gördüyünüz gibi bu nev taramada garanti değil

Peki zazacım, aynı siklus'dan alınan yumurtalar ve oluşturulan embrıyoları
Allah korusun kalan embriyolarda aynı durum tekrar ederse, merkezin arkadaşına verdikleri bir garanti varmı? Neticede kendileri embriyodan kaynaklı olduğunu kabul etmişler. Yeniden ücretsiz yeni bir doner'le çalışma gibi? Az para değil çok pahalı.

Peki zazacım, aynı siklus'dan alınan yumurtalar ve oluşturulan embrıyoları
Allah korusun kalan embriyolarda aynı durum tekrar ederse, merkezin arkadaşına verdikleri bir garanti varmı? Neticede kendileri embriyodan kaynaklı olduğunu kabul etmişler. Yeniden ücretsiz yeni bir doner'le çalışma gibi? Az para değil çok pahalı.
Evet doğru diyorsun
8900 eu vermiş ve dondurulmuşların transferine 1800 eu istemişler
vede 1 embriyodan fazla transfer etmiyorlar

Evet doğru diyorsun
8900 eu vermiş ve dondurulmuşların transferine 1800 eu istemişler
vede 1 embriyodan fazla transfer etmiyorlar
Allah emeklerini boşa verdirmesin tez zamanda kavuştursun. Bu uğurda maddi manevi çok kaybımız var bizi ancak bizler anlarız.

Dönüp dolaşıp hep aynı noktaya gelıyoruz. ister 3.gün ister 5.gün , ister en lüx pahalı merkez , ister en dandik merkez yeterki Allah ol desin oluyor.

Allah emeklerini boşa verdirmesin tez zamanda kavuştursun. Bu uğurda maddi manevi çok kaybımız var bizi ancak bizler anlarız.

Dönüp dolaşıp hep aynı noktaya gelıyoruz. ister 3.gün ister 5.gün , ister en lüx pahalı merkez , ister en dandik merkez yeterki Allah ol desin oluyor.
Kesinlikle katılıyorum benim ilki 5. Gündü olmadı bu 3. Gün tuttu , Allah yazdıysa oluyor yazmadıysa yolumuza çıkan engellerin hepsi birer bahane oluyor.

Ablalarimmm bizim donor ilaclara baslamis bile 20 kasimda adet olmus. Simdi dogum kont. Ilaci baslamislar 10 aralikta 21. Gunuymus o zaman lucrin baslanacakmis. Tahminen ocakta olur sanirim transferimiz degil mi hemsire yabanci olunca anlasmak sorun olabiliyor sanki :halay:
Cok mutlu ve heyecanliyim
son olsun çifter gebeliği kucağına al inşallah

Ofis histeroskopi 35 ila 40 dakika suruyormus ve iceride bir problem varsa hallediliyor mus kisaca boyle ama sen Almanyada yaptirabiliyor musun bilmiyorum. O kadar yazi var ki kime ne yapilmis karistiriyoruz bazen. Son yaptirdigindan sonra kurtaj felan oldun mu aslinda 3 boyutlu ultrason varmis bugun ogrendim iceriyi cok net gosteriyor
Meyracim kürtaj hic olmadim, üc sene önce Karin altinda yapisiklik vardi histereskopi ile temizlenmisti.. 3 boyutlu ultrason pazartesi günü Doktoruma sorcam

kızlar geçenlerde bir arkadaşımın çexoslovakiyada denemesini söylemiştim ve ilk kan testi transferin 13 günü 96 çıkmıştı
ne yazıki değer sonradan 6 düştü
merkezin doktoru sonucu alınca döndü ve kıbrıs doktorlarının bazılarından farklı olarak kimyasal gebelik geçirdiniz 90-95%
embriyo genetik sorununa bağlı dediler
kıbrıs doktorlarının bazıları direk şansızlık diyor ama bakın adamlar direk embriyoda genetik hasar olduğunu söylüyor
canım arkadaşımın 5 tane dondurulmuş embriyoları var ve ben eminim allahın izniyle o 5 embriyodan iki üçü ONU anne yapıcak inşallah
Yazik üzüldüm bende, insallah geride Kalan embriyolarla Anne olur

Aynen oyle canisi ama iste isini iyi yapmayan yerlerde bu sansimizda kayboluyor malesef

Back
X