Bizim donor de bulunamadi sanirim cok ozellikli istedikKızlar bugünde haber gelmedi donör kaç günde bulup haber veriyorlar fazla mı acele ediyorum 17 gün oldu ne dersiniz
kitap okuyorum hoopp ıkı dk sonra once buraya bakıyorum sonra nette gezıyorumBen üçüncü gün aldım her iki transferde de...bişey olmaz merak etme..hiç durmadan okuyordum deliler gibi herşeyi..bu sefer nasip olur da transfer yaparsak yine bırakcam elimden telefonu kitap okuyacağım film izlicem..hayatı zehir etmeden geçirmeye çalışcam..senin minikler tutucak annesi içime doğuyor sadece azıcık daha az geril nolursun..güzel canını üzme..illa okuyacaksan kitap oku:)
cok mantıklı ve cok haklısın.Ben transferden 1 ay önce ve transfer sonrası 15 gün bu forumda dahil hiçbir internet sitesine bakmadım hamilelik ile ilgili. Çünkü insan kafasına çok takıyor acaba bu belirtimi olumsuz bişey görünce yıkılıyor falan hiç gerek yok artık kondu yapacak bişey kalmadı dua etmekten başka. O yüzden belirtiler ile ilgili araştırma yapmayın bence. Kendinizi üzmeyin yok yere.
B
Bizim donor de bulunamadi sanirim cok ozellikli istedik
siz hangi merkezde yaptırdınızCanım şans işi en çok..okudum da ben..hatta makaleleri okudum..bulduğum herşeyi okudum..ama iki donasyon da negatif..bizle bilgilerimizle çok ilgisi yok..merkez önemli embriyo önemli ve şans önemli gerisi boş..umarım ilk seferinde güzel ruhunuzu yormadan olsun..çok takılmayın gerilmeyin sakin olun iyi olun..
Çok haklısın canım aynen şans işi Allah rast getirsin inşallah iyi sonuçlar alırız hayırlısı ile tavsiyelerin için çok teşekkürederim..Canım şans işi en çok..okudum da ben..hatta makaleleri okudum..bulduğum herşeyi okudum..ama iki donasyon da negatif..bizle bilgilerimizle çok ilgisi yok..merkez önemli embriyo önemli ve şans önemli gerisi boş..umarım ilk seferinde güzel ruhunuzu yormadan olsun..çok takılmayın gerilmeyin sakin olun iyi olun..
Merhaba canım hiç tüp bebek denemedik donasyon olacakMerhaba geçmiş mesajlarınızı okudum ama anlayamadım. Siz normal tüp bebek mi deneyeceksiniz yoksa donasyon mu? Sanırım hiç tüp bebek denemediniz?
Olduğu gibi söyle herşeyi. Tüp bebekçi olsun bulduğun doktor. Gerekirse merkezindeki doktorla telefon görüşmesi yaparlararkadaşlar tüp bebek ile hazırlanan için soruyorum biz olursa sperm donasyonu olacak ama tam olarak hazırlık süreciniz nasıl acaba adetin ikinci gün başlıyor deniyor ama ne kadar ilaç kullanıp kaç gün aralıklarla test ve ultrason yaptırıyorsunuz acaba..Bir de ben istanbulda yaşıyorum ama yaptırmayı düşündüğüm merkezin istanbulda özel bir doktoru yok bu takiplerde muayene oldugunuz doktorlara nasıl bilgi veriyorsunuz teşekkürler
Kendimden anlatayım, benim buradaki doktorum ile Kıbrıs’ta ki merkez eşgüdüm içinde çalışıyor burada çekilen ultrason tahlil vs. gerekli ne varsa sonuçları doktorum merkeze gönderiyor, orası hangi ilaçları kaç gün nasıl kullanıcam doktoruma söylüyor kontrol zamanı geldiğinde hazır olup olmadığımı burası bildiriyor eğer hala rahim hazır değilse 3-4 gün süreyle ilaç dozunu arttırıp ilave ilaç veriyor. Kısacası arkadaşım kendine tüp bebek tedavisi yapan bir doktor seç ki bu süreçte sana daha yardımcı olsun.arkadaşlar tüp bebek ile hazırlanan için soruyorum biz olursa sperm donasyonu olacak ama tam olarak hazırlık süreciniz nasıl acaba adetin ikinci gün başlıyor deniyor ama ne kadar ilaç kullanıp kaç gün aralıklarla test ve ultrason yaptırıyorsunuz acaba..Bir de ben istanbulda yaşıyorum ama yaptırmayı düşündüğüm merkezin istanbulda özel bir doktoru yok bu takiplerde muayene oldugunuz doktorlara nasıl bilgi veriyorsunuz teşekkürler
cokkkk gecmısler olsunnnnn merak edıyordum senıı iyi ki yazdınKızlar şimdi çıktım histeroskopiden..genel anestezi yapıldı..Kasık ağrım var biraz..kavite tertemiz..raporda “kavite 7 nolu hegara kadar dilate edildi kavite normal olarak izlemdi her iki ostium gözlendi kanama kontrolünü takiben hasta iyi halde yatağa alındı “yazıyor..yani birşey yok rahim tertemiz..boşuna yapıldıgerçi temiz olması iyi şükür de bütün doktorlar gerek yok demişti..ayrıca CD 56 çıktı 17.56 sonuç..yazdım merkeze cevap gelmedi henüz..sanırım serum takalım derler..cevap yazdıklarında yazarım yine Kızlar..
Doktor verdi bana günde 3 kere iç dedi ama sadece gaz yapıyor. Henüz çözemedim kabızlığı çok kötüyümkabızlıgı nasıl cozdunuz kızlar? osmalak tarzı duruplar ıcebılıyor muyuz?
Sağol kuzumcokkkk gecmısler olsunnnnn merak edıyordum senıı iyi ki yazdın
valla hayatımda ılk defa pırasa yedım bıraz evvel ki o kadar cok su ıcıyorum kı anlatamamDoktor verdi bana günde 3 kere iç dedi ama sadece gaz yapıyor. Henüz çözemedim kabızlığı çok kötüyüm
Bozma moralini. forumda bir sürü çoğul gebeliği olup Doğum yapan var :)Burada kı dr um 3 embryo olur mubhıc... cok yanlıs muhım olan hamıleleık degıl muhım olan yasayan bebegın eve gıtmesı dedı.. Valla cok dırendım ama dınlemedıler dedım su an moralım bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?