Evet mani oldugun arkadaslarindan bir tanesi de benim, hala da yatip kalkip sana dua ediyorum .. Arkadasima da cok üzüldüm
Güzel Sebidam al gel kuzularını inşallah..sen bana em içten dua edip en çok empati kuranlardandın..tüm kalbimle dua edicem...tüm enerjim sen de Pazartesi..

Biz de seni..iyi olacak inşallah sen yine de kendini çok yorma sakin hareket et canım

Herşeyden önce geçmiş olsun canım..üzüntünü bile yaşatmamışlar doğru düzgün sana..inanılmaz sana tavırları..bizim de donmuşlar için paramız kalmadı ilk transferde ikinci için gittiğimizde aldılar..bir kez bile aranmadım istemediler..ne büyük terbiyesizlik yapılan size..kul hakkı en büyük günah bence..Benim de çok içim yandı ama en azından tepkiler bu şekilde olmadı./herkes okuyor burayı kimse gitmez kendileri kaybettiler senin için bizim için çok büyük paralar bunlar..biz arabamızı sattık yenisi için de borç harç gideceğiz..senin üzüntünü derinden paylaşıyorum..rabbim karşına senşn bile hayal edemeyeceğin bir çözüm çıkarsın en kısa sürede yine dene al bebeklerini inşallah canım

Allah hepinizden razi olsun karniniz bebislerle dolsun kader arkadaslarim bidagha nezamn nasil denerim bilmiyorum borc icinde batmis durumdayiz olsa insana bukadar koymaz olmayinca insan nasil toparkaniri nasil bidaha okadar parayi biaraya getirim biz engelliyiz esimld 3 ayda aldimiz engelli maasi ve kredi borcu dugunde takilan altinlarimizda bitti hepsi bosa gitti cok pismanim nerden cikti karsima adina kandim mucize ekipmis bastan nekadar ilgi alaka olmayinca hastaya olan tavirlari inanilmaz benim gul gibi kocami bile delirttiler ya esimde bunlara beddu edip engellemis ya bugun firdevs hanim bize beddua ettiniz siz hicbiseyi hak etmiyirsynuz diyo ya turkiyedeki dr um dediya bukadar kotu ebmriyoyoyla nasil hamile kaldin esim okadar guvenmisti ki o ireme embriyinun kotu oldunu duyunca adam cildirdi ya agladiya adam ben esimden ayrilmayi bile dusundum bosanalim ben sana evlat veremiyorum dedim ben ke evlendiginden beri bunlari yasatiyorum sana dedimbiz esimle tek ikimiz mucadele ediyoruz jimse yok arkamizda Allahtan baska bana encok koyanda firdevs hanimin ben bicok hastaya ucretsiz yapiyorum ama siz haketmiyorsunuz madem ucretsiz yapiyirdun para icin yapmiyirdun benim durumumu gordun annemden hacilik parasini aldim isimizin olmadiinida biliyirdunuz neden peki o donmuslara ben den 500 euro aldin ben bes kurussuz eve geldim ilac almaya parayi zor bulmusum sifiri tuketmisim borclanmisim bunun vebalini nasil odicek vicdani cok rahatmis Allah diyorum ben bukadar insanin vebalini almislar yazik

Bende halilin merkezinden sonra bahçeciye gidib ve anladım merkez nasıl olmalı ve nasıl hastalarla davranılmalı
Çok severim bahçeci ekibini
Başta sevimli doktorum murat beğ
Baş hemşire eylem hanım
Ve damla hanımı
İnşallah beni anne etsinler ömrüm boyunca yaptıkları iyilikleri unutmayacam

6ay önce bahçeciye kanda virüslere baktırıp eşimle evrakları vermiştim şimdi yeniden istiyorlar
yeniden yaptırdım evrakları hazırladım
işlerini nakadar ciddi yaptıklarını görüyorum
halilde 2 senelik sonuçları verdim kabul ettiler ve 1,5 sene boyunca birdaha istememişlerdi

Sevgili zaza benim kimyasal gebelikle sonuçlandı yine cd 56 21 çıkmıştı dekorta devam ettik transfer günü intralipid de verildi rahimle ilgili bir sıkıntı ne olabilir bir de tsh hamile kalınca hemen 3 e çıktı o da etken olabilir mi neler yapmalıyım bana yardımcı olur musun

Canım firdevs dr hangi hastane hangi ülke merak ettim ben bahçeci kıbrısta başladım hayırlısıyla

Aynen ilgileri çok güzel ekip olarak ve donörüm hazır ben regl bekliyorum çok yakında doğru yer seçmişsin demiştin zazacım bana da hayırlısıyla bakalım

Kuzum çok geçmiş olsun
tsh için mutlaka bir endokriologla görüş derim
bunuda unutma güzel sağlıklı embriyo hemen hemen düşmez
embriyoda vardı bir sıkıntı

Canım firdevs dr hangi hastane hangi ülke merak ettim ben bahçeci kıbrısta başladım hayırlısıyla
firdevs kıbrısta kolon hastanesinde bir katını kiralamış bir kurum
isimleri mucize ekib
senin için rahat olsun güvenilir yerdesin
inşallah sonucunda güzel olsun

kızlar burda olanlar bizi gizli takip edenler firdevstede anneliye kavuşan çok arkadaşlarımız var
amacımız bu kurum kötü bu kurum iyi değil
asıl amac bazı merkezlerin doktorlarının kendilerine çeki düzen vermeleri
tabii her kes para kazanmak istiyor ve ister firdevs ister bahçeci olsun
en önemlisi merkezlerin doktorlarının sizinle muhatap olması
hemşirelerin sizi gözü yolda burakmamaları
mesaj yazınca size mutlaka dönmeleri
negativ sonuçtan sonra peşimizi burakmayıp bizimle beraber problemleri çözmeleri

Merhaba, burada size ümit olması açısından yazıyorum. Ben de sperm donasyonu ile bir kız bir erkek ikiz bebek dünyaya getirdim. İşlemleri burada kendi doktorum yaptı, Kıbrıs'a yumurta toplama ve yerleştirme için gittik. Benim yumurta sayım amh değerim çok düşüktü ama işte ilk seferde HİT'de konan 2 yumurta da tuttu çok şükür İsteyen dileyen herkes umarım çocuk sahibi olur.

Okadar belliki reklam olduğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…