kesinlikle donmuşları izinsiz kullanamazlar sağlık bakanlığı kıbrısta herşeye el attı ben euro ivf tüp bebek merkezini tavsiye ederim

Canım geçmiş olsun, yaşadıkların çok zor Allah bir daha tekrarını yaşatmasın inşallah

kesinlikle donmuşları izinsiz kullanamazlar sağlık bakanlığı kıbrısta herşeye el attı ben euro ivf tüp bebek merkezini tavsiye ederim
Bak arkadaşım !
Gecmiş mesajlarına baktım.7 ayrı sayfaya sadece bu reklamını yapmak için girmişsin.
O topiklerde baska bi sohbetin olmaksızın ."para hırsı gözlerini kör etmiş" reklam pesindesin.
Mesajlarının birinde bi doktor yaninda calistiginida ağzindan kaçirmissin.cok belli senin o ac gözlüce tanitmaya calistigin merkezde çalistigin !!
kendini fazla akıllı .bizleride geri zekalımı sanıyosun.
Utan beee.Insanların kaderleriyle oynuyosun.
Sana daha baska bi sayfada da denk geldim.aynı reklam.
Bir daha topigimizi kendi menfaatlerin icin kullanma.
Ve senin cevabını Rabbim versin.
Burada acılardan.umutlardan bahsediyoruz herkes kendini digerinin yerine koyuyo birbirine destek oluyo.
kirletme bi daha sayfamızı.

Aynen bende arkadaşım gibi sizin reklamcı olduğunuzu düşünüyorum, bende geçmiş mesajlarınızı okudum hep aynı cümleler etrafında aynı reklamı vermişiniz. İnsanların acıları üzerinden kendinize kâr peşindesiniz.
He bide şunu deyim. Üşenmedim verdiğin adresin websitesine girdim ve özellikle embriyologuna baktım hepsi çoluk çocuk.
Gidin kardeşim gidin, bizim acimizdan nemalanmaya çalışmayın.

Mor kanatlarımın uyarısıyla gerşye dönüp okudum yazdıklarını..burda dıuygularımı ifade etmeye kalkarsam engel yerim...derhal yok et sayfanı uzak dur...burdaki kadınlar salak değil..herkesin öyküsü var..birbirimize dua eden yön gösteren destek olan ortak bir acıyı ortak bir zorluğu paylaşan kadınlarız..çalıştığın merkezden alacağın para için alacağın ahlar senin boyunu aşar..senin nezlinde reklam için yazan herkese söylüyorum...biz birbirimize merkezimizi bile övmüyoruz ne olur ne olmaz etkilemeyelim diye saygılı,düşünceli yüzeyel oluyoruz..yemin ederim ateş çıkıyor şu an gözümden..ya sabır allahım ya sabır..

tansiyonum çıktı sinirden...

tansiyonum çıktı sinirden...
Haklısın yeşil 'cim.
perşembe günü oturmuş pc başına bulduğu tüm topiklere menfaati doğrultusunda yazı yazmış.5 günlük bi hesap bu.
Mutlaka daha öncede başka isimle bu sayfalara gelip para kazanma derdine düşmüştür.
Merkezler şunu anlasın .Çakallık peşinde koşacaklarına işlerini düzgün yapsınlar.

Benim de tpo yüksek kimyasal gebelik oldu düşürmek için nasıl bir tedavi uygulayacak murat bey

Benim de tpo yüksek kimyasal gebelik oldu düşürmek için nasıl bir tedavi uygulayacak murat bey
Valla canm bende bılmıyorum baska sayfalarda bırınınde yuksek cıkmıs antı tıpo oda yazmıs embrıyo tutunmasını zorlastırıyo tutunsada dusuk rıskı artıyo benım yuksek gıtmeden baktırın yazmıs oradada yazdm ozel mesaj attm ama gerı donus yapmadı kımse bende o kısıye sormak ıstedım bu antıkor sonucta buna nasıl bır tedavı ıygulanabılır yada uyguladıalrmı merak ettım ama gerı donus yapmadı ben yenı dogum yaoınca konusmustum murat beyle bana kısa bı protokol dedı ama ıcerıgını sormak aklıma gelmedı zaten hazır oldugunda daha detaylı konusuruz demıstı

ne demek engellemek allah askina hangi merkez bu simdi fittirscagim

ne demek engellemek allah askina hangi merkez bu simdi fittirscagim
Dogus tup bebek ya engellemekte sorun degel artık bedava yapıtoruz deselerde gıtmem arastırma yapmadan uc kere dolleyıp koydular bellıkı bır sorun var sureklı aynı tedavı rutın uyguladıale sorun burda engellemelerı falan da degıl yasadıgım acılar sız yonlendırn yokmu turkıyede doktorlarınz benımle ılgılenecek dedım yok dedıler basta var demıslerdı ılk basladıgımda tedavıye hatta 9. Haftada benı arayıp ıstanbula gelıp bu hafat kan vermenız gerekıyor dedı neden dedım vu haftalarda ıkılı tarama yapıcaz normalde turkıyede bu haftalarda olmuyor gec yapıyorlar bız erken yapıyoruz sorun varsa onceden ogrenmek ıcın dedı nerede verıcez dedım bızım anlasmalı hastanemız var ıstanbulda kan verıceksınz ıcretı orada odeyeceksınz kan kıbrısa gelıcek bız sıze sonucu aoylecegjız demıslerdı o zaman vardı anlasmalo hastanelerı uc dusuk oldu benı yonlendırın fatma hanım ne oldur neden boyle kayıp edıyorum bebeklerımı dıyorum bızım doktorlarımz yok kı dedıler

bana musade edersen ben orada ki embryolog can beye senden bahsetmek istiyorum. Netice de bir dialogumuz oldu. Ayrica kibris sguvenlik bakani ahbabimiz fitil fitil burunlwrinda getiririm cunku sana yapilan buyuk problem.. 1 okur hadi 2 ama 3 e de on arastirmasiz olmaz. HSG lik bir seye ihtiyacin tok immunolojik bir rahatsizligin var kesin ben oyle dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…