Abla tekrar kan verdin miBir ay sonra 45 yaşında olucam.Siz?
Kendi kanatimP pablo40 ve diger arkadaslarimin bilgisine, burdaki kadin ve dogum uzmani Doktorum benim histeroskopi yapmamdan hic Yana degil, dün randevum vardi Red ediyor, zaten bu islem hastanede yapilmiyormus anca tüp bebek merkezlerinde oraya da gitme sansin yok dedi ,anca hastanede laparoskopi oluyor, full Narkos ile gobek altindan delik acilarak Karin önceden gas ile sisiriliyor ve aletle girip bakiliyor ve bu uygulama da bende üc sene önce yapildigi için Buna gerek görmüyor Rahimde hic bir sorun olmadigina okadar emin ki negatif alman bununla ilgisi degil diyor, embryolarin cok iyi kalitesi sana yüzde yüz bir hamilelik getirecek diye birsey olamaz bunun yüzde 60 basari sansi varsa yüzde 40 olamama gibi bir durum var dedi, ve benim hemen Merkez ile görüsüp bunu iza etmemi istedi... Simdi kibris Dan doktorumdan haber bekliyorum bu duruma ne diyecek merakla bekliyorum
Ben batumda yaptiriyorum canim. Orada sperm asilamasi da yapiliyor. Ama pozitif sonucumu almadan kesinlikle git demem diyemem. Herkesde ayni basari olmaz ve eminim ki burda kimse sana su merkeze git demez dememiz de yanlis olur. Sadece merkezler hakkinda tecrubelerimizi yazariz. Secimi sen yaparsin.hsngi merkezde yaptırıyorsunuz acaba?
Maşallah gülüm gözün aydın Rabbim inşallah sağlıkla üçünü de kucağına almayı nasip etsin :)Merhabalar bugün doktora gittim şükürler olsun ki 3 kese göründü ama tabi kesin ikiz üçüz veya tek diyebilmek için kalp atışını 8. Haftayı bekleyeceğiz Allahım tez vakitte hepinize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım maşallah çok yükselmiş, Rabbim kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bu 12. Gün test günümdü beta hcg 3412 çıktı Allah ıma şükürler olsun Halil bey ve muhteşem ekibi sayesinde ilk denemede anne adayıyım.Allah ım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.Arkadaşlar ikiz olabilir mi me dersiniz
Hayırlı olsun serracm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım, darısı bizlerin başınaKızlar Pazartesi transferim oldu bu gün kanda betahcg 7.8 çıktı beynim gitti ne bu şimdi
Hadi hayırlısı meyracm inşallah herşey yolunda gider seninde hayırlı haberlerini alırız canım, bu aralar ortam pozitifle canlandı darısı başına canım.Ablalarimmm bizim donor ilaclara baslamis bile 20 kasimda adet olmus. Simdi dogum kont. Ilaci baslamislar 10 aralikta 21. Gunuymus o zaman lucrin baslanacakmis. Tahminen ocakta olur sanirim transferimiz degil mi hemsire yabanci olunca anlasmak sorun olabiliyor sanki
Cok mutlu ve heyecanliyim
Hayırlı olsun canım kalp atışını altıncı haftada duyuluyorMerhabalar bugün doktora gittim şükürler olsun ki 3 kese göründü ama tabi kesin ikiz üçüz veya tek diyebilmek için kalp atışını 8. Haftayı bekleyeceğiz Allahım tez vakitte hepinize nasip etsin inşallah
Amin ablacim cok tesekkur ederimHadi hayırlısı meyracm inşallah herşey yolunda gider seninde hayırlı haberlerini alırız canım, bu aralar ortam pozitifle canlandı darısı başına canım.
Teşekkür ederim arkadaşım çok mu yüksek değer biraz kafamı kurcalamaya başladıHayırlı olsun canım maşallah çok yükselmiş, Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Rahat ol canım kafanı kurculayacak bir durum yok. Sadece çoğul gebelik olduğu belli :) ikiz veya üçüz gibi :)Teşekkür ederim arkadaşım çok mu yüksek değer biraz kafamı kurcalamaya başladı
Google amcaya bir göz attım.Ofis histeroskopi nedir? Bana Narkos iyi gelmiyor, 48 Saat uyuyorum az dozda da uyutamiyorlar boyle bir sorunum var korkuyorum her defasinda
Vajinal muayene yapmayacak karından ultrasonla bakacağı için 8. Haftayı bekleyelim dedi ayrıca bi kaç bişey için daha dedi ama İnanın heyecandan aklımda tutamamadımHayırlı
Hayırlı olsun canım kalp atışını altıncı haftada duyuluyor
Canim, en son ocak ayi 2018 de tedavi gördügüm tüp bebek Merkezini aradim hasta kayidim oldugu için hemen Doktorla telefonda görüstürdüler, Dr. Histeroskopi + scratching endometrium (rahime çizik atma) yaparim burda dedi, fiyat da 800 euro!Google amcaya bir göz attım.
Gebärmutterspiegelung ohne vollnarkose
Bunu bir araştır canım. Doktoruna paralı olan özel Klinikleri de bi sor . Valla işimiz almanyada zor aynı durumdayız .Allah yardımcımız olsun.
Canim, en son ocak ayi 2018 de tedavi gördügüm tüp bebek Merkezini aradim hasta kayidim oldugu için hemen Doktorla telefonda görüstürdüler, Dr. Histeroskopi + scratching endometrium (rahime çizik atma) yaparim burda dedi, fiyat da 800 euro!
Eee tamam varmış işte yaptır ihmal etme. Rahime tazelik canlılık getirir.Canim, en son ocak ayi 2018 de tedavi gördügüm tüp bebek Merkezini aradim hasta kayidim oldugu için hemen Doktorla telefonda görüstürdüler, Dr. Histeroskopi + scratching endometrium (rahime çizik atma) yaparim burda dedi, fiyat da 800 euro!
Kesinlikle sizin gibi düşünüyorumSevgili Sebida;
Histeroskopi + scratching endometrium (rahime çizik atma) benim en güvendiğim ve mutlaka olsun diyeceğim yöntemlerden biri...Ben 3 deneme yaptım.Birinci denemem farklı bir merkezde oldu..Onda da histeroskopi oldum ve hamile kaldım ama embriyo kaynaklı düşük oldu..2.denemem de başka bir merkezde direkt tedaviye başladım ve negatif sonuç oldu..3. denememde histeroskopi ve çizik atıldı ikizlere hamile kaldım 20.haftamdayım..Faydası olduğuna kesinlikle inanıyorum.Özellikle menepoza girmiş arkadaşlara çok öneririm.Zira rahimi canlandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?