- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.752
- 133
Canım sebida'cım inşallah pazartesi günü bizde sana tam konsantre dua edicez: )Evet mani oldugun arkadaslarindan bir tanesi de benim, hala da yatip kalkip sana dua ediyorum .. Arkadasima da cok üzüldüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sebida'cım inşallah pazartesi günü bizde sana tam konsantre dua edicez: )Evet mani oldugun arkadaslarindan bir tanesi de benim, hala da yatip kalkip sana dua ediyorum .. Arkadasima da cok üzüldüm
Güzel Sebidam al gel kuzularını inşallah..sen bana em içten dua edip en çok empati kuranlardandın..tüm kalbimle dua edicem...tüm enerjim sen de Pazartesi..Evet mani oldugun arkadaslarindan bir tanesi de benim, hala da yatip kalkip sana dua ediyorum .. Arkadasima da cok üzüldüm
Biz de seni..iyi olacak inşallah sen yine de kendini çok yorma sakin hareket et canımSevgili arkadaslarım merak etmişsiniz özür dilerim. Bugün tüm gün çok işim vardı. Bir yandan taşınıyoruz onun organızasyonu, bir yandan eşimin eczanesi tasınıyor tam tantana. Kan testi yaptırmadım. Sabah 6 gün önce testinde de hıcbır sey cıkmayınca iyicene coktum ve bıraktım artık. Eger yarın kendımde kuvvet hıssedersem gidip yaptıracagım. Esım de sabah 12 gun gecmeden yanı 14 kasımda kı teste kadar ne olumsuz cıkarsa cıksın ben ınancımı kaybetmeyecegım dedı. ama olmadı ıse de Sonra bır daha yaparız uzulme deyınce ıyıcene fılm koptu. Halım kalmadı herhalde ondan. Normal ama su an boyle bısı hıssedıyor olmam gecer. Ama bılıyorum kı yıne deneyecegım. Yarın proluton depot yaptırmam lazım bır tek ondan suphelıyım cunku zaten agır bır ıgne bır de hakıkaten yoksa hamıleleık bosa gıdecek ama eşim illa yaptıracaksın diyor. Neyse durum bu.
Firdevs için hic gitmedim bilmiyorum ama daha evvel yazmıstım resmen kampanya var dıye aramıslardı bızı bır kere aylar once bılgı almak ıcın aradık dıye. Bıze sacma geldı sankı ayakkabı satıyorlarmıs gıbı bır tavırları vardı. Hemen ırrıte olup uzak durmustuk. Allah yardımcınız olsun. Ticaret tabıı bu ama bu kadarı da fazla. 100 euro ıcın ınsana boyle davranılır mı? Cok uzgunum arkadasım. Allaha dua ediyorum ki bir kez daha guc bul ve senı anlayacak bır yerde devam et. Bence ıslemı helal etmekte onemlı.
Sımdı benım olmamıs olabılır oyle hıssedıyorum yuregıme dustu ama gercekten merkeze dıyecek lafım yok yıne helal edecegım. KI yuregımde suphe olacagı halde yanı ne derlerse kabul edıyoruz embryo kalıtesı ıle ılgılı ama davranısları bu surecte soylemlerı vs onemlı cunku buna ıhtıyacımız var. Insan psıkolojısınden anlamayan doktorlardan hemsırelerden hangı meslek olursa olsun empati duygusu gelısmemıs ınsancıklardan nefret edıyorum. cok net. O kadsr yorulmusum kı aksam eve geldım uyuya kalmısım sımdı uyanınca yazayım istedim hemen. Sizi seviyorum.
