Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli canım beşinci gün embriyosu ve iki adet kaliteli olursa embriyolar..Canım süper, zaten sana bunların en iyi 2-3 tanesi lazım. Bu arada kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek belli mi?
Çok sağol canım İyi olmaya çalışıyorum ama hep içimde korku var hastaneden dün çıktık yatıyorum kalkmaya korkuyorum, korkusuzca tedirgin olmadan hamileliğin tadını çıkaracağım günler nezaman gelecek diye merak ediyorum.sağol kuzum sen de iyisindir umarım..aklım kaldı sende..ben iki embriyo istiyorum çok çok zor yaşadığın rabbim meleklerini korusun...
umarım iyi kalite en az döer tane olur ve dondurulacak da kalır..son denememiz bizim..o yüzden en fazla bir kez daha donmuş kalırsa denicez yoksa kapanıcak bu sayfa maddi manevi..umarım gerekmeden olur hemn:)Canım süper, zaten sana bunların en iyi 2-3 tanesi lazım. Bu arada kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek belli mi?
az kaldı...bi kaç hafta sonra tadını çıkarıyor olacaksın :)Çok sağol canım İyi olmaya çalışıyorum ama hep içimde korku var hastaneden dün çıktık yatıyorum kalkmaya korkuyorum, korkusuzca tedirgin olmadan hamileliğin tadını çıkaracağım günler nezaman gelecek diye merak ediyorum.![]()
Hayırlısı olsun canım ben inanıyorum güzel haberler sırayla gelecek artık, dualarım seninle ve diğer arkadaşlarlabelli canım beşinci gün embriyosu ve iki adet kaliteli olursa embriyolar..
sağol canım..ben de inanıyorum üç dört tane üst üste poztif haberi alıcaz bu sefer:)Hayırlısı olsun canım ben inanıyorum güzel haberler sırayla gelecek artık, dualarım seninle ve diğer arkadaşlarla
İnşallah donmuşlarsa gerek duyulmayacak bu seferumarım iyi kalite en az döer tane olur ve dondurulacak da kalır..son denememiz bizim..o yüzden en fazla bir kez daha donmuş kalırsa denicez yoksa kapanıcak bu sayfa maddi manevi..umarım gerekmeden olur hemn:)
inşallah güzel son olurKızlar merhaba..gebelik aşısı denen leucostim dün uygulandı..sperm verildi..donöre opu yapıldı..herşey yolunda gibi..sonucu bekliyorum kaç yumurta toplamdı neler oluyor meraktayım...pazartesi transfer allahın izniyle..umarım yolunda gider bu sfer..az önce hemşire ile yazışmalarımızı okudum en başından itibaren...ne çok umut,ne çok işlem,ne çok üzüntü...herşeyi tekrar hatırladım nerdeyse bir senelik süreçteki...dilerim bu son olur...dilerim bu son olur..dilerim bu son olur.(üç kez yazdım belki uğur getirir:)))
Keşke anne ola bilseydim
Keşke bana anne diye seslenen yavrum olsaydı
Allahım kadın olarak yaratın anneliğide lütf et
Dua edin kızlar
Bir ağızdan amin deyin kardeşlerim
Henüz yok bende devamli girip bakiyorummeyradan haberi olan var mı
İnşallah bu son olur canım. İnşallah bu defa umut tohumların meyvelerini verir.inşallah buradan vereceğin gebelik haberin bizlerede neşeni sevincini paylaşacağımız o beklenen gün olur . hepimizin hüznü bir sevincide bir. Allah yolunu açık şansını bol etsin allah yardımcın olup müjdeli haberini bizlere vermeyi nasip etsinKızlar merhaba..gebelik aşısı denen leucostim dün uygulandı..sperm verildi..donöre opu yapıldı..herşey yolunda gibi..sonucu bekliyorum kaç yumurta toplamdı neler oluyor meraktayım...pazartesi transfer allahın izniyle..umarım yolunda gider bu sfer..az önce hemşire ile yazışmalarımızı okudum en başından itibaren...ne çok umut,ne çok işlem,ne çok üzüntü...herşeyi tekrar hatırladım nerdeyse bir senelik süreçteki...dilerim bu son olur...dilerim bu son olur..dilerim bu son olur.(üç kez yazdım belki uğur getirir:)))
Allah razı olsun bin kez..çok amin:)İnşallah bu son olur canım. İnşallah bu defa umut tohumların meyvelerini verir.inşallah buradan vereceğin gebelik haberin bizlerede neşeni sevincini paylaşacağımız o beklenen gün olur . hepimizin hüznü bir sevincide bir. Allah yolunu açık şansını bol etsin allah yardımcın olup müjdeli haberini bizlere vermeyi nasip etsin
Değerlerin gayet iyi yesiladame2 1000in üstünde çıkmış soru yok dedi hemşire ama korktum biraz..progesteron 0,1 tsh 3,33..?
zazam sana bir sorum olucak kuzenim tüp bebek yaptırdı 11.gün beta HCG 14 sence nasılDeğerlerin gayet iyi yesiladam
Biraz tsh yüksek
Doktor bir şey söyledimi
Cevabın için teşekkürler banada öyle geldi birde senin düşünceni alıyım dedim herşeyin hayırlısıNeocum inşallah yalnış olsun benim düşüncem
Ama değer çok düşük kimyasala benziyor
Ama yinede allahtan umut kesilmez
Yok kuzum demedi bişeyDeğerlerin gayet iyi yesiladam
Biraz tsh yüksek
Doktor bir şey söyledimi