gördüyünüz gibi bu nev taramada garanti değil

Peki zazacım, aynı siklus'dan alınan yumurtalar ve oluşturulan embrıyoları
Allah korusun kalan embriyolarda aynı durum tekrar ederse, merkezin arkadaşına verdikleri bir garanti varmı? Neticede kendileri embriyodan kaynaklı olduğunu kabul etmişler. Yeniden ücretsiz yeni bir doner'le çalışma gibi? Az para değil çok pahalı.

Evet doğru diyorsun
8900 eu vermiş ve dondurulmuşların transferine 1800 eu istemişler
vede 1 embriyodan fazla transfer etmiyorlar

Evet doğru diyorsun
8900 eu vermiş ve dondurulmuşların transferine 1800 eu istemişler
vede 1 embriyodan fazla transfer etmiyorlar
Allah emeklerini boşa verdirmesin tez zamanda kavuştursun. Bu uğurda maddi manevi çok kaybımız var bizi ancak bizler anlarız.

Dönüp dolaşıp hep aynı noktaya gelıyoruz. ister 3.gün ister 5.gün , ister en lüx pahalı merkez , ister en dandik merkez yeterki Allah ol desin oluyor.

Ablalarimmm bizim donor ilaclara baslamis bile 20 kasimda adet olmus. Simdi dogum kont. Ilaci baslamislar 10 aralikta 21. Gunuymus o zaman lucrin baslanacakmis. Tahminen ocakta olur sanirim transferimiz degil mi hemsire yabanci olunca anlasmak sorun olabiliyor sanki
Cok mutlu ve heyecanliyim

Kesinlikle katılıyorum benim ilki 5. Gündü olmadı bu 3. Gün tuttu , Allah yazdıysa oluyor yazmadıysa yolumuza çıkan engellerin hepsi birer bahane oluyor.

son olsun çifter gebeliği kucağına al inşallah

Meyracim kürtaj hic olmadim, üc sene önce Karin altinda yapisiklik vardi histereskopi ile temizlenmisti.. 3 boyutlu ultrason pazartesi günü Doktoruma sorcam

Yazik üzüldüm bende, insallah geride Kalan embriyolarla Anne olur

Aynen oyle canisi ama iste isini iyi yapmayan yerlerde bu sansimizda kayboluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…