Çocuk İsteyenlerin Okuyacağı Ayetler
Enbiya Suresi'nin 87. ve 88. ayet-i kerimeleri üç kere okunur.
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Selam kizlar bende geldim araniza diger siteden gelen eski arkadaslar taniyorlar beni yeniler icin anlatayim 2 defa kendi yumurtalarimla 3 defada donör yumurtasi ile tüp bebek tedavisi oldum ve sonuc basarisiz 36 yasindayim HIT in hastasiyim ve bir yil aradan sonra yine yeni yeniden bir deneme daha yapmaya karar verdim ama itiraf etmeliyim ki hem maddi hemde manevi olarak cok yiprandim yoruldum bütün umutlarla basladigim bu yolda bugün geldigim noktada hem umutsuzum hemde yorgunum ama deneme yapma isteginden kendimi alamiyorum ....
Bir yila yakin bir aradan sonra tekrar start verdim ama endometrium 7 mm de su an ve haftaya Carsamba günü transferim var dahada kalinlasirmi bilmem fizyoterapi önerdiler aranizda yaptiran arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim birde benim gibi endometresi ince olup transfer zamani yeterli kalinliga ulasan varmi?????
Bilgilerinize vede desteginize ihtiyacim var....
Selam canim bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah ...
benim önceki denemelerimde 9-10 arasi oluyordu rahim duvari kalinligi ilk defa bu kadar ince fizyoterapi rahimi güclendirmek icin yapiliyormus negatif sonuclar icin aldigim tek cevap sansizlik dendi ...
Senin ilk doktor mua.rahim kalinligin 9 muydu yoksa transfer esnasinda mi 9 olmustu ????
canım çok sagol teşekkürederim inşallah devamı gelirde kucagımdada görürüm sanada versin allahım darısı olmayanlara valla ben hiç embriyologla görüşmedim orda zaten 3 doktor var birisi şevket bey aynı zamanda oranın sahibiymiş birisi verda hanım birisi benim doktorum olan firdevs hanım sen neden embriyolakla itabat kuruyorsun direk bu doktorlardan birisinden iletişim kursan daha iyi degilmi embriyolok orda labarutuvarda sorumlu degilmi bence sen doktorla ayarla işini ben doktor firdevs hanımdan başkasınla ne görüştüm ne görüştürüldüm ben firdevs hanıma mail atmıştım bana ertesiğünü döndü sonra adetim gelip ignelere başlancagındada hep onunla konuştuk burda beni hazırlayan doktorda hep beni ultrasonda muane ettikten sonra firdevs hanımı yanımda aradı yumurtaların sayısını boyunu filan yani ne gördüyse onu anlatıp ilaç dozunu filan ayarladılar biz ordada burdada halen doktorumuzla muhaptatız başka kimseyle hiç olmadık eger doguşa gideceksen firdevs hanımla görüş istersen bi ordaki çogu hasta onun hastasıydı ona ikinci gelen vardı begenmişler yani internette var numarası direk onu arayıp konuşa bilirsin..
Selam kizlar bende geldim araniza diger siteden gelen eski arkadaslar taniyorlar beni yeniler icin anlatayim 2 defa kendi yumurtalarimla 3 defada donör yumurtasi ile tüp bebek tedavisi oldum ve sonuc basarisiz 36 yasindayim HIT in hastasiyim ve bir yil aradan sonra yine yeni yeniden bir deneme daha yapmaya karar verdim ama itiraf etmeliyim ki hem maddi hemde manevi olarak cok yiprandim yoruldum bütün umutlarla basladigim bu yolda bugün geldigim noktada hem umutsuzum hemde yorgunum ama deneme yapma isteginden kendimi alamiyorum ....
Bir yila yakin bir aradan sonra tekrar start verdim ama endometrium 7 mm de su an ve haftaya Carsamba günü transferim var dahada kalinlasirmi bilmem fizyoterapi önerdiler aranizda yaptiran arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim birde benim gibi endometresi ince olup transfer zamani yeterli kalinliga ulasan varmi?????
Bilgilerinize vede desteginize ihtiyacim var....
