siz hangi merkezde yapmıştınuzcanım banada 3 embriyo konuldu 1 tanesi şükür tutundu Bence Kader şans birazda
Benı merkez cok ınandırdı olacagına bu sefer olacak hadı bu son gıbı sozlerle basladm her defasında dusuk oldu arastırma yapalım belkı bı sebebı vardır dedım gerek yok dedıler bana uc tedaımde aynıydı gıdıp esım sperm verıyo bes gun sonra koyuyorlar gelıyoruz gıc tahlıl arastırma ne esıme be bana ıstemdeıler rahım flmı ıstıyorlae butun klınıkler sız neden ıstemıyorsun ben daha once hıc cektırmedım dedım gerek yok bız rahım bosluguna bırakıyoruz embrıyoları kanallarla ısımız yok dedıler hepsı dusukle sonuclandı sımsı acmıyorlar telefonları engelledıler esımıde benıde nısan 28 de dogumla aldılar ogunden buyana arıyorum onceden acıyorlrdı sımdı engellemsler
Evet canım yumurta donasyonu daha ilk olacak kısmet bakalım. Ben ocak şubat diyorum ama belli olmaz tabi rahmin durumuna göre belkide gecikir.Sızın ılk tedavımı canm yumurta donasyınumu olucak
kesinlikle donmuşları izinsiz kullanamazlar sağlık bakanlığı kıbrısta herşeye el attı ben euro ivf tüp bebek merkezini tavsiye ederimCanim ben daha once bi arkadaştan duydum bu gibi yorumları.oda aynı sizin gibi mağdur olduğunu söyledi.hatta hemen hemen kimsenin donmusunun olmadığını söyledi.fazla kalan donmuslari hastanın izni olmadan alıyorlardı.ne kadar doğru bilemiyorum tabi.ama kaç arkadasada sordum.donmuslarinin olmadığı söylediler buda kafamı karıştırmaya yetti.yani eğer denersem kesinlikle firdevsi eledim.
Canım geçmiş olsun, yaşadıkların çok zor Allah bir daha tekrarını yaşatmasın inşallahCok sayfa var okuyorum vakıt bukdukca canm ben uckere kenedım hepsı 5. Gun 1. Kalıte embrıyosuydu hepsı tuttu ılk tranferımde 3 ambırıyo transfer oldu ıkısı tuttu kalp atıslarınıda dusyduk 10. Haftada bebeklerımın kalbı durdu merkez. Bı acaklama yapmadı ılkler dusebıkır olabılır dedıler bes ay ara verıp tekrar basladık hıc dondurmak nasıp olmadı hep fresh yumurta ıle ıldu butun tedavılerım yanı bana oyke soyledıler ıkıncısıde aynı kalıte aynı gun trasferı odlum oda 11. Kaftada kalbı durdu tek gebelıktı bes ay sonra tekrar denedık aynı ıslem aynı kalıte oda tuttu ama buda 4. Ayın sonunda kontrolde ogrendım kalbı durmus dogumla aldılar
Bak arkadaşım !kesinlikle donmuşları izinsiz kullanamazlar sağlık bakanlığı kıbrısta herşeye el attı ben euro ivf tüp bebek merkezini tavsiye ederim
Aynen bende arkadaşım gibi sizin reklamcı olduğunuzu düşünüyorum, bende geçmiş mesajlarınızı okudum hep aynı cümleler etrafında aynı reklamı vermişiniz. İnsanların acıları üzerinden kendinize kâr peşindesiniz.kesinlikle donmuşları izinsiz kullanamazlar sağlık bakanlığı kıbrısta herşeye el attı ben euro ivf tüp bebek merkezini tavsiye ederim
Mor kanatlarımın uyarısıyla gerşye dönüp okudum yazdıklarını..burda dıuygularımı ifade etmeye kalkarsam engel yerim...derhal yok et sayfanı uzak dur...burdaki kadınlar salak değil..herkesin öyküsü var..birbirimize dua eden yön gösteren destek olan ortak bir acıyı ortak bir zorluğu paylaşan kadınlarız..çalıştığın merkezden alacağın para için alacağın ahlar senin boyunu aşar..senin nezlinde reklam için yazan herkese söylüyorum...biz birbirimize merkezimizi bile övmüyoruz ne olur ne olmaz etkilemeyelim diye saygılı,düşünceli yüzeyel oluyoruz..yemin ederim ateş çıkıyor şu an gözümden..ya sabır allahım ya sabır..kesinlikle donmuşları izinsiz kullanamazlar sağlık bakanlığı kıbrısta herşeye el attı ben euro ivf tüp bebek merkezini tavsiye ederim
tansiyonum çıktı sinirden...Bak arkadaşım !
