Bakıyorum tüm merkezler hsg filmi istiyor, bunu burdaki doktoruma söyledigimde gerek yok dedi. Kıbrıs'ta muayene sonucu sıvı birinkitisi görüldü ,Murat Bey hsg ve küretaj dedi ,burdaki hsg gerek yok histeroskopi dedi. Murat Bey sıvının tüplerden gelebileceğini söyledi ve hsg yaptırın ordansa tüplerin kapatılması gerek dedi , burdaki gene hsg gerek yok direk Laparoskopi dedi ona göre hsg guvenilmezmiş .aklım karıştı hasret kaldım hsg . Hangisininki doğru bilemedim, tek bildiğim burdaki yapmamakta kararlı .

Benim eşimde de morfoloji sorunu vardı.Embriyo kalitesi kötüydü ve bunu merkez kabul etti.önemli olan yumurta kalitesi morfoloji önemli değil.ikinci tedavide embriyo a kaliteydi eşimin morfoloji sorunu varken.Yani burda sıkıntı donör yumurta kalitesinde bence.Belki de blasta gidemeyeceği için 3.gün transfer ettiler.

Canım benim senin hikayen aynı ben, bu yüzden arkadaşlarıma sürekli önce sağlık diyorum .

Kuzum farkettiysen yazdiklarim onceki mesajlara istinaden. Acini anliyorum. Simdiye kadar 100 milyara yakin param gitmistir. Kaza haberi aldim ve evden ciktim. Sana cok gecmis olsun diyorum. Uzulme kesinlikle diyemem. Uzul agla icine atma. Ama sunu da unutma ben burada degeri senin gibi olup sonradan artanlari gordum. Ilaclarini birakma derim. Uzduysem ozur dilerim. Ama mesajlari gordukce cevap yazmak istedim. Dogal olarak her mesaja yazdigim yazi son sayfada cikti. Hepsi bu. Bak sana 3. Transferimi anlatayim eger okursan. Degerim once 6 cikti. Dediler ki kimyasal hayir dedim artacak. 6 oldu 10 dediler ki artmaz dedim artacak deger birden 40 oldu. Hala israrla kimyasal dediler. Neyseki degerim 100 oldu ama iki gunde bir kan verdim yuzde 60 in uzerinde artmadigi icin olumlu bakmadilar. Ki embriyolarin kaliteside dusuktu. Neyse sayi azar azar artti ultrasyona bi girdim kese var dediler. Ama hala test yapiyorlar bu bos cikar dediler. Kese 6 haftalik gibiydi duzensizlesmis ilaclari kes dediler. Biktim bende surekli kan vermekten ilaclari biraktim 3 gun sonra agir bir sanci ile dusuk yaptim. Sabah dr gittim dustu dedim dusen parcayi da goturdum evet dusmus dediler. Ultrasyona alalim bi icerde birsey kalmismi dediler hoop bir kese daha gorundu. Dedim ben simdi kimi suclayim. Ilaclari birakinca o da iki gun sonra dustu. Yani ikizmis aslinda biri gelismedigi icin betayi etkilemis. Ben senin yerinde olsam 12. Gunumu beklerim arkadasim. Lutfen bana kirilma. Cikmadik candan umut kesilmez. Bak simdi 4827. Sayfadaki yazin icin yaziyorum bunu ve son sayfaya atacak yine

Canim seninde beta dusuktu sanirim yanlis hatirlamiyorsam

Canım tedaviye başlamadan önce her ne diyorlar mutlaka yaptır
Ofis histeroskopi yaptır rahim içine ve duvarlarına baktır
Ardındanda hsg çektir ve tüplerin durumuna baktır açıksa ve rahim içine sıvı birikimi veriyorsa mutlaka laporaskopiyle tüpleri aldır
Yarı yamalak bu iş olmaz bir sürü para veriyorsunuz mutlaka rahimden emin olun

Zaza bende de hep sivi cikiyor.

Zaza bende de hep sivi cikiyor.
Meyracım bendede sıvı birikiyor ama hsgde bakıldı tüpler kapalı
Doktor bir kaç siklüs takip eti sıvıyı estrofeme kullanırken oluyordu
Orogesteron kullanırken geçiyordu sıvı
Bazı kadınlarda adet sonrası östrojen artışından sekresyon birikiyor rahim içinde önemli olan progesteron fazında kuruması
Eğer sendede böyle oluyorsa sorun yok
Ha eğer tüplerden geliyorsa bu embriyoları öldüre bilir
Ozaman tüpleri laporaskopla alıyorlar

Anladim canim cok tesekkur ederim benim ilac kullanmadigim halde bazenleri oluyordu. Zaten simdi yeniden hsg cekilecek. Ama bu zamana kadar hic bir doktor bu bir problem demedi. Zaten bir seyi yaparken bir seyi de yikiyorlar

Zazacım kullandığım kanser ilaçları ve tamoxifen dolayı rahim duvarım kalın olmuş ve sıvı birikmiş bana histeroskopi yapıldı, kamera ile bakıldı rahim duvarı temizlendi küretaj yapıldı ve yapışıklıkları açtık dediler. Önümüzdeki haftalarda Laparoskopi ile bakılacak her ihtimale karşı tüplerim kesin kapatılacak. Gel velakin hsg konusunda buradaki doktorumu ikna edemiyorum .tabiri caizsse hsg de neymiş biz hsg nin alasını yapıyoruz der gibi. Şunuda kendisinden duydum bu yapılan işlemlerin %80 şans artırdığınıda söyledi

Histeroskopi cd çekimini ve yapılacak laporaskopi işlemi murat beğe söyle belki oda hsg istemez

Anladim canim cok tesekkur ederim benim ilac kullanmadigim halde bazenleri oluyordu. Zaten simdi yeniden hsg cekilecek. Ama bu zamana kadar hic bir doktor bu bir problem demedi. Zaten bir seyi yaparken bir seyi de yikiyorlar
Doğru diyorsun kuzum koyun gibi ne dediler her şey yaptırdım bir ton param giti
Ve sağlığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…