Selam canim bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah ...
benim önceki denemelerimde 9-10 arasi oluyordu rahim duvari kalinligi ilk defa bu kadar ince fizyoterapi rahimi güclendirmek icin yapiliyormus negatif sonuclar icin aldigim tek cevap sansizlik dendi ...
Senin ilk doktor mua.rahim kalinligin 9 muydu yoksa transfer esnasinda mi 9 olmustu ????
Fizyoterapi ne kadar etkili bilemiyorum,malum hit in kızkardeşi yapıyor. Bana da 2.transferimde yapılmıştı rahimi güçlendirmek ve kan akışını hızlandırmak için...
Hosbuldum arkadasim.....
Bana deneme basarisizligini sansizlik dediler baskada bir neden yok dendi...
Fizyoterapi nasil yapildi ayrintili yazarsan sevinirim isi veripmi yoksa aletlerlemi nasil kan akisi hizlandiriliyor yazarmisin terapi sonrasi kactan kaca cikti kalinlik ???? cevabin icin simdiden tesekkür ederim sevgi ile kal.....
Tesekkür ederim arkadasim vermis oldugun ayrintili bilgi icin ....
Bana basarizlik sonucu söylenen tek cevap sansizlik dendi aklim cok karisik arkadasim ne yapacagimida sasirdim ciktim yeni bir yola umutsuz yorgun sonum hayr olsun ......
Durumuna üzüldüm canım yaşın ileri bi yaş değil aslında eşinin sperm kalitesi nasıl başarısızlık ona bağlı olabilirmi?ben 42 yaşındayım parasal yönden uygun olduğumda yumurta donasyonu düşünüyoruz.böyle negatif olanları duyunca insanın umudu kalmıyor maddi manevi çok yıpratıcı bi durum.3 denemeyide hitte yapmışsın değiştirmeyi düşünmedinmi bide 3üde freshmiydi dondurulmuş varmı?Allah sana güç versin inşallah bu denemen başarılı olur.
Tesekkür ederim arkadasim....
Benim 2 deneme fresh ,1 denemede dondurulmusla oldu ama tutmadi sansim bende böyle sinaniyorum deyip isyan etmemeye calisiyorum esimin sperm kalitesi vede orani normal cikti doktor bana sansizlik dedi evet canim 3 denemeyide HIT e yaptirdim ve 4.denemeyide orada yaptiracagim basta belirtigim gibi hem maddi hemde manevi cok yoruldum 2.deneden sonra fiati uygun söyleyince bende orada yaptiriyorum baska bir merkeze gidince fiatta artacak diye düsünüyorum birde doktor psikolojimi iyi biliyor ,,vucudumu taniyor bir baska doktora sil bastan baslama gücüm yok (manevi)
Umarim sende en kisa zamanda tedavine baslar bebegine kavusursun ......
2 gun once endometrium olculdu 11 mm oldugunu soyledi Dr.Bu iyi bir haber baskabgic icin estrofeme gunde 4 tanedevam ediyorum merak ettigim estrofem nefes darligi yaparmi ?
Kullanan arkadaslar Boyle bi durum yasadiniz mi?
Hoscakalin
Tatlı kardeşim sakın bedbin olma.Biliyorum teselli zor.Ama Allahın takdiri.Bebeğimi kaybettim
adet oldum yarın kurtaj olucam
işyerinde çalışırken masamda ani bir kanama geçirdim..arkadaşlarım doktora götürdüler..sabah beş haftalık kese göründü ama kanamam devam etti..doktor eve gönderdi parça gelirse tekrar gel dedi parçalar geldi ve bende tekrar gittim yarın kurtaja gidicem
çok çok çok ama çok üzgünüm..
Herşey buraya kadarmış......
Hayatta herşey beni buluyor....
Mucuzecim Ben kilolou degilim Birde nefes darligi falan yoktu bende estrofemden sonra oldu diye dusundum yarin firdevs hn.a sorucam .
Yazdigin testler arasinda amh goremedim.
Yarin kibristayim sans dileyin bana lutfen.
Hoscakalin
Allah yolunu açık etsin hayırlısı olsun inşallah canım...
ben doktora sormuştum estrofem i o tarz yan etkisi olmaz demişti ama bir kaç arkadaşta olunca bilemedim şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?