Canım benim haber ver..umarım bir mucize olur olmazsa da yeniden başlarız..

Amın canm ınsallah herkezın yuzu gulsun

Canım inşallah birdahaki denemende yavrularina kavusursun bir dügme olsa şu kafamizdakileri keşke resetlesek transferdede ben cok sıkısık degildim transferden sonra hic kaldirmadan sedyeye aldilar odaya çıkardilar 2 saatte odada hic haraket etmeden yattim

peki ordege vs tuvalet yaptınız mı? yaptı ısenız ne zaman?

Arkadaslar yaklasık 30 dk evvel kan berdim. Beni taki eden dr gordu , dırekt geldı sarıldı. Hocam ben gecen haftada yaptırdım deyınce erken neden yaptırdın yaaa dedi ... Bosver uzulme stres yapma dedi. Orada ki arkadaslara da acil yazın uzerıne dedı. Eve dondum. Mucıze bekliyorum. Birazdan netten bakacagım ama bakasım yok. Eşime mi baktırsam?

Gözün aydın canım, demek bosyere evham yaptın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ay allahım hadi inşallah..

canım bende zaza gibi düşünüyorum gerçekten bahçeciye gidene kadar ben kaliteli bir merkeze gittiğimi hatırlamıyorum

Aynisi bana da oldu bana ilaci biraktirdi cahil doktorlar. Bebegin sana sıkıca tutunsun insallah

Arkadasim dogusta yaptirdi simdi oglu 3.5 yasinda sana da cok gecmos olsun canim

Arkadasim dogusta yaptirdi simdi oglu 3.5 yasinda sana da cok gecmos olsun canim
valla dogusta 2017 de en iyi tup bebek merkezi ödülü almıs amannnn valla kısmet nasip ... Ne birisi super iyi ne birisi super kotu dıyebılıyor ınsan. Rabbım hep iyilerle , zamanında karsılastırsın insAllah

Arkadaşlar gebelik sonucumun 2.sini de yatırıp sonra yazmak istedim doktorum katlansın bi görelim dedi şuan 412 çıktı bu mutluluk hiç birşeyde yok ınanın Allahım sizlerede nasip eder inşallah. Azerbaycandaki herkese çok çok milyonlarca kez teşekkür ederim. Allah Doktorumdan embriyoloğumdan özellikle de Hasan beyden razı olsun. Allahım inşallah onları da çok mutlu eder siZlerede nasip olur kızlar.

Inan miyorum bunun vebalini nasil oderler. Ben yaptiracagim merkez hakkinda bile dusuncelerimi yazarken cekiniyorum. Kaldi ki oraya gelin demem diyememde insanliktan nasibini almamis varliklar bunlar

Icimden bi ses sen hamilesin diyo. Ve kizin olacak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…