Merhaba canım kendi adıma şunu söyleyebilirim. Ben cinsiyet seçimi yapmadım, nasipse sağlıklı olsun kız veya erkek fark etmez evlat evlattır ama bilgilenmek adına merkeze sormuştum ,merkez cinsiyet seçimi yapıldığını ama bunun transfer harici ek maliyeti olduğunu söylemişti. Ozaman bana söylediği fiat 5500 transfer artı cinsiyet seçimi 3000 euroydu.toplamda 8500 euro yani. Şimdiki fiatını bilmiyorum ne kadardır ,benim söylediğim bundan 6 ay öncesi.
Valla transferin bile tutup tutmıyacağı belli olmayan bir işlem için 8500 euroyu gözden çıkarmak bana saçma geldi. Gücü yetene bişey diyemem bu bir tercih meselesi

Merhaba ben yeni gördüm hayırlı olsun gozunuzaydin ins sağlıklı Doğum yapmayı da Allah nasip etsin darısı bizlere olsun ins

Güzel kaıpli arkadaşım benim. Hep böyle güzel haberler ver bize. bak Allah gönlüne gönülüne verdi. çok sevendim, çok mutlu oldum anlatamam. Sağlıkla bebeklerini kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Yol gösterme konusunda, biraz bile yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Her zaman seve seve paylaşırım bilgilerimle. Aynı şekilde bütün arkadaşlarımada.

Slm kızlar kalçadan vurulan iğne proluton depot ve göbekten clexane 0,6 kullanan varmı aranızda varsa kaç hafta kullandınız acaba kalçadan vurulan iğneyi 16 haftada bırakmamı söylediler Dr gerek görürse devam dediler ama bu gebe Dr 12 haftada bırak diyo göbekten vurulan iğne doğuma 3, 4 kala bırak dediler coraspin 32 haftada bırakıcakmışım gebeliğinde ilerleyenler ve doğum yapanlar daha iyi bilir siz nasıl kullandınız bana yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba ben yeni gördüm hayırlı olsun gozunuzaydin ins sağlıklı Doğum yapmayı da Allah nasip etsin darısı bizlere olsun ins
Amin arkadaşım inşallah
Darısı tüm istiyenlere.
Sen ne durumdasın maddi olarak hazırlık aşamasındaydınız diye hatırlıyorum.
Insallah tedavi sürecini yakınen takip edecegim.sonucun pozitif olması için dua edecegim kişilerden birisin.

Benim kıymetlı canım arkadaşım.
Bu zorlu yoldaki yoldaşım : )
Amin inşallah sen.ben ve hamile olan tum arkadaslarimiz saglikla doğururlar bebeklerini.

Kızlar özellikle hazırlık aşamasındaki arkadaşlar..yaptırmadığım bişey varmı diye araştırırken prolaktin yüksekliğinin de tutunmaya engel olduğunu öğrendim..ben daha önce prolaktin yüksekliğinden dolayı hipofiz bezinde adenom oluştuğu için tedavi olmuştım..yani tekrardan yükseldiyse başlı başlına ciddi bir tutunmama sebebi...sabah doktoruma gidip söyledim haklısın atladık bi bakalım prolaktinine dedi..baktık şükür çok iyi değer tsh t3 t4 de bakıldı onlar da iyi ama ya yüksek olsaydı..10 tlye bakılan bir test iyiki aklıma geldi iyiki okuyurm..size de bulduğum yaşadığım herşeyi yazıyorum belki birinize faydam olur..lütfen prolaktin de baktırın..aklınıza gelen başka bişey olursa siz de yazın lütfen

Çok teşekur ederim evet tecrubesizim ben öğretmenim tatil dönemine denk gelsin istiyorum ins yaza doğru düşünüyorum evet bir yandan da para biriktirmeye borç bulmaya caliscam kredi çekme imkanım yok ev aldik kredi yükümüz fazla Allah büyüktür Allah hepimizin yardımcısı olsun ins sizlerin bu güzel haberlerini duydukça o kadar mutlu oluyorum ki hem umut oluyorsunuz hem yardımcı oluyorsunuz herşey için tesekurler test sonuçlarıniz da çok güzel çıkar ins dualarimdasinız..

teşekkür ederim arkadaşım.
yaza daha vakit var yürüyüş yapmanı (yurüyüş rahim kasları için de faydalı ) sağlıkli beslenmeni öneririm o zamana kadar.bağısıklık sistemi sağlam olan kisilerin rahimlerininde tutunmaya daha meğilli olduğu kanısındayım.
sıgara.alkol ve paketlenmiş gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmanı tavsiye ederim.
Rabbim gönlündeki versin inşallah.

