Canisi transferimin gunu yarin belli olacak. 3. Gun embriyosu olacak. Embriyolarimizi dondurdular suan 4 lu olarak. Mesela 2 transferde de tutmadi diyelim allah gostermesin. Yeniden yuklu para vermeyecegiz 1500 dolara tekrar yumurta donasyonu yapacaklar tabiki oyle 12 yumurta vermeyecekler ama her defasinda en az 3 embriyo transferi yapacaklar ben dogurana kadar
Dilerim donmuşlara bile gerek kalmadan olur allah yardımcın olsun canım dua Edicem senşn için de

Merhaba Rabbim herkesin gönlüne göre versin:dua: aranızda 28 29 yaşında olupta yumurta donasyonunda ilk denemede hamile kalan var mi? sayfayı baya okudum kendimce bahceci ye karar verdim.

merhaba canimmm hayirli olsun ben de bahcecide tedavideyim doktorum murat bey donorum bulundu basladi tedavisi cok az kaldi senin doktorun kim donorun bulundu mu hayirlisi olsun simdiden Allah kucagimiza almak nasip.etsin ben cok heyecanliyim ve cok guveniyorum bahceciye

Merhaba Rabbim herkesin gönlüne göre versin:dua: aranızda 28 29 yaşında olupta yumurta donasyonunda ilk denemede hamile kalan var mi? sayfayı baya okudum kendimce bahceci ye karar verdim.
Ben yaptırdım 29 yaşındaydım şimdi 30 a girdim bahçecide ilk denemede oldu çok şükür şimdi gün sayıyoruz :anneadayı:

Bişiy sormak istiyorum yumurta donasyonu yaptırmadan önce cyclo proygnova kullanırken adetleriniz verimli oluyormuydu lelelenem şeklinde mi oldu.

Nereden başlayacağımı bilmiyorum şuan yazacaklarınıza çok ihtiyacım var onu biliyorum yıllardır yazdıklarınızı takip ediyorum sperm donasyonu yaptırdık ikinci denememiz bu sefer daha da yolundaydı herşey transfer yapıldı ve 5. Günü progesteron 10,77 e2 244 çıktı dünyam başıma yıkıldı bu sanırım gebelik YOk demek dimi böyle çıkıp hamile olan var mı nolur cvp verin

Nereden başlayacağımı bilmiyorum şuan yazacaklarınıza çok ihtiyacım var onu biliyorum yıllardır yazdıklarınızı takip ediyorum sperm donasyonu yaptırdık ikinci denememiz bu sefer daha da yolundaydı herşey transfer yapıldı ve 5. Günü progesteron 10,77 e2 244 çıktı dünyam başıma yıkıldı bu sanırım gebelik YOk demek dimi böyle çıkıp hamile olan var mı nolur cvp verin
Bu degerlere takilmayin beni. Progestron 7.idi hamileydim ikizlere.igneye gectiler.sizin.degerler.cok.iyi

Halil beydemi.transferiniz.oldu.genelde.5. Gun testini o.istiyo

Bir yandan güçlü durmaya çalışmak bir yandan sabretmek umutsuzluğa kapılmamak çok zor

Umarım çok korkuyorum 3 tane kondu rahim kalınlığı 8,6 idi herşey çok yolunda olacaktı progesteron da yüksek çıksa çok mu şey istiyoruz ki sadece anne olmak bir çok insanın zahmetsizce elde ettiği şey için ne yollardan geçtik hepsine dayanırım yeter ki sonuç iyi olsun

Kizlar selam ,herkesin morali yerindedir umarım . Bu aralar pek gebelik haberi okumadım herkese en kisa sürede hayırlı gebelik haberleri diliyorum. :KK68:
Birsey soracağım .Gittiginiz merkezler sizden trombofili paneli testi istediler mi hic ? Istedilerse nerede yaptirdiniz ? Bir de bu trombofili paneli testinin hangilerini yaptirdiniz. Biraz detaylı bir testmis bu anladığım . Bizim merkez hazırlık tahlillerinde bunu da istedi.

Umarım çok korkuyorum 3 tane kondu rahim kalınlığı 8,6 idi herşey çok yolunda olacaktı progesteron da yüksek çıksa çok mu şey istiyoruz ki sadece anne olmak bir çok insanın zahmetsizce elde ettiği şey için ne yollardan geçtik hepsine dayanırım yeter ki sonuç iyi olsun
O sonuca uzulmeyin lutfen o sonucu dr. Onlem amacli yaptiriyor. Istersen igneye gecin progestanin yukselir o bizim dr habini degil gunde iki kere ignesini yazdi

Kizlar selam ,herkesin morali yerindedir umarım . Bu aralar pek gebelik haberi okumadım herkese en kisa sürede hayırlı gebelik haberleri diliyorum. :KK68:
Birsey soracağım .Gittiginiz merkezler sizden trombofili paneli testi istediler mi hic ? Istedilerse nerede yaptirdiniz ? Bir de bu trombofili paneli testinin hangilerini yaptirdiniz. Biraz detaylı bir testmis bu anladığım . Bizim merkez hazırlık tahlillerinde bunu da istedi.
Evet cok kapsamli hem pihtilasma var mi diye hemde hemofili var mi diye arastiriliyor. Malesef milyonda bir bende de cikti ikiside varmis

Donasyın yaptırmadan önce cyclo kullananlar adetiniz verimlimi oluyordu yoksa lekelenme şeklinde mi

Canım oncelikle insallah bebegini ya da bebeklerini kucağına alırsın. Ben de hit de yaptirdim o benden de boyle bir test istemişti. B3nim progesteron hormonum seninkinden de düşüktü. Degeri sanirim 6 li birşeydi. Ben de cok üzülmüştüm olmadi diye sadece ilac sayimi artırdılar. Canini sıkma. Kızım 11 aylik:) bolca dua et

Back
X