Çok haklısın bir laf vardır ya sen plan yaparsın Tanrı güler diye:) bu konuda fikir aldığım iyi oldu teşekkürler :)

Sayı arttıkça tutunma olasılığı düşüyormuymuş yoksa gebelik süreci zor olduğu içinmi?

Sevgili Morkanatlarım..içinize doğmasının sebebi öyle olmasını çok istediğinizden..tanımadığınız biri için dua etmeyi ben burda öğrendim..sevdiğim insanlara dua ederdim hep şimdi isimlerinizi bile bilmeden nicknamelerinizi dile getirirek dua ediyorum alalhım biliyor nasılsa isminizi :).içinize doğmaya devam etsin lütfen..yeni transferde sizden alacağım güce enerjiye inanılmaz ihtiyacım olacak...iyiki bu tipiği bulmuşum iyiki tanımışım sizi.:

Ayy canımmm gözün aydın çok çok sevindim umarım tahlil sonucu da süper çıkacak huzurla geçireceksin gebeliğini..çok gözün aydın:)
canım yeşil 'cim çok teşekkür ederim.
Inşallah darısı başına .bu sefer herşeyi hakkıyla yaptın Rabbim pozitif sonucunla hepimizi mutlu etsin.

Ben de yarın ilk test denememı yapacagım . Öyle karar verdım.
Cuma günü transfer gunun.yarin 5.gun olucak bence 1 gun daha sabret 6.gün kan ver.
idrar test yapma.
Benim idrar testte hic görünmedi
Once kan verdim.anı olsun diye idrar test yaptik negatif.ertesi gun tekrar kan.ayni gun yine idrar test yine negatif. bence şuan bile yapsam cift cizgiyi görürmuyum emin degilim : )

İdrar tahlili yapmadan dayanmak çok zor..illa bakar insan...yani ben tutamam kendimi biliyorum yine bakarım

ya cok tatlısın esim de aynen oyle dedı dırekt kan testi yaptır ama ev de gecmıs zamanlardan bır test buldum acılmamıs :) cok tahrık edıcı yarın 6 olmuyor mu? 2 kasım yarın 7 sı degıl mı tabıı transfer gununu saymıyorsak haklısın

aynı ben :)) test tuvalette duruyor zor tutuyorum kendımı ama yarın yapayım dıyorum :)
Yap zaten yapma desek de yapacaksın bana benziyorsun :))) ama çıkmazsa üzülme çok küçük ihtimal çıkması zaten diye bak...yani tek çizgi görürüsen gül geç iki gün sonra kan bak çift görürsen hemen yaz bize

Bu arada cevap geldi merkezden..geç geliyor cevaplar kızıyorlardır bana üsteliyorum diye..sorucaz tabii..sınırda yüksekmiş murat hoca dekort tablet başkıxaz tedaviyle demiş..rahimle ilgili yorum yok...rahşmde sorun olduğunu düşünüyorum dedikten sonra rahim inatla sorunsuz çıkınca keşke rahimde değilmiş sorun iyi bari filan denseydi..hayaller hayatlar...

Ne tatlı yaa :)

41 kere maşallah canım Allah, analı babalı sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin maşallah bir kız bir oğlan :) sizler bizim umudumussunuz moralimissiniz :) inşallah ard arda güzel haberler alırız zaza ladcez Sebida daha niceleri inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…