tesekkür ederm cevabınız için. fakat 5. güne embriyo gitmeseydi nasıl olacaktı.. 3 mü olcaktı o zaman. hangi merkzde yptırdrını ayrıca?
5 güne altın embriyo kalıyor genelde. Daha sağlıklı.
Gyno life yaptırdık. Çokta memnun kaldık. Tavsiye ederim.

ofis histeroskopi ameliyat değil sadece kamerayla rahim içine bakmak
ondan sonra ilaç verilmiyor
Bende transferden önce ofis histeroskopi oldum. Bir sürü küçük küçük polipler alındı. Anestezi almadım, çünkü damarımı açamadılar. 2 farklı antibiyotik aldım.

Yeşilada bende hazırım her şey için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım canım yeterki yüzün gülsün güzel kalpli arkadaşım

Hatta ilaçlar ağır geldi, ishal ve mide bulantısı yaptı. Doktoru aradım. O’da mecbur alacaksın, poliplerin bir daha çıkmasını engelliyor dedi. O zaman 4 kilo verdim.

polipleri aldılar temızledıler yapıskanlıkları aldılar.. bayagı anestesı ıle amelıyat oldum
Adet kanaması görüyormusun bilmiyorum ama eğerki görüyorsan belki rahim kendi doğal siklusunda kendini yenileme, işlem yapılan duvarı atma imkanı olacağını düşündükleri için vermemiş olabilirmiki? ?
Benimkide hastanede fol narkoz altında yapıldı.

kızlar merkez dönüş yaptı..indirim yapacaklar yarı yarıya..yeni donörle..bu arada histerskopi olmamı istedi dokturum..sağolsunlar..şimdi nefes aldım biraz daha artık 5,güne taşıyacaklar embriyoyu...bi kaç aya historoskopi tahlil hazrılık sonra yeniden...dervişe herşeyi kaybettik napalım demişler o da çay koyun yniden başlıyoruz demiş..allah büyük..

evet adet kanamam duzenlı herhalde o yuzden vermemıs olabılırler... bılmıyorum sormadım ama sanıyorum ılk sıklus degıl ama ıkıncı sıklusta yaptık yenıden bır deneme burada ama olmadı ıste..

İnşallah canım çok sevindim, inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Allahtan ümit kesilmezmiş ,Rabbim bir kapıyı kapatırken bir kapıyı acarmış

koydum çayı... :) en azından yuzde 50 de birseydır... ki bence daha cok ındırım yapmaları lazımdı ama yine de mesajla yazsınlar yuzde 50 ye yapılacagını garantıye alalım bır de euro kurunu sana sabıtlesınler yılbasından sonra ınsA cıkmaz ama ne olacagı bellı olmaz .

kuru sabitlemiyorlar..o net..biz elimize geçeni euoro yapıcaz yine başka çare yok canım..ama şükür bu da bişey gerçi eşim buna da söylendi biraz ama yapacak bişey yok..donör değişecek ve 5,gün embriyosu olacak bu ikisi de güzel bence

cok sevindim arkadaşım.
%50 gayet güzel bi indirim.
bahçeci bi arkadaşımızdan sadece 500 euro indirim yapip 4500 euroya yapmisti yeni donorle olan tedaviyi.
Her kurum her hastaya aynı şekilde yaklaşmaz bu kurulan iletişimle ilgili.
Bahceci ile ilgili kesinlikle ters konusmam yanlis anlasilmasin.o da güvenilir kurum.
Basta canım zaza'cım olmak üzre bi cok arkadaşımız onlara emanet sonuçta.

allah razı olsun Murat bey yardımcı oldu..sonuçta 500 euro indirdik dese bi daha deneyemezdim..başka merkez bakacaktım..en azından umut oldu..

Zazayla ilgili belki ama bende de Bahçeci hep olumlu..bi kaç merkez var zaten güvenilir..

Çok duygulandım Allah yar ve yardımcınız olsun. Yüzünüz tez zamanda gülsün inşallah

ablacığım peki birsey sorucam. madem 5. gün embriyosu transfer edilebiliyordu. bu denemende neden 3.gün etmişler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…