Haklısın arkadaşım bi an aklım sprem donasyonuna gitti.
Bencede acele etme beynin hazır olsun yeni başlangıca.

Bende haram olsun dıyorum nasıl doktorsunuz sız neden arastırma yatırmadınz bana dedım her doktor arastırma yapmadan neden tekrar baslıyorsun dedıler dedım esınızde kromozom sorunu olabılır sorun bzıde degıl esınızde dır dedıler kapattılar gıttık yaptırdık karyotıp analız sonucu soylemek ıcın aradm dırek mesguke dusuyor mesajlar gıtmıyo haram olsun fatma hanımında bır kzı bır oglu var allah onu ımtıhan etmesın cocuklarıyla dıyorum baska bırsey demıyorm

Canım çok üzüldüm İnan ki başka bi sayfada anti tipo yüksek çıktı demişsin, engelmiymiş peki araştırdın mı iyice.
Murat bey ıstedı zaten bahcecı kılıgı onun ıstedı uzerıne yaptım o soyledı tıpo yuksek troıt hastasısınz troıt antıkorunuz calısmıyor dedı evet ama ılac kullandm ben 9 sendır tıroıt ılacı kullanıyorm dedım ılacla troıtınız normal cıkmıs ama tıpo yuksek bu embırıyo yu tutunmayı engeller tutunsada dusme ıhtımalı yuksek oluyor sadece dusuklerın sebebı bu olmaya bılır bunun ıcın kısa protokol bı tedavı uygulayacagız sekerım tıroıtın gebelık tahlılı yapınca degıl ıkı uc ay oncesınden duzene sokmamız gerek dedı ve genetık testı esımın normal cıkmıs olamaına ragmen embrıyolara genetık test yapalım sekerı troıtıde duzene sokalım kan sulandırıcılaea tranferden sonra degılde ıkı ay oncesı baslayalım bırde embrıyolara test yapacagımız ıcın donduracagız sonucu 6 hafatayı bulur temız sonuc gelen embrıyoları koyalım donrdurulmus deneyelım dedı ıcerıgını tedavıye hazıe oldugunda konusurz dedı bende bu kadae bılıyorum ıstesem hemen baslarım arsatı satıcaz alıcıda var ama ben hazır hıssetmıyorm cesarerım yok

Çok zor günler geçirmişsin geçmiş olsun canım. Keşke gelmek zorunda kalmasaydın ama hoşgeldin

Tesekkur ederım canm ınsallah guzel haberler paylasmakta nasıp olur sız yaptırdınz mı donasyon aramızda hamıle olan varmı
Bende ocak şubat gibi düşünüyorum takipteyim şuan. Gynolife düşünüyorum. Zaten genelde ya gynolife ya bahçeci diyorlar. Morkanatlar hamile :) dahada var aslında aklıma ilk o geldi.

Canm cd 56 ne ben onu yenı duydum bu engelmı olur

Bende ocak şubat gibi düşünüyorum takipteyim şuan. Gynolife düşünüyorum. Zaten genelde ya gynolife ya bahçeci diyorlar. Morkanatlar hamile :) dahada var aslında aklıma ilk o geldi.
Cok sevındım ınsallah saglıkla dunyaya gelırler hamıle arkadasları tebrık edıyorum sızınde ınsallah olumlu olur guzel bır hamılelık gecırırsınız .

Canım benim kıyamam sana
allahım bundan sonra yüzünü güldürsün sağlıklı devam eden gebelik yaşatsın
murat beğ çok ilgili bahçecide inşallah yavruna allahın izniyle kavuşursun
o 3 denemen nerede oldu

Canm cd 56 ne ben onu yenı duydum bu engelmı olur
Canım cd56 bende burda arkadaşlardan öğrenmiştim, bağışık sistemiyle alakalı . Rahimin embrioyu yabancı madde zannedip savaş açması kabul etmemesi, ama sen 3 kez pozitifi görmüssün ileriye taşıyamamıssın bunun onunla alakası varmıdır bilemem. Aramızda sağlıkcı arkadaşlarımız var buna daha iyi cevap verebileceklerdir. Cd56 yüksek olan kişi baştan negatifmi görür ? Yoksa pozitif sonrasında problem olurmu?

Anladm canm tesekkur ederım benım antı nukler antı kor 2 pozıtıf cıkmıs bunun cd56 ıle bı alakası varmı merak ettım ondan sordum

Uzuldum senın ıcınde canm ınsallah yuzun bu kez guler pozıtıf sonuc alırsın.
sağol canım hepimiz inşallah..arkadaşalr şu an sebida trasnferde..ben dua ediyorum..tüm kalbimle..siz de aklınızdan geçirin diye yazdım..kimin duası tutar belli olmaz...umarım hepimize umut olur..son zamnalarda tek bir pozitif yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…