gördüyünüz gibi bu nev taramada garanti değil
Evet doğru diyorsunPeki zazacım, aynı siklus'dan alınan yumurtalar ve oluşturulan embrıyoları
Allah korusun kalan embriyolarda aynı durum tekrar ederse, merkezin arkadaşına verdikleri bir garanti varmı? Neticede kendileri embriyodan kaynaklı olduğunu kabul etmişler. Yeniden ücretsiz yeni bir doner'le çalışma gibi? Az para değil çok pahalı.
Çok para ve 1 embriyo ile de şansı düşüyorlarEvet doğru diyorsun
8900 eu vermiş ve dondurulmuşların transferine 1800 eu istemişler
vede 1 embriyodan fazla transfer etmiyorlar
Allah emeklerini boşa verdirmesin tez zamanda kavuştursun. Bu uğurda maddi manevi çok kaybımız var bizi ancak bizler anlarız.Evet doğru diyorsun
8900 eu vermiş ve dondurulmuşların transferine 1800 eu istemişler
vede 1 embriyodan fazla transfer etmiyorlar
Kesinlikle katılıyorum benim ilki 5. Gündü olmadı bu 3. Gün tuttu , Allah yazdıysa oluyor yazmadıysa yolumuza çıkan engellerin hepsi birer bahane oluyor.Allah emeklerini boşa verdirmesin tez zamanda kavuştursun. Bu uğurda maddi manevi çok kaybımız var bizi ancak bizler anlarız.
Dönüp dolaşıp hep aynı noktaya gelıyoruz. ister 3.gün ister 5.gün , ister en lüx pahalı merkez , ister en dandik merkez yeterki Allah ol desin oluyor.
katılıyorum ama kliniğin taktiği öyleymişÇok para ve 1 embriyo ile de şansı düşüyorlar
son olsun çifter gebeliği kucağına al inşallahAblalarimmm bizim donor ilaclara baslamis bile 20 kasimda adet olmus. Simdi dogum kont. Ilaci baslamislar 10 aralikta 21. Gunuymus o zaman lucrin baslanacakmis. Tahminen ocakta olur sanirim transferimiz degil mi hemsire yabanci olunca anlasmak sorun olabiliyor sanki
Cok mutlu ve heyecanliyim
Meyracim kürtaj hic olmadim, üc sene önce Karin altinda yapisiklik vardi histereskopi ile temizlenmisti.. 3 boyutlu ultrason pazartesi günü Doktoruma sorcamOfis histeroskopi 35 ila 40 dakika suruyormus ve iceride bir problem varsa hallediliyor mus kisaca boyle ama sen Almanyada yaptirabiliyor musun bilmiyorum. O kadar yazi var ki kime ne yapilmis karistiriyoruz bazen. Son yaptirdigindan sonra kurtaj felan oldun mu aslinda 3 boyutlu ultrason varmis bugun ogrendim iceriyi cok net gosteriyor
Yazik üzüldüm bende, insallah geride Kalan embriyolarla Anne olurkızlar geçenlerde bir arkadaşımın çexoslovakiyada denemesini söylemiştim ve ilk kan testi transferin 13 günü 96 çıkmıştı
ne yazıki değer sonradan 6 düştü
merkezin doktoru sonucu alınca döndü ve kıbrıs doktorlarının bazılarından farklı olarak kimyasal gebelik geçirdiniz 90-95%
embriyo genetik sorununa bağlı dediler
kıbrıs doktorlarının bazıları direk şansızlık diyor ama bakın adamlar direk embriyoda genetik hasar olduğunu söylüyor
canım arkadaşımın 5 tane dondurulmuş embriyoları var ve ben eminim allahın izniyle o 5 embriyodan iki üçü ONU anne yapıcak inşallah
Aminnn insallah ablacim Allahim yuregi evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin insallahson olsun çifter gebeliği kucağına al inşallah
Sor abla kesinlikleMeyracim kürtaj hic olmadim, üc sene önce Karin altinda yapisiklik vardi histereskopi ile temizlenmisti.. 3 boyutlu ultrason pazartesi günü Doktoruma sorcam
Aynen oyle canisi ama iste isini iyi yapmayan yerlerde bu sansimizda kayboluyor malesefAllah emeklerini boşa verdirmesin tez zamanda kavuştursun. Bu uğurda maddi manevi çok kaybımız var bizi ancak bizler anlarız.
Dönüp dolaşıp hep aynı noktaya gelıyoruz. ister 3.gün ister 5.gün , ister en lüx pahalı merkez , ister en dandik merkez yeterki Allah ol desin oluyor.
Ayni fikirdeyim, tutunacaklari varsa zaten tutunur lar bu 3.gun 5gun hatta Orta kalite de olanlar bileKesinlikle katılıyorum benim ilki 5. Gündü olmadı bu 3. Gün tuttu , Allah yazdıysa oluyor yazmadıysa yolumuza çıkan engellerin hepsi birer bahane oluyor.
Maşallah Allah tamamına erdirsinBen 8. Gun evde idrar testi.yapmıştım çıkmisti suan.7.aylık.ikizlere.hamileyim darısı başınıza
6. Gun kanda cikiyorÇok sorulduğuna eminim ama sormadan edemiycem 5.gün embriyo transferinden kaç gün sonra en erken hamilelik testi yaptırılmalı?
Serra inşallah budefa güzel sonucunla bizede umut olÇok sorulduğuna eminim ama sormadan edemiycem 5.gün embriyo transferinden kaç gün sonra en erken hamilelik testi yaptırılmalı?
Donmuşları transfer ettiler canım bakalım hayırlısıSerra inşallah budefa güzel sonucunla bizede umut ol
Dondurulmuşlarımı transfer ettiler
Yoksa yeni donörlemi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?