Merveko kim o kadın doktormuZahide yetişte kadın faktörlü kısırlığa çare buldum diyen bir teyze çıktı simdi izleyen var mı ?
Benim iki.tupumde alındi cunku.orda.biriken.sivı.embriyo.tutunmasina engel hidroselpenks deniyo ona loporoskopi sistemiyle.alindi bencede alinsin.Merhaba Gynolife Murat beyin yönlendirdiği hoca Tolga ecemişle ayın 21 inde histereskopi ve laparoskopi planladık. Rahim boru şeklinde biraz genişleteceğim tek tüpünde de sıvı gözüküyor onu da alacağım dedi. Artık o kadar yoruldum ki kim ne dersen tamam diyorum. Bu zamana kadar gittiğim onca doktor bana bunları söylemed yaptırmadı. Hepsi farklı şeyler denetti. Giden paraya zamana ve ruha oldu. Çok yoruldum artık Allahım yardım et
Aynı şekilde benimde alındıBenim iki.tupumde alındi cunku.orda.biriken.sivı.embriyo.tutunmasina engel hidroselpenks deniyo ona loporoskopi sistemiyle.alindi bencede alinsin.
Bende isi riske atmamak icin.aldirdimAynı şekilde benimde alındı
Yok canım 80 yaşında bir teyze.Ama bildiğimiz şey hayıt otuyla balı karıştırdı sonra üzümu kaynatıp icin diyor. Ben de önemli bişey yapıyor sandimMerveko kim o kadın doktormu
Hatta önce kist ameliyatı oldum sonra 1 ay geçti hit alınması gerek dedi eşim boşver 1 ay arayla 2 ameliyat olma dedi bu gerekli birşey değil dedi ama ben bütün riskleri göze alıp bu ameliyatı olup tedaviye öyle başladım.(Bu arada ne çok şey yaşamışız ya)aklıma geldi şimdiBende isi riske atmamak icin.aldirdim
Canım bnmki 6 haftalıkken göbekten baktı ve kalpleri attı ikiz ise şuan kalpleri atıyordur zaten bnmde ikizdi hatta üçüzdü kesenin biri boş çıktı ikitane kalp atıyodu 8,9 haftalıkken birinin kalbi durdu malisef ama çok şükür Rabbim bitanesini bize nasip etti şuan 15 haftalığım ve nasip olursa kızım olcakVajinal muayene yapmayacak karından ultrasonla bakacağı için 8. Haftayı bekleyelim dedi ayrıca bi kaç bişey için daha dedi ama İnanın heyecandan aklımda tutamamadım
Canım doktor 8. Haftayı beklemek için bi kaç sebep saydı biri de ense kalınlığını ölçmek içindi. Valla bulunduğum yerde ki en iyi doktor böyle dediyse vardır bir bildiği çokta sorgulamıyorum bazı şeyleri, sağlıklı olsunlarda ben beklerimCanım bnmki 6 haftalıkken göbekten baktı ve kalpleri attı ikiz ise şuan kalpleri atıyordur zaten bnmde ikizdi hatta üçüzdü kesenin biri boş çıktı ikitane kalp atıyodu 8,9 haftalıkken birinin kalbi durdu malisef ama çok şükür Rabbim bitanesini bize nasip etti şuan 15 haftalığım ve nasip olursa kızım olcak
Allah korusun sıkıntı olmayınca hiç acele etme ultrasona doktorun dediğinide yapCanım doktor 8. Haftayı beklemek için bi kaç sebep saydı biri de ense kalınlığını ölçmek içindi. Valla bulunduğum yerde ki en iyi doktor böyle dediyse vardır bir bildiği çokta sorgulamıyorum bazı şeyleri, sağlıklı olsunlarda ben beklerim
Cnm bende 5 gün arayla kullanıyordum hatta bazen düzensiz kullanıyordum ama sen yine mutlaka doktoruna danış o nasıl diyorsa öyle kullanArkadaşlar aranızda transfer öncesi adet düzenlemek yada menopozda olanlar için adet görmek için cylo prognova kullanan oldumu?
Netten kullanma şekline baktım bir kutu bittimi 7 gün ara 8.gün ikinci tablete başlamak diye okudum.
Fakat bazı yorumlarda kimi 7 gün ara kimide 5 gün ara diye yazmış. Doğrusu ne ?
Neye göre değişiyor? Hormon testlerine göremi? Kişinin adet görüp görmemesine göremi?
Ben adet görmüyorum nasıl kullanacam sizce ? Kaçıncı gün ikinci tablete başlıyacagım ?
Arkadaşlar aranızda transfer öncesi adet düzenlemek yada menopozda olanlar için adet görmek için cylo prognova kullanan oldumu?
Netten kullanma şekline baktım bir kutu bittimi 7 gün ara 8.gün ikinci tablete başlamak diye okudum.
Neye göre değişiyor? Hormon testlerine göremi? Kişinin adet görüp görmemesine göremi?
Ben adet görmüyorum nasıl kullanacam sizce ? Kaçıncı gün ikinci tablete başlıyacagım ?
Ben de bir senedir kullanıyorum düzenli adet görmek için..içerken adet görmnedğim hiç olmadı..ilaç 21 tablet..bitikten sonra 3.4. gün regl oluyorum..yedinci gün ilaca başlıyorum..yani bi hafta içimeyen dönem oluyor..üç hafta içiliyor..beş gün arayla içilmesinin nedenini bilemiyorum ama propektüste de 7 gün yazar...özellikle bizler için süper bir ilaç tarihler kontrol altında oluyor..saat gibi belli menstrasyon tarihleri..Arkadaşlar aranızda transfer öncesi adet düzenlemek yada menopozda olanlar için adet görmek için cylo prognova kullanan oldumu?
dış gebelik değildir ama kimyasal gibi duruyor..benim de ilkinde çok az artış olmuştu tutmadı5. Gün 7.8 çıkmıştı 7.gün 28.4 çıktı 10. Gün 34.9 çıktı ya ben ikiye 4 katlar derken şu artışa bak.Bu şimdi nedir ya?Kimyasal mııı?Dış gebelik miii?Yoksa başka birşey mi?Çok canım sıkıldı( şimdi Pazartesi birdaha yaptırıcam bakalım (
Pazartesi birdaha baktır dedi.Bu şimdi yükselsede daha sonra düşer dimi?dış gebelik değildir ama kimyasal gibi duruyor..benim de ilkinde çok az artış olmuştu tutmadıumarım bir mucize olur yine de ilacı bırakma canım..allah büyük..merkez ne dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?