Zazamam rabbim gönlüne göre versin canım tez zamanda yüzün gülsün kalbin huzurla kucağın bebeklerle dolsun

Kurban olurum sizlere benim kader arkadaşlarım
siz benim can yoldaşlarımsınız
hepiniz anne oluncaya kadar burdayım-))

Canim denedin mi bilmiyorum ama pirasa cok iyi geliyor

Canim ben diyetisyene basladim. Cok sukur duzene girmek uzere

Sabahları yarım çay bardağı zeytinyağı içmek işe yarayabilir

Merveko senden uzun zamandı haber yok
Nasılsın kuzum
Zazacim çok sağol iyiyim.Ben henüz karar aşamasındayım daha karar veremedim.Olursa Bahceci yada gynolife olur herhalde.Ama hergun buradan sizi takip ediyorum.Bakmadigim bir gün bile yok.Senin de transferin yaklaşmış sanırım.Bu sefer inşallah bebeğini alır gelirsin canim. Her gün hepinize dua ediyorum.Allah hepimizin kucağını sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun tez zamanda inşallah.

Çok geçmiş olsun zaza inşallah herşey yolunda gider hakkında hayırlısı olsun

genelde hekımler tatliş insanlardır ama her meslek gibi biz de gergınız , zor gunler gecırıyoruz, anlasılmadıgımızı dusunuyoruz, e ıste mesela uzerıne hayat streslerı vs bazen overstres i karsıya gecırıyor olabılırız... Mesela ben sımdınkara kara bu haftayı dusunuyorum hatta ızın mı alsam dıyorum cunku sıgara yok kahve yok bol hormon endıse var nasıl olurum kı kom bılır ??

Allah a dua edıyorum... Guc kuvvet senınle olsun ama en onemlısı ınanc.. Artık bebısler senın kucagını bulsun... Ben hissediyorum az kaldi.

Arkadaslar benim belim kopacak derece de agriyor... Sanki adet olacagim gibi ama oyle boyle degil... Tamam dun yoruldum otelden erken check out olunca aksam 8 de ki ucaga kadar beklene vs ama uyudum guzel dun gece bu sabah nerede ise yerimde duramayacagin kadar agriyor. Bunu yasayan var mi? Tesekkurler

En erken belirti bel ağrısı :)

Ben üçüncü gün aldım her iki transferde de...bişey olmaz merak etme..hiç durmadan okuyordum deliler gibi herşeyi..bu sefer nasip olur da transfer yaparsak yine bırakcam elimden telefonu kitap okuyacağım film izlicem..hayatı zehir etmeden geçirmeye çalışcam..senin minikler tutucak annesi içime doğuyor sadece azıcık daha az geril nolursun..güzel canını üzme..illa okuyacaksan kitap oku:)

Benim de belim çok ağrımıştı inşallah tutunuyor bebecikler

Ben transferden 1 ay önce ve transfer sonrası 15 gün bu forumda dahil hiçbir internet sitesine bakmadım hamilelik ile ilgili. Çünkü insan kafasına çok takıyor acaba bu belirtimi olumsuz bişey görünce yıkılıyor falan hiç gerek yok artık kondu yapacak bişey kalmadı dua etmekten başka. O yüzden belirtiler ile ilgili araştırma yapmayın bence. Kendinizi üzmeyin yok yere.

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun. Popolarindan opuyorum meleklerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…