Anladım teşekkür ederim Kıbrıs gibi yani fiyatlar..ucuz değil Gürcistan ya da Azebeycan gibi..ama tespitlerinize katılıyorum..denetimin olduğunu düşünüyorum..en azından donör seçimleri daha kurumsal oluyordur..kararınızı ve süreci de paylaşırsanız çok sevinirim bol şans sevgiler
Canim mentha iyi oldugunuz haberini duymayı uzun zamandir bekliyordum...nasıl sevindim anlatamam...yavrularin sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin insallah...
Bebekler şimdi tek yumurtamı ayrı yumurtamı olacak...ne seker bir durum...:)
Canım Arkadaşım.Bu süreçte senin de katkıların çoktu..Yorumların ve fikirlerin çok değerli benim için.Sen de yavrularına sağlıkla kavuşursun inşallah,dualarım seninle..2 embriyodan biri ikiye bölünmüş,üç kese oluştu ama bölünen keselerden biri gelişmedi..Dolayısıyla çift yumurta ikizi.Çok zor 3 ay geçirdim.66 kilo ile baaşladım,57 kiloya düştüm..Umarım sonuca sağlıkla ulaşırıö
Çok sağol Zelittacım..Ben de senin adına çoookkk mutluyum..Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahGozun aydin canim. Allah tamamina erdirsin inşallah. Aklimdaydin. Cok mutlu oldum. Allah isteyen herkese versin
Sağol Arkadaşım,sen de onlardan birisin..Herşey gönlünce olsun inşallahmasallah masallah Rabbim kucagınıza saglıkla versin insAllah. Bayılıyorum hiç vazgecmeyen, cesur kadınlara .
Hayırlı olsun canım.
Allah tamamına erdirsin.
Allah olmayan bizlerede versin.
Maşallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim burda gelen herguzel pozitif haber inan beni dahada umutlandiriyor mutlu oluyorum rahime cizik nasil oluryor bunu cok kisidende duydum her hastanede yaptirabilirmiyiz birde doktorunuz kimdi ve tedaviyi nerede yaptirdiniz?
Mantha cııııımmm çok şükür kuzum
darısı bize
Peki doktormu dedi size magnezyumu içmenizi bn bugün gittiğim dr sordumda 3 ay bitmeden bişey önermiyoruz dedi moralim okadar çok bozukki ikizlerin bitanesi kalbi atmadı bugün ağlayamıyorum bile 10 önce Dr gittiğimde ikisininde kalbi atıyordu ama birisinin yavaş atıyordu doktor bişey demeyince bnde normal sandım üzüntümden diğeride etkilenmesinden korkuyorum Dr yapcak bişey yok diyo eşimin inatçılığı yüzünden kaybettim tedavi olduğum hastaneye gidelim dedim pahalı diye kendi Dr bakmuyor diye götürmedi bni donmuşlarımıda dondurmuyor allah böyle inatcı koca kimseye vermesin moral dahi vermiyor ancak bni suçluyor bn dikkat etmemişim hangisine üzüleyim arkadaşım bilemedim içimi ancak buraya dökebiliyorumBenim tekiz gebelik, ona rağmen karnım ağrıdı. 8 haftada başladım ben içmeye magnezyumu . 5-6 haftada kanama geçirdim o yüzden bebeğimi kaybetmeyi göze alamazdım.