Herşeyden önce geçmiş olsun canım..üzüntünü bile yaşatmamışlar doğru düzgün sana..inanılmaz sana tavırları..bizim de donmuşlar için paramız kalmadı ilk transferde ikinci için gittiğimizde aldılar..bir kez bile aranmadım istemediler..ne büyük terbiyesizlik yapılan size..kul hakkı en büyük günah bence..Benim de çok içim yandı ama en azından tepkiler bu şekilde olmadı./herkes okuyor burayı kimse gitmez kendileri kaybettiler senin için bizim için çok büyük paralar bunlar..biz arabamızı sattık yenisi için de borç harç gideceğiz..senin üzüntünü derinden paylaşıyorum..rabbim karşına senşn bile hayal edemeyeceğin bir çözüm çıkarsın en kısa sürede yine dene al bebeklerini inşallah canımArkadaslar benim gebeligim kimyasal oldu 7 bin eurom cöp oldu haram zikkim olsun Allaha havale ediyorum bugun icim yanaraktan dr firdevsi aradim gebeligim kimyasal oldu dedim eee okabilir diye alayci bi tavirla cvp aldim onlar elinden geleni yapmislar benim vucut kabul etmiyormus bu stresli halimle embriyolarimi oldurmusum boyle stresli oldugum surece gebelik olmazmis cogu hastasina bedava da yapiyomus para derdindede degilmis ama ben hak etmiyormusum onlari kotulemisim islerini kotu yapiyo konumuna sokmusum ama hastalari hep onlarin yaninda durmus bedavada yapmis ama ben hak etmiyormusum firdevs hanimin herseyden haberi varmis burda yazilanlari biliyomus nadem bedava yapiyirdunuz beni ilk tanidiniz gun o 2 kotu embriyoyu niye dondurdunuz cebimde kalan 500 euromu neden aldi badeva yapiyomus ya son kurusumuza kadar tukettiler bizi 600 istedi 500euromuz vardi karttinizda yokmu kartinixdan cekelim diyen billur ve irem hanim gucunuz bana yetti bi engellinin ahini aldiniz engelli maasiyla gecinen insaniz biz annemin hacilik parasini aldik geldik neymis kotulemisim burda bicok hasta sizi kotuledi sadece benmi banami yetti gucunuz anne olmak icin yanip tutusan insanlara bunu yapmaniz cok aci karniniz tok para derdiniz yok bizleri para makinesi olarak goruyolar zaten icim yanmis bir umut icin sizi aramis hastaniza bu sekil davranmaniz ben hak etmiyormusum sizin de evladiniz var anlamazssiniz burdaki kadinlarin yasadijlari aciyi anne olmasaydiniz anlardiniz vicdani rahatmis yasattiniz aciyi yasamadan olmeyin insallah 7 bin embriyo hic az bir para degil benim icin haram olsun ben emriyolarina kotu demisim kac emriyolaga gosterdim ya hicbiride muhtesem 3mbriyo demedi ben den onlarin emriyosuna kim kotu demisse imzali kagit istiyo mahkemeye vercekmis sen emriyolarin grederlerini bile soyluyemiyorsun onlarda siniflandirma yokmus dunyada butu tup bevek merkezleri sinifkandiriyo bi bunlarda yok arkadaslar allah herkesi vicdanli merhmetli hastasina para gozuyle bakmayan drlarla karsilastirsin 100 euroya bile tenezull eden merkezlerle degil
