Offfffff yaa canım benim inan çok üzüldüm . Keşke elimizden bir şey gelsede yapabilseydik Burda sadece teselli etmeye çalışıyoruz Her acı sonu mükafatsa çekmeye değerdir İnşalllah üzüntülerin sonunda yüzün gülecek ilaçlarını hemen kesme 5 gün daha kullan kullanman sana birşey kaybettirmez Belki tutunmaya çalışan bi minniğin daha vardır içinde .Ayrıca ne mutlu sanaki Eşin senin destekçin bunca sıkıntı içinde birbirinize destek olduğunuz vebirbirinizi sevdiğiniz için mutlu olma sebebin olsun . Haa birde sakın hayallerinden vazgeçme. Azim ve sabır başarının yoludur.

Bencede bazen ikizlerde boyle olabiliyor

Ankaradayım canım
Adet olunca başlıyacam kısmet olursa
3 tane dondurulmuş embriyolarım var bahçecide
4bb 3bb 3bb
Dondurulmuş sevmiyorum ama yapacak bir şey yoktu elimizde olan budu
Zaza canım inşallah senin de hayırlı haberlerini alacağız Önceki denemenden kalan embriyolar ise, bunlarda tutuncak annelerine, Önceki büyük bir talihsizlik nedeni ile gitti yavrucak Dondurulmuş 5. gün embriyolarını daha çok tavsiye ediyorlar diye biliyorum.

Kizlar bakude kampanya var diyorlar turk vatandaslarina sadece bu ay gecerli valla degerlendirin bence bu firsati isteyen benle ilitisime gecsin su reklam meklam yazip duran Arkadaşlarda lutfen bana yazmaktan vazgecin. Benim bi cikarim biseyim yok sadece faydam olursa diye yaziyorum. Kendimde oraya gidecem ne soyledilerse sozlerinde durdular. Klinikteki nerdeyse herkesle konustum embriyolgu doktoru genel Kordinatoru hepsiyle konustum. Sağolsunlar Allah razı olsun hepsinden. Bakü düşünen yazsın bana lütfen

Canım
Laparoskopide rahmin içini görmüyorlar.
Batını ve tüpleri görüyorlar.
Histereskopi ile rahmin içini görüyorlar.
Aslında benimde Histereskopi yaptırmam lazım.
Ama o masaya yatmaya korkuyorum canım.
İnşallah herşey güzel olacak...

Canım benim senin hikayen aynı ben, bu yüzden arkadaşlarıma sürekli önce sağlık diyorum .
Aynen öyle. Allah hiç kimseye hastalıktan ziyade hastalığın oluşturduğu korkuyu yaşatmasın. Geçti bitti diyelim. Sağlıklı huzurlu günler olsun

Arkadaşlar valla sizi kötü yönlendirmek istemem ama kıbrısda çok kötü donor kullanıyorlarmış. Baküye gidecekler burda mı ? Birlikte konuşsak belki fiyatta düşerler.

::))

Zaza cım
5.gün konusunda sana katılıyorum.
Onlar embriyolarına laf söylemiyorlar ya.
Ben kendi adıma rahimde yapışıklık falan var o yüzden tutunacak yer bulamıyorum acaba diyorum .
Gerçi sen bu konulara daha daha hakimsin ama.

Ankaradayım canım
Adet olunca başlıyacam kısmet olursa
3 tane dondurulmuş embriyolarım var bahçecide
4bb 3bb 3bb
Dondurulmuş sevmiyorum ama yapacak bir şey yoktu elimizde olan budu
Dondurulmuşta vücut doğal siklüsünde hazırlandığı için başarı şansı daha yüksek deniliyor. Bence sevmiyorum diyerek kendini şartlayıp üzerinde kötü enerji biriktirme :)

yesilada onceden de yazdım tekrar yazıyorum. Once uzuntunu yaşa. Sonra hayatta sahip kldugun evladına, o güzel yürekli eşine şükret.
Bir sey sormak istiyorum transferden önce progesteron bakıldı mı?

Aklıma ne geldi .
Hani sen ısrarlı bi şekilde o merkezi tanıtıyorsun ya ,
Acaba merkez sana "4-5 müşteri getirirsen sana ekstra indirim mi yaparız " dedi.
Bu kadar üstelediğine göre bu ACABA sayfadaki arkadaşlarını düşünmenin yanı sıra , birazda kendi menfaatlerini düşünmenle mi ilgili .diye insanın aklına geliyo.

İnşallah canım onu da yaptıralım mecbursam

Umutluyduk hepimiz..sizler ilaç gibi geldiniz olur mu hiç öyle şey..hissettiklerinizi söylediniz..keşke olaydı iyili varsınız

İlaçları kestim artmaz okumadığım şey kalmadı her iki doktor da kes dedi ne yazık ki..hayallerimden vazgeçmiyorum ama hayallerime beni taşıyacak yolum tıkandı şu an kaynak sıkıntısı var..umarım çözebiliriz sağol canım

Hepimiz zorlu bir savaştayız allah senin de yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…