Kızlar esımı bıraz sallayan bır olaydan bahsetmek ısterım. Biliyorsunuz progesteron yukskek cıkınca transfer ıptal edılmıstı bende bızde gıtmeden evvel gorus alalım dıye bır baska herkesın cok tavsıye ettıgı Tr de dr a gıttık. (son 1,5 senede ne kdr dr varsa gıttık bu arada boyle bır huyumuz var sorun bana istda ki merkezleri anlatayım size neyse) Hoca resmen ilk gırısımızden , onu gorene kadar kı surecte bızı izlemiş . Esıme karını muayene ederken elınde telefonunla oynuyorsun boyle mı baba olacaksın verdın sperm ı oh bıttı dıye bor azarladı... Bana da bu stresle bu yasım gecıyor panıgı ıle bır halt olmaz dedı. Esıme daha neler neler soyledı. Adam cıktıgında bambaska bır adamdı. Kıbrısa gottıgımızde baktım sureklı dıbımde konusuyor dr muayenesıne gırdı telefon cebınden cıkmadı... Durumdan so far mennunum. Bırılerinin bunları sallaması gerekıyor... Bana hatta sen bu ılgısız adam ıcın mı bunkadar ıgne yıyorsun cocugua karsı sorumluluk ne olacak cocukdan bahesıyoruz filan dedı onun yanında hasırt gıbı oturdu...