Malesef hamile degılım. Aynı ogun ki değer. Esıme ltfn ara kıbrısla konus diye yazdım .. Rabbim hepınıze nasip etsin insA. Sevgiler bir müddet yazamayacagım.
Canım İnan çok üzüldüm ne desem boş, Allah ım güç kuvvet sabır versin eşinle sana.İnş çabuk toparlanıp bi daha ki mücadelende pozitif sonuçlar alırsın.Dualarım seninle...

Ben Halile gidip hamile olanlardanım.Benim 2.denememde oldu.İnsallah sizin de pozitif olur bu sıkıntıları unutursunuz.

tskler arkadaslar... Bır aydır kahve ıcmıyordum ılk onu ıctım yanında sıgara ıle. Burada kı doktorum rahım ıyı ıdı embryolarda sorun yoksa 3 embryo da yuzde 90 a yakın basarı demek. Hemen merkezle konus dedı. Bahane kabul etme dedı... Gercı ne dıyecekler kı? anlamadım ne beklıyoruz... Sımdı lütfen sizden rica ediyorum bilgili arkadaslarda ben de arastıracagım;
Donasyon olumlu sonuc almama sebeplerı nelerdır? Neler yapılmalı nelere bakılmalıdır? Hsg yapıldı, rahım olculdu, genel testler antıkor testlerı vs gıbı baska neler yapılmalı? Ne olur sabırla yazarsanız cok sevınırım. Sperm dna hasar testı yapılmadı mesela esıme okuyorum gerek yok denmıstı mantıklı mı? Su an aklım ucuyor... Benım uzuntum negstıf de degıl netıce de 6 kere tr de tup yaptım hep negatıf hep negatıf alıstım artık ama bu cok koydu... Cunku bana hep basarı sansı yuksek grade ler ıyı ıse sende de sorun yok Allah bilir tabii ama kesin olur denmıstı... Uzuntum ümitelerim kırılması yanı bır daha olmayacak hıssı... Bunun ıcın ne yapabılırız. Biraz uzak kalırsam kendımı toparlarım. InsA sordugum sorulara cevap yazarsınız. Cok tsk ederim. İyi gunler.

Malesef hamile degılım. Aynı ogun ki değer. Esıme ltfn ara kıbrısla konus diye yazdım .. Rabbim hepınıze nasip etsin insA. Sevgiler bir müddet yazamayacagım.
Arkadaşım bu durumu donasyonda 2 kere yaşadım.Rabbim 3.sünde nasip etti şu an içinde kıpır kıpır dolanan bi kızım olacak.insallah sen de bi dahakinde pozitif alır bu günelri unutursun.

inanmak gerçekden çok önemli.
Hatta sevgili zaza ile konuşuyoduk %1 şansımda olsa yinede giderdim demistim.bebeklerimi almaya.
Ben çok sıkışık gitmedim transfere.o sıkışıklık stres yaratırdır bende.
bir küçük pet şişe su içip girdim.yeterliydi.
transfer sonra 30 dk sonra wc ye gitmiştim.

merkez savunacak..embriyo çok iyiydi rahimde sorun muhtelen diyeceker.. histeroskopi kesin istenecek..o da temiz çıkınca spermde mi acab diyeceler ama asla merkezde ya da embriyoda sorun çıkmayacak yine de ne derlerse yaptırmak gerekli..en başta da histeroskopi..en ayrıntılı tetkik..lütfen yaptır kendine gelince..

Canm senı cok ıyı anlıyrrm bende cok arastırıyorm 7 aydır ılk ısım ankaraya gıtmek oldu orada ummunolojı polıkılınıgı var emre beyle gorustum herkez gıtmedıhı ıcın kolay randevu aldm cok ılgılendı borsuru test yaptı sonra benı hatta o yonlendırdı hematolojıye gıt trombofılı panelı testı yaptır kan pıhtılasması varmı dıye dedı esını urolojıue gotur karyotıp analız yatır dedı be ensın hısteroskopı ol dedı hepsını yaptım murat beyde ıstedı zaten hepsını yaptım ummunolojı olarak herseye bakılıyor zaten antıkor olsun troıtler hepatıt b c hıv beta testler c testlerı bırsuru seye bakıyorlar arastırmak ıstersen ben bunları yaptırdım cok zor caresız kalmak rabbım yardımcınmz olsun

Ben Halile gidip hamile olanlardanım.Benim 2.denememde oldu.İnsallah sizin de pozitif olur bu sıkıntıları unutursunuz.
halil e mı gıtse idim acaba gozumun ıcıne bakıp senı anne yapacagım dedı ben ona gıtmedım
hsg tı bır daha yaptırayım sımdı adetle yaptırsam oluyor mu yanı mesela? yoksa saglıklı bılgı vermez mı bırkac ay beklesem mı? Ayrıca rahım on numsrw olmus harıka super diyen adama sormazlar mı ne okdu dıye? Ne fena ya... Amannn neyse bıraz daha aglayayaım kendıme geleyım

hsg reglden sonra yapılıyor histeroskopi de öyle her ikisini de yaptırmanı öneririm..ben boşuna yptırmış oldum ..tertemiz dedi yapan doktor ama en azından rahimle ilgili sorunu elemiş olduk..benim 10 mm üstündeydi üç katmanlı dediler.mükemmel dediler ki daha önce de sağlıklı doğum var..yine de olmması şanssızlığa bağlanacak en son.şu an sadece eşimin dna hasarı ihtimali var..ki hiç sanmıyorum...yüzde yüz değil sonuçta dedi burdaki doktorum..yüzde otuzluk şanssız dilimdesin dedi kestirdi attı..ağlama diyemem..ben saatlerce böğürerek ağladım..ağla ama sonuçta toparlanacaksın ve yeniden başlayacak gücü bulacaksın...bu sefer umarım şanslı yüzde yetmişde oluruz...

Anti tpo ya baktır cd 56 ya baktır benim hiç olmamıştı transferden sonra dekorta devam ettim ilk defa kimyasal da olsa gebelik oldu

Anti tpo ya baktır cd 56 ya baktır benim hiç olmamıştı transferden sonra dekorta devam ettim ilk defa kimyasal da olsa gebelik oldu
canım ben sana iki kezs özelden iki üç kezs de burdan yazdım ama asla cevap vermedin son bir kez daha belki görmemişsimdir diye sorayım dedim,aynı doktordayız ben de üçüncü kez gideceğim bi iki aya..eğer olmazsa bundan sonra ne olacak..sana ne dediler..dördüncü için donmuşun var mı?

Bana da öyle demişti.Bu işler biraz da nasip galiba.Benim ilk deneme Bahçeci 2. deneme hit.3. deneme hit.12 de normal tüp bebek tedavisi gördüm.Çok yıprandık ama vazgeçmedik rabbim de nasip etti.Şimdi dua edip duruyorum Rabbim hepinize yardım etsin.[/QUOTE]

Benimde hitte ilk transferinde gebe kalan tanıdığım var. Olumsuz üşütme canım

Gözün aydın canım darısı tüm isteyen kızlara

Hiç gebe kalmadıysan era testi yaptır derim
Rahimin embriyo kabul edib etmediyini öyren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…