Evet bende yürüyüşü doğayı çok severim temiz hava pozitif enerji veriyor insana elimden gelen herşeyı yapcam belki de daha önce giderim ins aslında yarın olsa yarın basıp gidicem:)ama şartlar işte. .

Rabbim sabır versin
Yüreyinin yangısına su serpsin
Mucize kapısı açsın ve tez bir zaman seni sevindirsin
Okadar içten hiss etim seniki
O güzel kapı açılıcak buna inan

Morkanatlarim
Morkanatlarim, ne güzel bir haber çok sevindim :)) hep böyle saglikli ilerlemesini tüm kalbimle diliyorum allahim ücünüzüde korusun (tabiiki babayi da) bana da iki gün once haber geldi, pazartesi transfer oluyorum hayirlisiyla insallah... Inci tanelerim yavrularima kavusmama az kaldi:)

Canım sebida'cım çok teşekkür ederim.
Pazartesi günü hayatının olumlu olarak dönüm noktası olsun.bebeklerini al gel bundan sonra yaşamın bambaşka renklensin.
Kalbimden geçeni yazayım.dilerim ki ikizlerin olsun
inan şuan karnımı okşadım dedim bebeklerime , Dua edin sebida teyzenizinde ikizleri olsun : )
Rabbim sesimizi duysun

Sevgili arkadaslarım merak etmişsiniz özür dilerim. Bugün tüm gün çok işim vardı. Bir yandan taşınıyoruz onun organızasyonu, bir yandan eşimin eczanesi tasınıyor tam tantana. Kan testi yaptırmadım. Sabah 6 gün önce testinde de hıcbır sey cıkmayınca iyicene coktum ve bıraktım artık. Eger yarın kendımde kuvvet hıssedersem gidip yaptıracagım. Esım de sabah 12 gun gecmeden yanı 14 kasımda kı teste kadar ne olumsuz cıkarsa cıksın ben ınancımı kaybetmeyecegım dedı. ama olmadı ıse de Sonra bır daha yaparız uzulme deyınce ıyıcene fılm koptu. Halım kalmadı herhalde ondan. Normal ama su an boyle bısı hıssedıyor olmam gecer. Ama bılıyorum kı yıne deneyecegım. Yarın proluton depot yaptırmam lazım bır tek ondan suphelıyım cunku zaten agır bır ıgne bır de hakıkaten yoksa hamıleleık bosa gıdecek ama eşim illa yaptıracaksın diyor. Neyse durum bu.
Firdevs için hic gitmedim bilmiyorum ama daha evvel yazmıstım resmen kampanya var dıye aramıslardı bızı bır kere aylar once bılgı almak ıcın aradık dıye. Bıze sacma geldı sankı ayakkabı satıyorlarmıs gıbı bır tavırları vardı. Hemen ırrıte olup uzak durmustuk. Allah yardımcınız olsun. Ticaret tabıı bu ama bu kadarı da fazla. 100 euro ıcın ınsana boyle davranılır mı? Cok uzgunum arkadasım. Allaha dua ediyorum ki bir kez daha guc bul ve senı anlayacak bır yerde devam et. Bence ıslemı helal etmekte onemlı.
Sımdı benım olmamıs olabılır oyle hıssedıyorum yuregıme dustu ama gercekten merkeze dıyecek lafım yok yıne helal edecegım. KI yuregımde suphe olacagı halde yanı ne derlerse kabul edıyoruz embryo kalıtesı ıle ılgılı ama davranısları bu surecte soylemlerı vs onemlı cunku buna ıhtıyacımız var. Insan psıkolojısınden anlamayan doktorlardan hemsırelerden hangı meslek olursa olsun empati duygusu gelısmemıs ınsancıklardan nefret edıyorum. cok net. O kadsr yorulmusum kı aksam eve geldım uyuya kalmısım sımdı uyanınca yazayım istedim hemen. Sizi seviyorum.

Tabiki arkadaşım önce sağlığımız önemli ayrıca kimse yanlis anlamaz seni zira bencede bahçeci güvenilir merkezlerden biri.

Bendende bahceci hastalimdayin dolayi cocuk dogurabikecegime dair dahiliye ve kardoloji bolumunden rapor istemisti tabi ozamnlar bianonce anne olmak istedigim icin cok ugrastiriyolar diye orayi elemistim simdi anliyorum bastan herseyin onkemini aliyolar buarada romatizna hastaligim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…