Canim bence ayrıntılı ultrasonu bekle sorun çıkarsa ozaman yaptırmani tavsiye ederim..oda 20. Haftalar civarinda netlesir..ama donor yasi cok genc oldugu icin risk degerlendirmede o yasa gore yapılacak yani riskin çoook düşük menthacim ...

mavicim ne zaman doğurucan kuzum
bize gitmeden haber ver
Canim haftaya perşembe planlandi..yavrular erken gelmezse perşembe insallah kucagimiza alıcaz...
Bebe ler gelince siteye girmek zor olacak dimi..dogum sonrasi bütün ilgi minnoslara ve onların gelişimine kayacak tabi..
Desteğinizi ilginizi sevginizi hep hisettim..tüm süreçte bana çok destek oldunuz..hayatımda büyük yetiniz var dostlar..
Doğumda hepinize dua edeceğim...allah en kısa sürede saglikla yavrularımıza kavuştursun ..
Doğumdan sonra haber ederim zazacim..biraz zaman alabilir sadece:)

Canım biz deniz canlısı olarak belki midyenin faydası olabilir ama ağır metal içerdiğini unutma. Yetişkinlerde kronik olarak maruz kalındığında uzun vadede problem çıkartabilen ağır metallerin embriyolardaki etkisi çok daha zararlı olabilir. Bende tam bilgili değilim ama araştırıp öyle tüket istersen

Canim orasini bilemem de yumurtaliklar uzerinde iyi olarak etkili oldugunu duymustum birde karides ve balik yumurtasinin

Çok kolay olsun inşallah senin için de bebişler için de...uykulu gazsız hayırlı ömürlü olsunlar annesi :) şimdinden tebrikler

masallah masallah Rabbim kucagınıza saglıkla versin insAllah. Bayılıyorum hiç vazgecmeyen, cesur kadınlara .

Hayırlı olsun canım.
Allah tamamına erdirsin.
Allah olmayan bizlerede versin.

Maşallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim burda gelen herguzel pozitif haber inan beni dahada umutlandiriyor mutlu oluyorum rahime cizik nasil oluryor bunu cok kisidende duydum her hastanede yaptirabilirmiyiz birde doktorunuz kimdi ve tedaviyi nerede yaptirdiniz?

Bende aynı senin gibi düsünüyordum 26 yasindayken isin icine girince öyle olmuyor hic birsey garanti degil ALLAH nasip ederse oluyor yoksa olmuyor

Kızlar bn 9 haftaya girdim bnde magnezyum içsem olurmu acaba haftada ikikere, milenyum, multivit içiyorum içinde folik asit magnezyum kalsiyum hepsi var bn hergün folik asit içtiğim için haftada iki kere içiyorum
Benim tekiz gebelik, ona rağmen karnım ağrıdı. 8 haftada başladım ben içmeye magnezyumu . 5-6 haftada kanama geçirdim o yüzden bebeğimi kaybetmeyi göze alamazdım.

Bana ben sordugumda hic gerek yok diye cevap verdiler pgt icin... Ayrica zaza praq hkkda onceden ben paylasim bulamadim var mi bilgi tekrar bakayim...
Kızlar ben de Cek cumhuriyeti dusunuyorum. Zaza ya yazdim zaten :)) Evet burada bilgisi olan varsa paylassa ne guzel olur :)) Bu arada ben de cok kapsamli arastirma yaptim Cek icin.bilgilerimi paylasabilirim.

Hangi merkez cnm burasi .

Hsg basit bir işlem. Alt taraftan sıvı verip film cekiyorlar. Laproskopi ise cerrahi bir mudahale. Hsg sonucuna gore laproskopik mudahale yapip yapmayacagina karar veriyor genelde doktorlar. Bu tup bebek durumu haricinde pek cok doktor ve ameliyat tecrubem olmus biri olarak nacizane size onve hsg yaptirin bosu bosuna laproskopik mudahale yaptirmayin derim. Gerekiyorsa laproskopi yaparlar.Hsg den de korkmayin.ben ecomar da yaptirmistim.inanın birsey hissetmedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…