Teşekkür ederim canım.Bende henüz karara veremedim doktor konusunda kafam çok karışık.Hit ve doğuş arasında kaldım.Sizlere çok yazamıyorum ama sıkı takipçinizim:))Yaşadıkların paylaşırsan çok sevinirim.Güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba
Bende seninle aynı durumdayın bende İzmirde yaşıyorum.Donasyonla ilgili araştırma yapmaya başladım.Bana İzmirde kim takibini yapıyor.Özelden cevap atarmısın?birde donasyon yaptığınızı doktorbiliyormu?
Umarım hepimiz en kısa zamada anne olmak nasip olur.
Ya açıkçası bozuldum.. ben burada sizlerle sevincimi paylaşıyorum. biri çıkıyor yok yanlış düşünce yok bilmem ne ...
Forum başlığı altında konuya uygun konuşmalar yapılmalı... Çocuk yetiştirme psikolojisi değil bu konu...
"yumurta ve sperm donasyonu" ile hamile kalmış ve cinsiyetini öğrenince forum arkadaşlarıyla sevincini paylaşan biri olarak bu tepkiyi haketmedim ben
Merhaba arkadaşlar ben gerçi gerek yok diye okudum ama gidenlere tekrar sormak
istedim...Kıbrısa gitmek için pasaport çıkarttınızmı??Pasaporta gerek varmı???
Memur olanlarda valilikten izin almak gereklimi...???
Cevap verirseniz sevinirim...
boşver sen burda kimse kimsenin kalbini kırmak için yazılar yazmıyor atessin arkadaş böyle yazılardan hoşlanmıyor zaten yazmış bu sana kasıtlı yazılan bi yazı değildir...
neyse kız onlar bizim ilk göz ağrılarımız kolay kolay vermeyiz:) benim kız olursa gelin adayı çıkar ha şuda var benim kız biraz nazlı olur:)
onlar olayın psikolojisini araştırıyorlar yani biz olayı o açıdan düşünmüyoruz sadece şaka olduğunu anlıyoruz sen oğlunla mutlu ol gerisini boşver allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin herşeyin tadını çıkar...canım bu konuya girmiyorum bile.. bebeklerim_gelin de aynı şeylerden bahsetmiş..
böyle bişey mümkün mü? (çocuk doğdu büyüdü de kimle evleneceği kaldı)
insanların gülümsemesini sağlayacak sadece şaka yollu birkaç yazıydı benimki...
esas kırıldığım nokta o kişinin yazdıklarının birçok kişi tarafından beğenilmesi
onlar olayın psikolojisini araştırıyorlar yani biz olayı o açıdan düşünmüyoruz sadece şaka olduğunu anlıyoruz sen oğlunla mutlu ol gerisini boşver allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin herşeyin tadını çıkar...[/Q
amin cnm senin nasıl gidiyor? varmı bir sıkıntı?
onlar olayın psikolojisini araştırıyorlar yani biz olayı o açıdan düşünmüyoruz sadece şaka olduğunu anlıyoruz sen oğlunla mutlu ol gerisini boşver allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin herşeyin tadını çıkar...[/Q
amin cnm senin nasıl gidiyor? varmı bir sıkıntı?
bende sıkıntı işte miğde bulantısı en sevdiğim şeylerden miğdem bulanıyor su bile içemiyorum şuan 9. haftası içindeyim haftaya kontrol var tek sevdiğim şey yoğurtlu yiyecekler soğuk olacak bide salatalık tuzlayıp yiyorum artık yerliside çıktı bol bol yiyorum meyve işte başkada bişey yok sen atlattın galiba bunları:)
bende sıkıntı işte miğde bulantısı en sevdiğim şeylerden miğdem bulanıyor su bile içemiyorum şuan 9. haftası içindeyim haftaya kontrol var tek sevdiğim şey yoğurtlu yiyecekler soğuk olacak bide salatalık tuzlayıp yiyorum artık yerliside çıktı bol bol yiyorum meyve işte başkada bişey yok sen atlattın galiba bunları:)
ya aslında pek atlattım sayılmam. bir gün iyiyim bir gün yine midem bulanıyor.. 3 aydan sonra geçer dediler ama sanırım azalarak bitecek.
sana bir resim yolluyorum. inşallah böyle tatlı ikizlerin olur.. sağlıkla...Eki Görüntüle 439167 Eki Görüntüle 439167
ya aslında pek atlattım sayılmam. bir gün iyiyim bir gün yine midem bulanıyor.. 3 aydan sonra geçer dediler ama sanırım azalarak bitecek.
sana bir resim yolluyorum. inşallah böyle tatlı ikizlerin olur.. sağlıkla...Eki Görüntüle 439167 Eki Görüntüle 439167
ayyy çokk tatlılar kız resimleri bile güzel allah bize neyi layık gördüyse inşallah herzaman hayırlısını istiyorum nasip olurmu olmazmı bakalımkorusun
ayyy çokk tatlılar kız resimleri bile güzel allah bize neyi layık gördüyse inşallah herzaman hayırlısını istiyorum nasip olurmu olmazmı bakalımkorusun
biri kız biri erkek olur inşallah :)
daha yeni bir haber izledim kanaltürkte 16 yaşındaki kız yolda doğum yapıyor bebek bacakların arasından yola düşüyor kamerada çekmiş mobese allahım yere nasıl düştü gördünüz mü kızlarrr öldürmeyen allah öldürmüyor işte bebeğin sağlığı iyiymiş ağzım açık kaldı kız, anne, babası bebek düşünce şöyle bir arkalarını dönüp bakıyorlar sonrada o bebeği bırakıp gidiyorlar tövbe tövbe nasıl bir insanlıktır anlamadım...
Sevgili ördek ben 47 yaşındayım ve ilk denemede oldu,olmaz diye birşey yok, çok sağlıklı ve güzel bir bebek , rahat olun lütfen...
daha yeni bir haber izledim kanaltürkte 16 yaşındaki kız yolda doğum yapıyor bebek bacakların arasından yola düşüyor kamerada çekmiş mobese allahım yere nasıl düştü gördünüz mü kızlarrr öldürmeyen allah öldürmüyor işte bebeğin sağlığı iyiymiş ağzım açık kaldı kız, anne, babası bebek düşünce şöyle bir arkalarını dönüp bakıyorlar sonrada o bebeği bırakıp gidiyorlar tövbe tövbe nasıl bir insanlıktır anlamadım...
canım eger para konusu önemliyse doguş tüp bebegi öneririm çünki igneleride kendisi temin ediyor para vermiyorsun ignelerimiz sadece 2-2-50 bin tl az degil ve pazarlıgınıda yap hitle doguş arasında para farkı baya var firdevs hanımı tercih ederim her yönden yardımcı oluyor iyi ve alakalı zaten telde konuş anlarsın yani sen bilirsin gönlün kimden yanaysa artık ama ben çok memnun kaldım firdevsden tutmasaydıda pişman degildim ya zaten olucaksa heryerde olucak kaderinden kısmetinden ötesi yok inşallah sonuç alırsın benim gibi sende ..
Hayır.. pasaporta gerek yok sadece kimlikle gidebiliyorsun..
memurlar için ayrı bir prosedür var mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?