Sağol canım yüzümü güldürdün yüreğime şu serptin :) Rabbim seni her daim güldürsün.aksine daha cabuk gebe kaliyormussuz ben de ters rahime sahibim. sadece kese karindan 8haftalik olmadan gorunmedi
Şimdi gördüm atlamışım sanırım benim de ters rahmim..yaş problemi yokken korunurken bile gebe kalıyordum..kesinlikle engel değil sadece oğlumu karından göremedik üç ay filan vajimal ultrasonla bakıldı..tam tersine avantaj olduğunu düşünüyorumSağol canım yüzümü güldürdün yüreğime şu serptin :) Rabbim seni her daim güldürsün.
Ay beni de say listem var benim totem yaptım sıra var önce laydcez Sebida Zaza ben :))41 kere maşallah canım Allah, analı babalı sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin maşallah bir kız bir oğlan :) sizler bizim umudumussunuz moralimissiniz :) inşallah ard arda güzel haberler alırız zaza ladcez Sebida daha niceleri inşallah :)
B
Bizim donor de bulunamadi sanirim cok ozellikli istedik
Benim tam 1 ay sürdü geri dönmeleri. Senin özelliklerinde yabancı uyruk seçsen çok vardır ama türkmü istiyorsun?
sarisin renkli gozlu uzun boylu bu kadar ben uzun esim uzun kisa zaten olmaz e ben sariyim renkli gozluyum siysiyah gozlu istemem bulamiyorlar hala
Hayır hiç para ödemedim geldiğiniz zaman yaparsınız dedilerÖdemeyi yaptıktan sonra mı donör bulunmasını beklediniz yoksa donör bulunduktan sonra mı ödemeyi yaptınız acaba?
Bende bende bendeeeee :))Ay beni de say listem var benim totem yaptım sıra var önce laydcez Sebida Zaza ben :))
Tamam sıradasın :))Bende bende bendeeeee :))
Umarım korktuğumuz olmaz ben de çok takıyorum bazen..ben kumral yeşil gözlüyüm boyum uzun eşim de bana göre tabi çok yakışıklı diyorum ya kapkara tombik bi kızdan alırlarsa..evlat tabi severim ama umarım istediğim gibi bi donör olur..ben özellikle Rus istedim..umarım bulurlar..bende ayni durumdayim birde gocmenim esimde bende kibrisli insanlar kivircik sacli beyaz tenli olurlarmis diyolar bazisida artik esmer cogu dyo tenleri beni bunlarda cok korkutuyo
:) tamam canım aynen listeye göre :)Ay beni de say listem var benim totem yaptım sıra var önce laydcez Sebida Zaza ben :))
Çok teşekkür ederim:)Hayır hiç para ödemedim geldiğiniz zaman yaparsınız dediler
:)) hepimiz listedeyiz sağol canım :):) tamam canım aynen listeye göre :)
Ladcez
Sebida
Zaza
Yeşiladam
Hayall et
Rabbim inşallah sizi yavrularınıza kavuşturur, bize hayırlı haberlerinizi ulaştırır.
canım çok teşekkür ederim.41 kere maşallah canım Allah, analı babalı sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin maşallah bir kız bir oğlan :) sizler bizim umudumussunuz moralimissiniz :) inşallah ard arda güzel haberler alırız zaza ladcez Sebida daha niceleri inşallah :)
Canım Zaza'mMorcum senin başarını kendi başarım sanıyorum
Çok şükür bu günümüze
Çok şükür yaradana
Kurban olurum o yavrularına
Teyzelerinin kuzuları
Dun gece ki kaset test negatif , hic onemsemedim.eşim 2 test daha getırdi simdi ucuzlardan da getır demıstım haha dur bir yapayım gercı kaset test de hıc cıkmaz ama maksat eglence olsun
kendini teselli etmek disinda baska carem yok ...Dun gece ki kaset test negatif , hic onemsemedim.
Ama bu sabah predictor 6 gun once testi yaptim onda da hicbirsey yok.. malesef saniyorum olmadi. Eger bize soylenen embryo grade leri iyi ise , iyi cozulduler ve transfer de dedikleringivi kolay ve rahat gecti ise , rahimde gayet iyi ise sorun ne? Cevap veriyorum kader
bana bugun yada yarin resim atacaklar bir conor bulunmus cekapa almislar sonuca gore resim atacaklarbende ayni durumdayim birde gocmenim esimde bende kibrisli insanlar kivircik sacli beyaz tenli olurlarmis diyolar bazisida artik esmer cogu dyo tenleri beni bunlarda cok korkutuyo
bulamiyorlarUmarım korktuğumuz olmaz ben de çok takıyorum bazen..ben kumral yeşil gözlüyüm boyum uzun eşim de bana göre tabi çok yakışıklı diyorum ya kapkara tombik bi kızdan alırlarsa..evlat tabi severim ama umarım istediğim gibi bi donör olur..ben özellikle Rus istedim..umarım bulurlar..
canim cok uzgunum kacinci gunun bugun.kendini teselli etmek disinda baska carem yok ...
beni unutmayin. ocak ayi transfer:) tamam canım aynen listeye göre :)
Ladcez
Sebida
Zaza
Yeşiladam
Hayall et
Rabbim inşallah sizi yavrularınıza kavuşturur, bize hayırlı haberlerinizi ulaştırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?