Gecmiş mesajlarına baktım.7 ayrı sayfaya sadece bu reklamını yapmak için girmişsin.
O topiklerde baska bi sohbetin olmaksızın ."para hırsı gözlerini kör etmiş" reklam pesindesin.
Mesajlarının birinde bi doktor yaninda calistiginida ağzindan kaçirmissin.cok belli senin o ac gözlüce tanitmaya calistigin merkezde çalistigin !!
kendini fazla akıllı .bizleride geri zekalımı sanıyosun.
Utan beee.Insanların kaderleriyle oynuyosun.
Sana daha baska bi sayfada da denk geldim.aynı reklam.
Bir daha topigimizi kendi menfaatlerin icin kullanma.
Ve senin cevabını Rabbim versin.
Burada acılardan.umutlardan bahsediyoruz herkes kendini digerinin yerine koyuyo birbirine destek oluyo.
kirletme bi daha sayfamızı.
Sagol canm rabbım kımseye yasatmasın herkezın kucagını doldursun ınsallahCanım geçmiş olsun, yaşadıkların çok zor Allah bir daha tekrarını yaşatmasın inşallah
Haklısın yeşil 'cim.tansiyonum çıktı sinirden...
Benim de tpo yüksek kimyasal gebelik oldu düşürmek için nasıl bir tedavi uygulayacak murat beyMurat bey ıstedı zaten bahcecı kılıgı onun ıstedı uzerıne yaptım o soyledı tıpo yuksek troıt hastasısınz troıt antıkorunuz calısmıyor dedı evet ama ılac kullandm ben 9 sendır tıroıt ılacı kullanıyorm dedım ılacla troıtınız normal cıkmıs ama tıpo yuksek bu embırıyo yu tutunmayı engeller tutunsada dusme ıhtımalı yuksek oluyor sadece dusuklerın sebebı bu olmaya bılır bunun ıcın kısa protokol bı tedavı uygulayacagız sekerım tıroıtın gebelık tahlılı yapınca degıl ıkı uc ay oncesınden duzene sokmamız gerek dedı ve genetık testı esımın normal cıkmıs olamaına ragmen embrıyolara genetık test yapalım sekerı troıtıde duzene sokalım kan sulandırıcılaea tranferden sonra degılde ıkı ay oncesı baslayalım bırde embrıyolara test yapacagımız ıcın donduracagız sonucu 6 hafatayı bulur temız sonuc gelen embrıyoları koyalım donrdurulmus deneyelım dedı ıcerıgını tedavıye hazıe oldugunda konusurz dedı bende bu kadae bılıyorum ıstesem hemen baslarım arsatı satıcaz alıcıda var ama ben hazır hıssetmıyorm cesarerım yok
benKıbrıs doguş tup bebekte yumurta donasyonu yaptıran varmı arkadaslar
Valla canm bende bılmıyorum baska sayfalarda bırınınde yuksek cıkmıs antı tıpo oda yazmıs embrıyo tutunmasını zorlastırıyo tutunsada dusuk rıskı artıyo benım yuksek gıtmeden baktırın yazmıs oradada yazdm ozel mesaj attm ama gerı donus yapmadı kımse bende o kısıye sormak ıstedım bu antıkor sonucta buna nasıl bır tedavı ıygulanabılır yada uyguladıalrmı merak ettım ama gerı donus yapmadı ben yenı dogum yaoınca konusmustum murat beyle bana kısa bı protokol dedı ama ıcerıgını sormak aklıma gelmedı zaten hazır oldugunda daha detaylı konusuruz demıstıBenim de tpo yüksek kimyasal gebelik oldu düşürmek için nasıl bir tedavi uygulayacak murat bey
