Kendi kanatim
Senin durumun bir histeroskopi gerekli olabilir. Ultrasonla ne kadar rahim temiz deseler de içindeki durumdan emin olamazlar. Belki yapışıklık vardır, bide sende ilaçlarla da olsa rahim kalınlaşma sorunu oluşuyordu belki bu sorunu halletmen içinde bir vesile olur.

Doktorun eski tüp bebekcilerdense bunu aslında bilmesi lazım ve tanıdığı bildiği bu işi yapabilecek birilerini bilmesi lazımdı. Bunu böyle kestirip atmasıda saçma.

hsngi merkezde yaptırıyorsunuz acaba?
Ben batumda yaptiriyorum canim. Orada sperm asilamasi da yapiliyor. Ama pozitif sonucumu almadan kesinlikle git demem diyemem. Herkesde ayni basari olmaz ve eminim ki burda kimse sana su merkeze git demez dememiz de yanlis olur. Sadece merkezler hakkinda tecrubelerimizi yazariz. Secimi sen yaparsin.

Maşallah gülüm gözün aydın Rabbim inşallah sağlıkla üçünü de kucağına almayı nasip etsin :)

Hayırlı olsun canım maşallah çok yükselmiş, Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar Pazartesi transferim oldu bu gün kanda betahcg 7.8 çıktı beynim gitti ne bu şimdi
Hayırlı olsun serracm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım, darısı bizlerin başına

Hadi hayırlısı meyracm inşallah herşey yolunda gider seninde hayırlı haberlerini alırız canım, bu aralar ortam pozitifle canlandı darısı başına canım.

Hayırlı
Hayırlı olsun canım kalp atışını altıncı haftada duyuluyor

Teşekkür ederim arkadaşım çok mu yüksek değer biraz kafamı kurcalamaya başladı
Rahat ol canım kafanı kurculayacak bir durum yok. Sadece çoğul gebelik olduğu belli :) ikiz veya üçüz gibi :)

Ofis histeroskopi nedir? Bana Narkos iyi gelmiyor, 48 Saat uyuyorum az dozda da uyutamiyorlar boyle bir sorunum var korkuyorum her defasinda
Google amcaya bir göz attım.

Gebärmutterspiegelung ohne vollnarkose

Bunu bir araştır canım. Doktoruna paralı olan özel Klinikleri de bi sor . Valla işimiz almanyada zor aynı durumdayız .Allah yardımcımız olsun.

Canim, en son ocak ayi 2018 de tedavi gördügüm tüp bebek Merkezini aradim hasta kayidim oldugu için hemen Doktorla telefonda görüstürdüler, Dr. Histeroskopi + scratching endometrium (rahime çizik atma) yaparim burda dedi, fiyat da 800 euro!

Sevgili Sebida;
Histeroskopi + scratching endometrium (rahime çizik atma) benim en güvendiğim ve mutlaka olsun diyeceğim yöntemlerden biri...Ben 3 deneme yaptım.Birinci denemem farklı bir merkezde oldu..Onda da histeroskopi oldum ve hamile kaldım ama embriyo kaynaklı düşük oldu..2.denemem de başka bir merkezde direkt tedaviye başladım ve negatif sonuç oldu..3. denememde histeroskopi ve çizik atıldı ikizlere hamile kaldım 20.haftamdayım..Faydası olduğuna kesinlikle inanıyorum.Özellikle menepoza girmiş arkadaşlara çok öneririm.Zira rahimi canlandırıyor

Eee tamam varmış işte yaptır ihmal etme. Rahime tazelik canlılık getirir.

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum

Zahide yetişte kadın faktörlü kısırlığa çare buldum diyen bir teyze çıktı simdi izleyen var mı ?

Merhaba Gynolife Murat beyin yönlendirdiği hoca Tolga ecemişle ayın 21 inde histereskopi ve laparoskopi planladık. Rahim boru şeklinde biraz genişleteceğim tek tüpünde de sıvı gözüküyor onu da alacağım dedi. Artık o kadar yoruldum ki kim ne dersen tamam diyorum. Bu zamana kadar gittiğim onca doktor bana bunları söylemed yaptırmadı. Hepsi farklı şeyler denetti. Giden paraya zamana ve ruha oldu. Çok yoruldum artık Allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…