Cok sükür gecmisler olsun Yesiladam bende haberini bekliyordum Rahatladim simdiKızlar şimdi çıktım histeroskopiden..genel anestezi yapıldı..Kasık ağrım var biraz..kavite tertemiz..raporda “kavite 7 nolu hegara kadar dilate edildi kavite normal olarak izlemdi her iki ostium gözlendi kanama kontrolünü takiben hasta iyi halde yatağa alındı “yazıyor..yani birşey yok rahim tertemiz..boşuna yapıldıgerçi temiz olması iyi şükür de bütün doktorlar gerek yok demişti..ayrıca CD 56 çıktı 17.56 sonuç..yazdım merkeze cevap gelmedi henüz..sanırım serum takalım derler..cevap yazdıklarında yazarım yine Kızlar..
Hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruzKizlar, bugün yine ultrason kontr. vardi, Rahim kalinligi 7.6cm olmus böylelikle haftaya pazartesi transferimi yapiyorlar...29 eylülden beri ugras ugras anca bu kadar oldu hayirlisi artik
Kızlar şimdi çıktım histeroskopiden..genel anestezi yapıldı..Kasık ağrım var biraz..kavite tertemiz..raporda “kavite 7 nolu hegara kadar dilate edildi kavite normal olarak izlemdi her iki ostium gözlendi kanama kontrolünü takiben hasta iyi halde yatağa alındı “yazıyor..yani birşey yok rahim tertemiz..boşuna yapıldıgerçi temiz olması iyi şükür de bütün doktorlar gerek yok demişti..ayrıca CD 56 çıktı 17.56 sonuç..yazdım merkeze cevap gelmedi henüz..sanırım serum takalım derler..cevap yazdıklarında yazarım yine Kızlar..
Dedigim magnesie tozu ilk dedigimde içmis olsaydın şuan bu sorunun çözülmüş olacaktı.Doktor verdi bana günde 3 kere iç dedi ama sadece gaz yapıyor. Henüz çözemedim kabızlığı çok kötüyüm
tek çözüm magnesie calcinee saba toz.1.5 kasik icinde 10 saat sonra sorun kalmiyo.ben memnunum.ve sabaklari yulaf ezmesi öneririm.onun harici pirasa.kayisi.zeytinyag vs.bi sure sonra ise yaramiyovalla hayatımda ılk defa pırasa yedım bıraz evvel ki o kadar cok su ıcıyorum kı anlatamam
Zazacım cuma 98 bugün 48 bhcg ne yapmalıyımMerveko senden uzun zamandı haber yok
Nasılsın kuzum
Kızlar şimdi çıktım histeroskopiden..genel anestezi yapıldı..Kasık ağrım var biraz..kavite tertemiz..raporda “kavite 7 nolu hegara kadar dilate edildi kavite normal olarak izlemdi her iki ostium gözlendi kanama kontrolünü takiben hasta iyi halde yatağa alındı “yazıyor..yani birşey yok rahim tertemiz..boşuna yapıldıgerçi temiz olması iyi şükür de bütün doktorlar gerek yok demişti..ayrıca CD 56 çıktı 17.56 sonuç..yazdım merkeze cevap gelmedi henüz..sanırım serum takalım derler..cevap yazdıklarında yazarım yine Kızlar..
Geçmiş olsun canımKızlar şimdi çıktım histeroskopiden..genel anestezi yapıldı..Kasık ağrım var biraz..kavite tertemiz..raporda “kavite 7 nolu hegara kadar dilate edildi kavite normal olarak izlemdi her iki ostium gözlendi kanama kontrolünü takiben hasta iyi halde yatağa alındı “yazıyor..yani birşey yok rahim tertemiz..boşuna yapıldıgerçi temiz olması iyi şükür de bütün doktorlar gerek yok demişti..ayrıca CD 56 çıktı 17.56 sonuç..yazdım merkeze cevap gelmedi henüz..sanırım serum takalım derler..cevap yazdıklarında yazarım yine Kızlar..
Onu doktora sordum daha cevap vermedi versin hemen alıcam :)Dedigim magnesie tozu ilk dedigimde içmis olsaydın şuan bu sorunun çözülmüş olacaktı.
hadi masA harika haberler bekliyoruzKizlar, bugün yine ultrason kontr. vardi, Rahim kalinligi 7.6cm olmus böylelikle haftaya pazartesi transferimi yapiyorlar...29 eylülden beri ugras ugras anca bu kadar oldu hayirlisi artik
Ben sıraya dizdim önce ladyecz,Sebida,Zaza ben dört ay içinde dört pozitif :))hadi masA harika haberler bekliyoruz
Off ya bu iyi değilZazacım cuma 98 bugün 48 bhcg ne yapmalıyım
InsallahBen sıraya dizdim önce ladyecz,Sebida,Zaza ben dört ay içinde dört pozitif :))
Çok üzgünüm dayanamıyorum artık neden oldu acaba intralipid seruma devam etmedşm ondan olabilir miOff ya bu iyi değil
Kimyasal gebelik
geçmiş olsun.Herşeyin güzel geçmesine sevindim arkadaşım.Sağol kuzum
Sen kendin mi bıraktın canım serumu doktorun mu bırak dediÇok üzgünüm dayanamıyorum artık neden oldu acaba intralipid seruma devam etmedşm ondan olabilir mi
GynolifeArkadaslar benim gebeligimde kimyasal oldu pardon sen nerde yaptirmistin
Kimse devam et demediSen kendin mi bıraktın canım serumu doktorun mu bırak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?