ne demek engellemek allah askina hangi merkez bu simdi fittirscagimBenı merkez cok ınandırdı olacagına bu sefer olacak hadı bu son gıbı sozlerle basladm her defasında dusuk oldu arastırma yapalım belkı bı sebebı vardır dedım gerek yok dedıler bana uc tedaımde aynıydı gıdıp esım sperm verıyo bes gun sonra koyuyorlar gelıyoruz gıc tahlıl arastırma ne esıme be bana ıstemdeıler rahım flmı ıstıyorlae butun klınıkler sız neden ıstemıyorsun ben daha once hıc cektırmedım dedım gerek yok bız rahım bosluguna bırakıyoruz embrıyoları kanallarla ısımız yok dedıler hepsı dusukle sonuclandı sımsı acmıyorlar telefonları engelledıler esımıde benıde nısan 28 de dogumla aldılar ogunden buyana arıyorum onceden acıyorlrdı sımdı engellemsler
Nasıl ılerledı surec merak ettım sen memnun musun klınıkten
Dogus tup bebek ya engellemekte sorun degel artık bedava yapıtoruz deselerde gıtmem arastırma yapmadan uc kere dolleyıp koydular bellıkı bır sorun var sureklı aynı tedavı rutın uyguladıale sorun burda engellemelerı falan da degıl yasadıgım acılar sız yonlendırn yokmu turkıyede doktorlarınz benımle ılgılenecek dedım yok dedıler basta var demıslerdı ılk basladıgımda tedavıye hatta 9. Haftada benı arayıp ıstanbula gelıp bu hafat kan vermenız gerekıyor dedı neden dedım vu haftalarda ıkılı tarama yapıcaz normalde turkıyede bu haftalarda olmuyor gec yapıyorlar bız erken yapıyoruz sorun varsa onceden ogrenmek ıcın dedı nerede verıcez dedım bızım anlasmalı hastanemız var ıstanbulda kan verıceksınz ıcretı orada odeyeceksınz kan kıbrısa gelıcek bız sıze sonucu aoylecegjız demıslerdı o zaman vardı anlasmalo hastanelerı uc dusuk oldu benı yonlendırın fatma hanım ne oldur neden boyle kayıp edıyorum bebeklerımı dıyorum bızım doktorlarımz yok kı dedılerne demek engellemek allah askina hangi merkez bu simdi fittirscagim
uzak durun euro ivf den orasi ile de cok kotu tecruben varkesinlikle donmuşları izinsiz kullanamazlar sağlık bakanlığı kıbrısta herşeye el attı ben euro ivf tüp bebek merkezini tavsiye ederim
bana musade edersen ben orada ki embryolog can beye senden bahsetmek istiyorum. Netice de bir dialogumuz oldu. Ayrica kibris sguvenlik bakani ahbabimiz fitil fitil burunlwrinda getiririm cunku sana yapilan buyuk problem.. 1 okur hadi 2 ama 3 e de on arastirmasiz olmaz. HSG lik bir seye ihtiyacin tok immunolojik bir rahatsizligin var kesin ben oyle dusunuyorum.Dogus tup bebek ya engellemekte sorun degel artık bedava yapıtoruz deselerde gıtmem arastırma yapmadan uc kere dolleyıp koydular bellıkı bır sorun var sureklı aynı tedavı rutın uyguladıale sorun burda engellemelerı falan da degıl yasadıgım acılar sız yonlendırn yokmu turkıyede doktorlarınz benımle ılgılenecek dedım yok dedıler basta var demıslerdı ılk basladıgımda tedavıye hatta 9. Haftada benı arayıp ıstanbula gelıp bu hafat kan vermenız gerekıyor dedı neden dedım vu haftalarda ıkılı tarama yapıcaz normalde turkıyede bu haftalarda olmuyor gec yapıyorlar bız erken yapıyoruz sorun varsa onceden ogrenmek ıcın dedı nerede verıcez dedım bızım anlasmalı hastanemız var ıstanbulda kan verıceksınz ıcretı orada odeyeceksınz kan kıbrısa gelıcek bız sıze sonucu aoylecegjız demıslerdı o zaman vardı anlasmalo hastanelerı uc dusuk oldu benı yonlendırın fatma hanım ne oldur neden boyle kayıp edıyorum bebeklerımı dıyorum bızım doktorlarımz yok kı dedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?