Allah hepinizden razi olsun karniniz bebislerle dolsun kader arkadaslarim bidagha nezamn nasil denerim bilmiyorum borc icinde batmis durumdayiz olsa insana bukadar koymaz olmayinca insan nasil toparkaniri nasil bidaha okadar parayi biaraya getirim biz engelliyiz esimld 3 ayda aldimiz engelli maasi ve kredi borcu dugunde takilan altinlarimizda bitti hepsi bosa gitti cok pismanim nerden cikti karsima adina kandim mucize ekipmis bastan nekadar ilgi alaka olmayinca hastaya olan tavirlari inanilmaz benim gul gibi kocami bile delirttiler ya esimde bunlara beddu edip engellemis ya bugun firdevs hanim bize beddua ettiniz siz hicbiseyi hak etmiyirsynuz diyo ya turkiyedeki dr um dediya bukadar kotu ebmriyoyoyla nasil hamile kaldin esim okadar guvenmisti ki o ireme embriyinun kotu oldunu duyunca adam cildirdi ya agladiya adam ben esimden ayrilmayi bile dusundum bosanalim ben sana evlat veremiyorum dedim ben ke evlendiginden beri bunlari yasatiyorum sana dedimbiz esimle tek ikimiz mucadele ediyoruz jimse yok arkamizda Allahtan baska bana encok koyanda firdevs hanimin ben bicok hastaya ucretsiz yapiyorum ama siz haketmiyorsunuz madem ucretsiz yapiyirdun para icin yapmiyirdun benim durumumu gordun annemden hacilik parasini aldim isimizin olmadiinida biliyirdunuz neden peki o donmuslara ben den 500 euro aldin ben bes kurussuz eve geldim ilac almaya parayi zor bulmusum sifiri tuketmisim borclanmisim bunun vebalini nasil odicek vicdani cok rahatmis Allah diyorum ben bukadar insanin vebalini almislar yazikHerşeyden önce geçmiş olsun canım..üzüntünü bile yaşatmamışlar doğru düzgün sana..inanılmaz sana tavırları..bizim de donmuşlar için paramız kalmadı ilk transferde ikinci için gittiğimizde aldılar..bir kez bile aranmadım istemediler..ne büyük terbiyesizlik yapılan size..kul hakkı en büyük günah bence..Benim de çok içim yandı ama en azından tepkiler bu şekilde olmadı./herkes okuyor burayı kimse gitmez kendileri kaybettiler senin için bizim için çok büyük paralar bunlar..biz arabamızı sattık yenisi için de borç harç gideceğiz..senin üzüntünü derinden paylaşıyorum..rabbim karşına senşn bile hayal edemeyeceğin bir çözüm çıkarsın en kısa sürede yine dene al bebeklerini inşallah canım
Bende halilin merkezinden sonra bahçeciye gidib ve anladım merkez nasıl olmalı ve nasıl hastalarla davranılmalıBende ilk donasyon için karar verdiğim zaman bir kaç merkezle iletişime geçmiştim . onlardan biride mucize ekipti. Tabi benim kanser gecmişim olduğu için görüstügüm tüm merkeze bu konuda bilgi vermiştim. Bunlara söyledigimde hiç önemsemediler "hiç sorun olmaz böyle hastamız çok var, size diğer hastalardan farklı olarak bir serum veririz ,serum 100 euro ekstra ödemek zorundasınız " demişti. Ne dr.beni aradı ,ne hastalığıma dair bilgi belge istediler, nede rizikolar hakkında bilgilendirme yaptılar. Bu benim merkez seçimimde bir kriterdi.
Bahçeciyle görüştüğüm zaman farkı anladım. O kadar hastalığımın üstüne düştülerki dr.bey aradı bilgi belge istedi konuştu rizikolarını anlattı, önceliğimiz sizin sağlığınız dedi. Buda benim bahçeciyi seçmeme etkin oldu
Sakın kimse beni yanlış anlamasın amacım bahçeciyi övmek ve meht etmek degil.
Sadece güven hissi güvenli ellerde olma hissi, kim hastalığımı önemsiyecek hissi. Bunuda sadece onlarda gördüm.
