tskler arkadaslar... Bır aydır kahve ıcmıyordum ılk onu ıctım yanında sıgara ıle. Burada kı doktorum rahım ıyı ıdı embryolarda sorun yoksa 3 embryo da yuzde 90 a yakın basarı demek. Hemen merkezle konus dedı. Bahane kabul etme dedı... Gercı ne dıyecekler kı? anlamadım ne beklıyoruz... Sımdı lütfen sizden rica ediyorum bilgili arkadaslarda ben de arastıracagım;
Donasyon olumlu sonuc almama sebeplerı nelerdır? Neler yapılmalı nelere bakılmalıdır? Hsg yapıldı, rahım olculdu, genel testler antıkor testlerı vs gıbı baska neler yapılmalı? Ne olur sabırla yazarsanız cok sevınırım. Sperm dna hasar testı yapılmadı mesela esıme okuyorum gerek yok denmıstı mantıklı mı? Su an aklım ucuyor... Benım uzuntum negstıf de degıl netıce de 6 kere tr de tup yaptım hep negatıf hep negatıf alıstım artık ama bu cok koydu... Cunku bana hep basarı sansı yuksek grade ler ıyı ıse sende de sorun yok Allah bilir tabii ama kesin olur denmıstı... Uzuntum ümitelerim kırılması yanı bır daha olmayacak hıssı... Bunun ıcın ne yapabılırız. Biraz uzak kalırsam kendımı toparlarım. InsA sordugum sorulara cevap yazarsınız. Cok tsk ederim. İyi gunler.[/
CANIM...zaten bizi yıkan da bu umut..rahim iyi,embriyo süper,daha iyisi olamaz..sonuç negatif..deli olmamak işten değil..tahlillere gelince..ben hsg sonrası laproskopi yaptırdım..uzun zamn olduysa hsg tekrar bakılabilir..hidroselpinks yüüznden dendi ilkinde..ikinciden sonra histeroskopi istendi,ki sormuştum gerek yok denmişt..ayrıca sperm fish eşimden..sadece dna hasarı baktırsak olur mu dedim merkeze hayır dediler..sperm fish yaptırın siz de biz de daha yaptırmadık..2-3 haftada gelecek sonucu..hem dna hasarı hem de genetik bakıyorlar bu testle..ayrıca cd 56 baktıdım ben..başka da prolaktin tsh t3 t4 hepsşne baktırdım tekrar..era tesit de var ama ben yaptırmayacağım..