Çok geçmiş olsun cnm kocan hususunda da diyebilecek bişey bulamıyorum benimkide aynı çünkü. Allah bunların inadıni kirsin ancak bunu diyebilecem ..Peki doktormu dedi size magnezyumu içmenizi bn bugün gittiğim dr sordumda 3 ay bitmeden bişey önermiyoruz dedi moralim okadar çok bozukki ikizlerin bitanesi kalbi atmadı bugün ağlayamıyorum bile 10 önce Dr gittiğimde ikisininde kalbi atıyordu ama birisinin yavaş atıyordu doktor bişey demeyince bnde normal sandım üzüntümden diğeride etkilenmesinden korkuyorum Dr yapcak bişey yok diyo eşimin inatçılığı yüzünden kaybettim tedavi olduğum hastaneye gidelim dedim pahalı diye kendi Dr bakmuyor diye götürmedi bni donmuşlarımıda dondurmuyor allah böyle inatcı koca kimseye vermesin moral dahi vermiyor ancak bni suçluyor bn dikkat etmemişim hangisine üzüleyim arkadaşım bilemedim içimi ancak buraya dökebiliyorum
Arkadasim cok üzüldüm. Iki doktora görünmek lazim. Kendini ve bebeğini düşün. Kocani bosver. Sakin kal dua oku bol bolPeki doktormu dedi size magnezyumu içmenizi bn bugün gittiğim dr sordumda 3 ay bitmeden bişey önermiyoruz dedi moralim okadar çok bozukki ikizlerin bitanesi kalbi atmadı bugün ağlayamıyorum bile 10 önce Dr gittiğimde ikisininde kalbi atıyordu ama birisinin yavaş atıyordu doktor bişey demeyince bnde normal sandım üzüntümden diğeride etkilenmesinden korkuyorum Dr yapcak bişey yok diyo eşimin inatçılığı yüzünden kaybettim tedavi olduğum hastaneye gidelim dedim pahalı diye kendi Dr bakmuyor diye götürmedi bni donmuşlarımıda dondurmuyor allah böyle inatcı koca kimseye vermesin moral dahi vermiyor ancak bni suçluyor bn dikkat etmemişim hangisine üzüleyim arkadaşım bilemedim içimi ancak buraya dökebiliyorum
Tuannacım lütven üzülme tek olsun sağlıkla devam etsinPeki doktormu dedi size magnezyumu içmenizi bn bugün gittiğim dr sordumda 3 ay bitmeden bişey önermiyoruz dedi moralim okadar çok bozukki ikizlerin bitanesi kalbi atmadı bugün ağlayamıyorum bile 10 önce Dr gittiğimde ikisininde kalbi atıyordu ama birisinin yavaş atıyordu doktor bişey demeyince bnde normal sandım üzüntümden diğeride etkilenmesinden korkuyorum Dr yapcak bişey yok diyo eşimin inatçılığı yüzünden kaybettim tedavi olduğum hastaneye gidelim dedim pahalı diye kendi Dr bakmuyor diye götürmedi bni donmuşlarımıda dondurmuyor allah böyle inatcı koca kimseye vermesin moral dahi vermiyor ancak bni suçluyor bn dikkat etmemişim hangisine üzüleyim arkadaşım bilemedim içimi ancak buraya dökebiliyorum
Yeşil pasaportumuz var onda sıkıntı olmaz..aslında avantaj bizim için...en azından vize parası yok..Yalnız birde pasaport ve vize ücreti var bunlarla birlikte
Canım içim acıdı okuyunca..Sen artık annesin kocanı boşver çocuk doğana kadar..he he sen haklısın de geç..senin sakin huzurlu mutlu olman lazım..bebek hissediyor..rabbim bi tane nasip etmiş demek ki belki sıkıntılı olacaktı allah diğerine uzun ömür versin..lütfen rahatlamaya çalış en iyisi bile zora gelince öküze bağlıyor canım..sen kendine bak üzülme nolurPeki doktormu dedi size magnezyumu içmenizi bn bugün gittiğim dr sordumda 3 ay bitmeden bişey önermiyoruz dedi moralim okadar çok bozukki ikizlerin bitanesi kalbi atmadı bugün ağlayamıyorum bile 10 önce Dr gittiğimde ikisininde