Canm senı asla kotu etkılemek ıstemem sende tesavını orada olmussun belkıde tekrar deneyeceksin rabbım herkese yardım etsın ben uc pozıtıf aldm ordan cok sukur benım bebeklerımjn nasıbı yokmus kımın neyın hatası anlamak mumkun degıl herkezın rabbım gonlune gore versın kımseyı evlatla ımtıhan etmesın

aminnn acin acimiz.. Rabbim seni bundan boyle cok mutlu etsin. Arkadasar bahceci ve gynolife cok mennun bence de onlarla bir gorus. Allah gonlune gore versin insA.

aminnn acin acimiz.. Rabbim seni bundan boyle cok mutlu etsin. Arkadasar bahceci ve gynolife cok mennun bence de onlarla bir gorus. Allah gonlune gore versin insA.
merhaba.bende yumurta donanosyonu için gynolife başlayacam.tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.hangu soruları sormalıyım.donor hakında bilgi vermediler.estrofeme başlayacam bugün.hangı testleri yapmalıyım.yaşça büyüdüm.46 yaşındayım.benim tek şansım.1 defa anca yapabilirim riske atmak istemiyorum.bana yardımcı olurmusunuz

İnşallah iyi çıkar sonuç canım bende iyi olmaya çalışıyorum biraz daha kendimi toplamak istiyorum şu an düşünmüyorum rabbim senin ve bütün kardeslerimin bebeklerini anne ve babalarına bagislasin

ben de 44,5 da 45 de ilk deneyimimi yasadim muhtemelen negatif zaten yarin test yapilacak size yazarim. Valla zaten kullanilan ilaclar vs hep ayni. Nasip kismet isi. Sadece deneyimli arkadaslar oncesinde tam emin olmk icin yapilacak testleri siaarsa cok fatdali olur diye dusunuyorum. Simdiden bol sans diliyorum size de.

Bu yazdıklarını okurken gülümsedim şimdi diyeceksinki bu yazdıklarımda gülecek ne var ama nedense içime şöyle doğdu "sen iyi bir doktorla anneliği tadacaksın"

Amın ınsalalh ben de bahcecı ıle gorustum muratbeyle olursa onunla deneyecegım nasıp kısmet hangı doktorda ıse rabbım onlarla karsılastırsın hepımızı

Donörün özelliklerini istersen verirler. Daha önce kaç defa yumurta bağışı yaptı diye sorabilirsin ve bağışlarda gebelik oluşturdumu diye. Kan tahlillerini mutlaka yaptır zaten istemişlerdir gynolife istiyor önceden hsg'de istemişlerdir muhtemelen

Bu yazdıklarını okurken gülümsedim şimdi diyeceksinki bu yazdıklarımda gülecek ne var ama nedense içime şöyle doğdu "sen iyi bir doktorla anneliği tadacaksın"
Amın canm amın ınsallah ben evlendıgımde ogrendım erken menepozu 22 ıkı yasındaydım sıkıntılarım cok once baslamıstı ama soymedelır dah once menepoz oldugunu evlenınce ogrenmek nasıp oldu bır aylık evlıydım dunyam yıkıldı ama ısyan etmedım her doktor donasyon dedı bende bundada vardır bı hayır dedım demdık uc kere ve hepsınde tattım o dıyguyu o bekleyıs kalp atısları bunlar tarıfı olamayn duygularmıs keske sonu da gelseydı ama keske demek ıstemıyorum hayırlısı boyleymıs esım ıcın uzukuyorum hıc bana bellı etmıyor evlendıgımızden berı ama cok ıstıyor bı cocugu olsun geceelrı bazen aglarken yakalıyorum kahroluyorum sabır dılıyorum bunlarda gecer yahu dıyorum allah var gam yok ınsallah canm ıyı lıdegın dusuncen ıcın col sagol

Canım benim kıyamam ikinizede. Yaşın küçük daha bu çok büyük avantaj ki sen her seferinde pozitifi görmüşsün demekki kolayda hamile kalabiliyorsun. Şimdi Murat Bey çıkarır bulur o düşük sebebini tedavini olursun. Sonra alırsınız bebişlerinizi kucağınıza:) bak buradakiler ortalama 15 sene arkandan geliyor senin onun için moralini bozma

Insallah ortaya cıkar nedense hep hamıle kaldım rahım duvarım cok ıyı kalınlasıyordu hıc zorlanmıyordm gunde 3 estrofemle 10mm oluyordu gıdene kadar belkıde ondan tutuyordu bılemıyorum sonra bırsey oluyo ve flm kopuyo ama olacak ınsallah ben ınanıyorum ama cesaret edımıyorum

Biraz dinlen hem vücudun hem kafan toparlansın. Kolay değil çok şeyler yaşamışsın. Sonra zaten hissedersin zamanı geldiğinde

siz nerde yaptırdınız.yaş büyük olunca turma olasılığı yokmu
Yok o anlamda demedim yaşı küçük ya deneyebilecek uzun yılları var önünde o anlamda dedim. Gerçi genç olmanında pozitif etkisi illaki vardır ama sonuçta ilaçlarla rahim hazırlanabiliyor artık. 50 yaşında doğum yapan bir sürü insan var bildiğim. Ben daha denemedim ama kısmetse gynolife' ı düşünüyorum.

Biraz dinlen hem vücudun hem kafan toparlansın. Kolay değil çok şeyler yaşamışsın. Sonra zaten hissedersin zamanı geldiğinde
Bende oyle dusunuyorum hayırlı gunde olsun ınsallah canm sızınde hayırlısı ıle olur ınsallah dua edıcem hepınıze hatıme baslayacagım yarın ınsallah tum evelat ısteyenler ıcın ve kendım ıcın nıyet edecegım

Canım bende gynolife de yaptıracağım.
Sen ne zaman yaptıracaksın.
Tahlilleri onlar söylüyorlar.
Ben de senin gibiyim aksilik olsun istemiyorum.
Sanki bişeyler eksik gibi geliyor.
Estofeme ne zaman başlıyorsun.
Ben daha önce yaptırdım ama 4 yıl ara verince unutmuşum

Arkadaşlar , bugün transferim oldu toplam 8 embryo Dan iki tanesi yerlestirildi kalite 4AA Dr. Iki tane sadece uygun gördü cok iyi embriyo lar oldugundan dolayi beni risk e atmak istemedi bende Kabul ettim..fakat bu idrar tutma inanilmaz birseymis maf oldum ameliyathaneye girdigimde Dr siringayla yarisini bosaltmak zorunda kaldi hareket edemiyordum...bundan sonrasi insallah güzel haberler... Gece ucagimiz kalkiyor Yarin sabah hayirlisiyla evimdeyim

Oyy kurban olduğum gözümden yaş indirdin hepimizin durumu aynı , hepimiz arafta gibiyiz beklemedeyiz, ama Allah büyük kuzum vakti saati geldiğinde seninde ,diğer bekleyen arkadaşlarıminda benimde inşallah yüzümüz güleçek. Rabbimden ümit kesilmez.

Hadi hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gider mutlu haberi verirsin. Valla hepimizin pozitif habere ihtiyacı var gülüm. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişler annesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…