Canım oncelikle insallah bebegini ya da bebeklerini kucağına alırsın. Ben de hit de yaptirdim o benden de boyle bir test istemişti. B3nim progesteron hormonum seninkinden de düşüktü. Degeri sanirim 6 li birşeydi. Ben de cok üzülmüştüm olmadi diye sadece ilac sayimi artırdılar. Canini sıkma. Kızım 11 aylik:) bolca dua et
Çok teşekkür ederim cvpladığın için içime su serpiliyor İnan akşam çok ağladım şimdide çok ağladım acaba bişey oldu mu diye korkuyorum kafayı yedim sanırım

Evet cok kapsamli hem pihtilasma var mi diye hemde hemofili var mi diye arastiriliyor. Malesef milyonda bir bende de cikti ikiside varmis
Yaaa Meyracim coook gecmis olsun. Tedavi oldun ama diye hatırlıyorum . Dogru mu? Ben okumuştum senin igne tedavisi yaptigini ama ne icin oldugunu kacirmisim.

Fitili beşe çıkarttı iğne mi isteyeyim sizce
Bak gordugun uzere ilacini artikmak icin onmel aliyorlar sakin uzulme. Tutacagina inan sen inanirsan bebeklerin de inanir ve tutunurlar. Karnini oksa konus onlarla. Igneyi sor istersen ama cok acitiyor igne. Iki gune bir igne de olabilirsin saglik ocagina yazdir istersen

Yaaa Meyracim coook gecmis olsun. Tedavi oldun ama diye hatırlıyorum . Dogru mu? Ben okumuştum senin igne tedavisi yaptigini ama ne icin oldugunu kacirmisim.
Evet lukrin yapilmisti e2 yi baskilamak icin. Simdi transfere gun sayiyoruz. Malesef hemofilinin tedavisi yok kanaman olunca sadece igne yapiyorlar. Benim durum cok karisik aslinda hastaneye yatmam lazim ama ben evde serum tedavisine baslayacagim

Evet lukrin yapilmisti e2 yi baskilamak icin. Simdi transfere gun sayiyoruz. Malesef hemofilinin tedavisi yok kanaman olunca sadece igne yapiyorlar. Benim durum cok karisik aslinda hastaneye yatmam lazim ama ben evde serum tedavisine baslayacagim
lucrin yaptıktan sonraki sürecin nasıldı. lucrinden sonra regl oldun mu mesela, kaç gün sonra başladınız tedaviye ve hangi ilaçları kullanıyorsun. Merak ediyorum açıkçası iğneden kaç gün sonra transfer yapılabilir diye...

Kızlar bakar mısınız çizgi var mı ben öyle görmek mi istiyorum

Eklentiler

• 22904901-C70D-47F1-A8A2-3796706A825F.webp
    22904901-C70D-47F1-A8A2-3796706A825F.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 133
Bak gordugun uzere ilacini artikmak icin onmel aliyorlar sakin uzulme. Tutacagina inan sen inanirsan bebeklerin de inanir ve tutunurlar. Karnini oksa konus onlarla. Igneyi sor istersen ama cok acitiyor igne. Iki gune bir igne de olabilirsin saglik ocagina yazdir istersen
Canım Selda hanım rahatlamanız için iğne vereyim kullanın ama fitilde aynı dedi hiç iğne olayına girmesem mi

Canım Selda hanım rahatlamanız için iğne vereyim kullanın ama fitilde aynı dedi hiç iğne olayına girmesem mi
Hic girme degerin.iyi ben cok.igne oldum agliyodum artik.sabah.aksam.cok.sukur bugunlere geldim cok.fazla.kafana.takma

bu platform da kim neye gore cvp veriyor cok merak ediyorum bu zamana kdr 10 kere birsey danismak icin soru sordum bir allahin kulu cvp yazmadi sahte hesaplara saatlerce dil döküldü
Kızlar bakar mısınız çizgi var mı ben öyle görmek mi istiyorum

Benn gorur gibiyimmm insallah oyledirr :)

bu platform da kim neye gore cvp veriyor cok merak ediyorum bu zamana kdr 10 kere birsey danismak icin soru sordum bir allahin kulu cvp yazmadi sahte hesaplara saatlerce dil döküldü

Benn gorur gibiyimmm insallah oyledirr :)
İnş canım hepimiz hamile olup evlatlarımızı sağlıkla kucaklayalım

Nereden başlayacağımı bilmiyorum şuan yazacaklarınıza çok ihtiyacım var onu biliyorum yıllardır yazdıklarınızı takip ediyorum sperm donasyonu yaptırdık ikinci denememiz bu sefer daha da yolundaydı herşey transfer yapıldı ve 5. Günü progesteron 10,77 e2 244 çıktı dünyam başıma yıkıldı bu sanırım gebelik YOk demek dimi böyle çıkıp hamile olan var mı nolur cvp verin
Arkadaşım neden üzüldün benimkilere çöl yakın değerlerin benimde progesteron 10.9 ve e2 216.5 şu an ikiz bebek bekliyorum 9 haftalık olduk bile.inşallah seninde ikiz haberlerini alıcaz hiç merak etme.Ama şu an seni çok iyi anlıyorum İnan her aşaması zor ama bende sık sık o günlerde umutsuzluğa kApılıyordum yapma toparla kendini inşallah hamilesin

Insallah hersey gonlunce olur Meyracim :))

Arkadaşım neden üzüldün benimkilere çöl yakın değerlerin benimde progesteron 10.9 ve e2 216.5 şu an ikiz bebek bekliyorum 9 haftalık olduk bile.inşallah seninde ikiz haberlerini alıcaz hiç merak etme.Ama şu an seni çok iyi anlıyorum İnan her aşaması zor ama bende sık sık o günlerde umutsuzluğa kApılıyordum yapma toparla kendini inşallah hamilesin
Beni anlayan daha önce yaşadıklarımı yaşamış insanların sözleri beni çok rahatlatıyor çok teşekkür ederim hepinize

Back
X