kalbi atıyordu ama birisinin yavaş atıyordu doktor bişey demeyince bnde normal sandım üzüntümden diğeride etkilenmesinden korkuyorum Dr yapcak bişey yok diyo eşimin inatçılığı yüzünden kaybettim tedavi olduğum hastaneye gidelim dedim pahalı diye kendi Dr bakmuyor diye götürmedi bni donmuşlarımıda dondurmuyor allah böyle inatcı koca kimseye vermesin moral dahi vermiyor ancak bni suçluyor bn dikkat etmemişim hangisine üzüleyim arkadaşım bilemedim içimi ancak buraya dökebiliyorum
Çek cumhuriyeti ile ilgili yazışmıştık canım Kıbrıs’a kimlikle gidiliyor elbetteAnlamadım kızlar Kıbrıs'a ğitmek için pasaportmu almamız ğerekiyor
Birini kaybetmişsin ama Allah digerini sana bagislasin canim. Insan bu konulari kimseyle konusamiyor ancak buraya dokebiliyor içini. Burdaki herkes cok zor gunler gecirdi cogumuz hala da geciriyoruz. Rabbim insallah bu cektiklerimizin karsiligini mutluluk olarak verir. Uzulme diyecegim ama insan en ufak seyden bile etkileniyor. Uzulmekte haklisin ama herseyden once bebegini dusun onun sana ihtiyaci var.Peki doktormu dedi size magnezyumu içmenizi bn bugün gittiğim dr sordumda 3 ay bitmeden bişey önermiyoruz dedi moralim okadar çok bozukki ikizlerin bitanesi kalbi atmadı bugün ağlayamıyorum bile 10 önce Dr gittiğimde ikisininde kalbi atıyordu ama birisinin yavaş atıyordu doktor bişey demeyince bnde normal sandım üzüntümden diğeride etkilenmesinden korkuyorum Dr yapcak bişey yok diyo eşimin inatçılığı yüzünden kaybettim tedavi olduğum hastaneye gidelim dedim pahalı diye kendi Dr bakmuyor diye götürmedi bni donmuşlarımıda dondurmuyor allah böyle inatcı koca kimseye vermesin moral dahi vermiyor ancak bni suçluyor bn dikkat etmemişim hangisine üzüleyim arkadaşım bilemedim içimi ancak buraya dökebiliyorum
Saol canım namazlarımı hiç kaçırmadan kılıyorum hep dua ediyorum hergün tesbihler çekiyorum Sabah namazlarında hergün onlar için ikirekat namaz kılıp ismi azam süresini okuyorum ikisine beraber diye ama neden böyle oldu anlamadımArkadasim cok üzüldüm. Iki doktora görünmek lazim. Kendini ve bebeğini düşün. Kocani bosver. Sakin kal dua oku bol bol
Evet zaza bir kaçkere lekelenme oldu ama bu 10 gündür kanama olmamıştı 10 gün önce kalbi atıyordu ama güçsüz sanki atıyodu Dr bişey demeyince bnde normal sandım sormadım ne bilim bilseydim 10 gün beklermiydimTuannacım lütven üzülme tek olsun sağlıkla devam etsin
Her halde bir emriyo sağlıksız olduğu için sürekli ara kanamalar geçirdin
Çok Saol yeşiladacım bnm için ikizler bir mucizeydi gerçekten iki ay geçince çok bağlanmıştım rüyalarımda bile tek çocuk görüyordum uyanınca kendi kendime allah allah bunlar ikiz ama bn niye tek görüyorum diye söyleniyordum demek nasipte bitane varmış arkadaşım inşallah Rabbim bu seferki emeklerini boşa çıkartmasın inşallah Rabbim Gönlüne göre versin canımCanım içim acıdı okuyunca..Sen artık annesin kocanı boşver çocuk doğana kadar..he he sen haklısın de geç..senin sakin huzurlu mutlu olman lazım..bebek hissediyor..rabbim bi tane nasip etmiş demek ki belki sıkıntılı olacaktı allah diğerine uzun ömür versin..lütfen rahatlamaya çalış en iyisi bile zora gelince öküze bağlıyor canım..sen kendine bak üzülme nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?