Amin ablacimmAaa ne güzel maşallah kibris beni bütçe açısından cok düşündürüyor darısı sana olsun ins Çok Aminn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ablacimmAaa ne güzel maşallah kibris beni bütçe açısından cok düşündürüyor darısı sana olsun ins Çok Aminn
Kız görünüyor hepsiAyy kocamanda olmuslar :) cinsiyetleri belli mi abla peki
Yaa ne guzel . Naptin abla isleme girdin miKız görünüyor hepsi
Girdim canım işlemde sıkıntı olmadı ama sonrasında kanama oldu biraz, işlem yapılan bebeğin kesesinin suyu boşalmış, doktor hastaneye yatırdı burda iğneler serumlar antibiyotikler gözlem altında tutuyorlar çok şükür diğer bebeklerim iyi inşallah sorunsuz atlatırızYaa ne guzel . Naptin abla isleme girdin mi
Amin . İnşallah. Çok geçmiş olsun.Girdim canım işlemde sıkıntı olmadı ama sonrasında kanama oldu biraz, işlem yapılan bebeğin kesesinin suyu boşalmış, doktor hastaneye yatırdı burda iğneler serumlar antibiyotikler gözlem altında tutuyorlar çok şükür diğer bebeklerim iyi inşallah sorunsuz atlatırız
Amin demek bebekte sorun varmıs bu da bir teselli verdi bana da.herseyin yolunda gitmesine ve hastanede kalmana sevindim.hastanede daha iyi olursun sanırım.bebislerin sağlıkla gelsinde bol bol öp onları bizim içinde.Girdim canım işlemde sıkıntı olmadı ama sonrasında kanama oldu biraz, işlem yapılan bebeğin kesesinin suyu boşalmış, doktor hastaneye yatırdı burda iğneler serumlar antibiyotikler gözlem altında tutuyorlar çok şükür diğer bebeklerim iyi inşallah sorunsuz atlatırız
Sizin.sperm.donosyonu.dimi.kendi yumurtaniz39 çıkmıştı. Yani normalde ikiz değeri için az.
önce 1. tutunmuş 4 gün sonra diğeri tutunmus .çunki deger o zaman arttı.
Sen baktırdın mı.bugun kacıncı günün?
8.gün _ 39
10.gün_100
12.gün_400
14.gün 1000 i geçti.
Evet sprem don.Sizin.sperm.donosyonu.dimi.kendi yumurtaniz
Çok geçmiş olsun inşallah diğeri bebeklerini sağlıcakla al kucağınaGirdim canım işlemde sıkıntı olmadı ama sonrasında kanama oldu biraz, işlem yapılan bebeğin kesesinin suyu boşalmış, doktor hastaneye yatırdı burda iğneler serumlar antibiyotikler gözlem altında tutuyorlar çok şükür diğer bebeklerim iyi inşallah sorunsuz atlatırız
Merak ettim sadece oylesine.sordum yalnismı hatirlıyorum diyeEvet sprem don.
Niçin sormuştunuz acaba.
yok doğru hatırlıyosun.Merak ettim sadece oylesine.sordum yalnismı hatirlıyorum diye
Çok geçmiş olsun allah seni ve bebişlerini korusunGirdim canım işlemde sıkıntı olmadı ama sonrasında kanama oldu biraz, işlem yapılan bebeğin kesesinin suyu boşalmış, doktor hastaneye yatırdı burda iğneler serumlar antibiyotikler gözlem altında tutuyorlar çok şükür diğer bebeklerim iyi inşallah sorunsuz atlatırız
Geçmiş olsun Rabbim evlatlarını sana bağışlasınGirdim canım işlemde sıkıntı olmadı ama sonrasında kanama oldu biraz, işlem yapılan bebeğin kesesinin suyu boşalmış, doktor hastaneye yatırdı burda iğneler serumlar antibiyotikler gözlem altında tutuyorlar çok şükür diğer bebeklerim iyi inşallah sorunsuz atlatırız
Mrb arkadaşlar kimse bişey bilmiyormu sperm donasyonu ile ilgili başarılı bir merkez doktor adıArkadaşlar ikinci tüp bebek denememi yapacağım birincide kimyasal gebelik yaşadım pisikolojik olarak çöktüm resmen tükendim kendimi çaresiz hissediyorum..ikinciye araştırarak ve daha bilinçli bir şekilde başlamak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen sperm donasyonunda hangi merkezin başarı oranı yüksek acaba bana fikir verebilirmisiniz ben iki merkez arasında kararsız kaldım sizce halil İbrahim tekin mi yoksa münür şago mu karar veremiyorum bir türlü
Geçmiş sayfalara dönüp 400_500 sayfa okursan .bi cok merkez hakkinda kendi bilgini araştırarak bulabilirsin.Mrb arkadaşlar kimse bişey bilmiyormu sperm donasyonu ile ilgili başarılı bir merkez doktor adı
Gecmis olsun ablacim. Kendini yanliz hissetme bizburadayiz her zaman. Cok sukur diger bebeklerin iyi durumda buna sevinmeliyiz. Allahim giden bebegin omrunu diger bebeklerine nasip etsin insallahGirdim canım işlemde sıkıntı olmadı ama sonrasında kanama oldu biraz, işlem yapılan bebeğin kesesinin suyu boşalmış, doktor hastaneye yatırdı burda iğneler serumlar antibiyotikler gözlem altında tutuyorlar çok şükür diğer bebeklerim iyi inşallah sorunsuz atlatırız
Ablacigimmmmmm bugun diger arkadasinda pozitifini gorduk sirada ben varim. Yarin vericem kani cok sabirsizim :)))Geçmiş sayfalara dönüp 400_500 sayfa okursan .bi cok merkez hakkinda kendi bilgini araştırarak bulabilirsin.
Okumak iyidir.Notlar alırsın ve kararını saglikli almış olursun.
Çünki her merkezde pozitifde _negatif de sonuç var.
Geçmiş sayfalara dönüp 400_500 sayfa okursan .bi cok merkez hakkinda kendi bilgini araştırarak bulabilirsin.
Ikiz ya ilk mide bulantin ne zaman oldu istifran yaniGeçmiş sayfalara dönüp 400_500 sayfa okursan .bi cok merkez hakkinda kendi bilgini araştırarak bulabilirsin.
Insallah MeyracimAblacigimmmmmm bugun diger arkadasinda pozitifini gorduk sirada ben varim. Yarin vericem kani cok sabirsizim :)))
insallahhh güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum.Ablacim birsey sorabilir miyim senin
Ikiz ya ilk mide bulantin ne zaman oldu istifran yani