aksine daha cabuk gebe kaliyormussuz ben de ters rahime sahibim. sadece kese karindan 8haftalik olmadan gorunmedi
Sağol canım yüzümü güldürdün yüreğime şu serptin :) Rabbim seni her daim güldürsün.

Sağol canım yüzümü güldürdün yüreğime şu serptin :) Rabbim seni her daim güldürsün.
Şimdi gördüm atlamışım sanırım benim de ters rahmim..yaş problemi yokken korunurken bile gebe kalıyordum..kesinlikle engel değil sadece oğlumu karından göremedik üç ay filan vajimal ultrasonla bakıldı..tam tersine avantaj olduğunu düşünüyorum

Ay beni de say listem var benim totem yaptım sıra var önce laydcez Sebida Zaza ben :))

sarisin renkli gozlu uzun boylu bu kadar ben uzun esim uzun kisa zaten olmaz e ben sariyim renkli gozluyum siysiyah gozlu istemem bulamiyorlar hala

bende ayni durumdayim birde gocmenim esimde bende kibrisli insanlar kivircik sacli beyaz tenli olurlarmis diyolar bazisida artik esmer cogu dyo tenleri beni bunlarda cok korkutuyo

bende ayni durumdayim birde gocmenim esimde bende kibrisli insanlar kivircik sacli beyaz tenli olurlarmis diyolar bazisida artik esmer cogu dyo tenleri beni bunlarda cok korkutuyo
Umarım korktuğumuz olmaz ben de çok takıyorum bazen..ben kumral yeşil gözlüyüm boyum uzun eşim de bana göre tabi çok yakışıklı diyorum ya kapkara tombik bi kızdan alırlarsa..evlat tabi severim ama umarım istediğim gibi bi donör olur..ben özellikle Rus istedim..umarım bulurlar..

Ay beni de say listem var benim totem yaptım sıra var önce laydcez Sebida Zaza ben :))
:) tamam canım aynen listeye göre :)
Ladcez
Sebida
Zaza
Yeşiladam
Hayall et
Rabbim inşallah sizi yavrularınıza kavuşturur, bize hayırlı haberlerinizi ulaştırır.

canım çok teşekkür ederim.
hepinizin sırayla güzel haberlerinizi bekliyorum.
Duamdasınız.inşallah Rabbim sizlerinde gönlünüzdeki nasip etsin.

Morcum senin başarını kendi başarım sanıyorum
Çok şükür bu günümüze
Çok şükür yaradana
Kurban olurum o yavrularına
Teyzelerinin kuzuları
Canım Zaza'm
Seninle bu topiğe ilk geldiğim günlerde tanışmıştım.Negatif sonuç aldığım üzgün.umutsuz günlerdi.
Şuan yaşadığım bu sonuçda senin payın , desteğin çok ama çok büyük.
Bi çıkış yolu arıyodum .
Sonra değerli arkadaşım defne bana bi reçete önerdi.
Sana danıştım günde 17 vitamin içmek benim gibi ciddi hastalık geçmişi olan biri için çok da akıllıca değildi.
Benim için endişelendin, düşündün hatta ilaç yolladın bunun ötesi var mı
4 aylık hummalı çabamız sonrası.
Ilk kan testi yaptırıp sonuc gördüğümde .gözlerime inanamayıp ilk sana attım sonucu ne anneme ne eşime ne dostuma sadece benimle kader birliği yapan canım zaza'cığıma attım.
Telefonda ağlaşıp ilk hamile olduğum duygusunu seninle yaşadım.
O anı hayatım boyunca asla unutamam.
Bigün bebekler büyüdüğünde onlarada bu anı anlatıcam ankaradaki zaza teyzelerinin benim için değerini anlasınlar.
Varlığına şükürler olsun canım arkadaşım.
Hamile olduğun haberini aldığım gün benim bayramım olacak.
Rabbime dualar ediyorum artık vakti gelmiş olsun.

Bana süreçde çok ama çok destek olan bi kişiye daha sevgilerimi yollamasam rahat edemem.
Canım qeraniy her zaman yanımda oldu .yol gösterdi .fikir verdi.yureğine ve bilgisine güvendiğim kıymetli canım arkadaşım.
Ne zaman ihtiyacım olsa o mesajın arkasında oldiugunu bilirim.
o bi ilaç önerdiyse doktora bile danışmadan içerim : )
cok şanslı bi insanım ben bu topik bana çok değerli insanlar kazandırdı..

eşim 2 test daha getırdi simdi ucuzlardan da getır demıstım haha dur bir yapayım gercı kaset test de hıc cıkmaz ama maksat eglence olsun
Dun gece ki kaset test negatif , hic onemsemedim.
Ama bu sabah predictor 6 gun once testi yaptim onda da hicbirsey yok.. malesef saniyorum olmadi. Eger bize soylenen embryo grade leri iyi ise , iyi cozulduler ve transfer de dedikleringivi kolay ve rahat gecti ise , rahimde gayet iyi ise sorun ne? Cevap veriyorum kader

kendini teselli etmek disinda baska carem yok ...

bana bugun yada yarin resim atacaklar bir conor bulunmus cekapa almislar sonuca gore resim atacaklar

bulamiyorlar
birde biz 2 kere rus kixla calistik. 1. hic embriyo olmadi. 2. 4 tane oldu bunlarda 5. ve 4. gun ,5 aa 2 tane. 4 bb ve 4bc kaliteydi acaba ruslarin yumurtasi kalitesiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…