6ay önce bahçeciye kanda virüslere baktırıp eşimle evrakları vermiştim şimdi yeniden istiyorlarBendende bahceci hastalimdayin dolayi cocuk dogurabikecegime dair dahiliye ve kardoloji bolumunden rapor istemisti tabi ozamnlar bianonce anne olmak istedigim icin cok ugrastiriyolar diye orayi elemistim simdi anliyorum bastan herseyin onkemini aliyolar buarada romatizna hastaligim var
Sevgili zaza benim kimyasal gebelikle sonuçlandı yine cd 56 21 çıkmıştı dekorta devam ettik transfer günü intralipid de verildi rahimle ilgili bir sıkıntı ne olabilir bir de tsh hamile kalınca hemen 3 e çıktı o da etken olabilir mi neler yapmalıyım bana yardımcı olur musun6ay önce bahçeciye kanda virüslere baktırıp eşimle evrakları vermiştim şimdi yeniden istiyorlar
yeniden yaptırdım evrakları hazırladım
işlerini nakadar ciddi yaptıklarını görüyorum
halilde 2 senelik sonuçları verdim kabul ettiler ve 1,5 sene boyunca birdaha istememişlerdi
Canım firdevs dr hangi hastane hangi ülke merak ettim ben bahçeci kıbrısta başladım hayırlısıylaBende ilk donasyon için karar verdiğim zaman bir kaç merkezle iletişime geçmiştim . onlardan biride mucize ekipti. Tabi benim kanser gecmişim olduğu için görüstügüm tüm merkeze bu konuda bilgi vermiştim. Bunlara söyledigimde hiç önemsemediler "hiç sorun olmaz böyle hastamız çok var, size diğer hastalardan farklı olarak bir serum veririz ,serum 100 euro ekstra ödemek zorundasınız " demişti. Ne dr.beni aradı ,ne hastalığıma dair bilgi belge istediler, nede rizikolar hakkında bilgilendirme yaptılar. Bu benim merkez seçimimde bir kriterdi.
Bahçeciyle görüştüğüm zaman farkı anladım. O kadar hastalığımın üstüne düştülerki dr.bey aradı bilgi belge istedi konuştu rizikolarını anlattı, önceliğimiz sizin sağlığınız dedi. Buda benim bahçeciyi seçmeme etkin oldu
Sakın kimse beni yanlış anlamasın amacım bahçeciyi övmek ve meht etmek degil.
Sadece güven hissi güvenli ellerde olma hissi, kim hastalığımı önemsiyecek hissi. Bunuda sadece onlarda gördüm.
Aynen ilgileri çok güzel ekip olarak ve donörüm hazır ben regl bekliyorum çok yakında doğru yer seçmişsin demiştin zazacım bana da hayırlısıyla bakalımBende halilin merkezinden sonra bahçeciye gidib ve anladım merkez nasıl olmalı ve nasıl hastalarla davranılmalı
Çok severim bahçeci ekibini
Başta sevimli doktorum murat beğ
Baş hemşire eylem hanım
Ve damla hanımı
İnşallah beni anne etsinler ömrüm boyunca yaptıkları iyilikleri unutmayacam
Kuzum çok geçmiş olsunSevgili zaza benim kimyasal gebelikle sonuçlandı yine cd 56 21 çıkmıştı dekorta devam ettik transfer günü intralipid de verildi rahimle ilgili bir sıkıntı ne olabilir bir de tsh hamile kalınca hemen 3 e çıktı o da etken olabilir mi neler yapmalıyım bana yardımcı olur musun
firdevs kıbrısta kolon hastanesinde bir katını kiralamış bir kurumCanım firdevs dr hangi hastane hangi ülke merak ettim ben bahçeci kıbrısta başladım hayırlısıyla
Kıbrıs Kolon hastanesiCanım firdevs dr hangi hastane hangi ülke merak ettim ben bahçeci kıbrısta başladım hayırlısıyla
Insallah güzel haberlerle gelirsiniz... Dua ediyorumGeldim hastaneye hem proluton yaptıracagım hem de bır kan verecegım dua edın
Okadar belliki reklam olduğunMerhaba, burada size ümit olması açısından yazıyorum. Ben de sperm donasyonu ile bir kız bir erkek ikiz bebek dünyaya getirdim. İşlemleri burada kendi doktorum yaptı, Kıbrıs'a yumurta toplama ve yerleştirme için gittik. Benim yumurta sayım amh değerim çok düşüktü ama işte ilk seferde HİT'de konan 2 yumurta da tuttu çok şükürİsteyen dileyen herkes umarım çocuk sahibi olur.
inşallah güzel sonuç al canım arkadaşımGeldim hastaneye hem proluton yaptıracagım hem de bır kan verecegım dua edın