herşey harika geçti doktorum firdevs hanım ellerine sağlık binlerce kez :) biraz erken diyeceksiniz ama ben çok umutluyum firdevs hanımda öyle söyledi zaten :) 4 embriyo koyduk :) cuma günü transfer gerçekleşti çok rahattı bende burdan bildiricem sonucumu sabırsızlıkla 12 gün geçmesini bekliyorum :) yarın işe dönüyorum herkes benim kist ameliyatı olduğumu sanacak buda döndükten sonra ağır iş yapmamam için geçerli bir sebep :* herkez çok umutlu meleklerimin geleceğinden en önemlisi ben çok umutlu ve mutluyum :) bu arada kıbrısa gelmeyi düşünenler burası çoook sıcak (( tek dez avantajı bu eylül ekim ideal diyor herkes baharda da mayıs son olarak gelinebilir bizler zaten ne havuz ne deniz duşş duşşş :)) benim gibi daralanlar içindi bu uyarım kendinize dikkat edin sakın üzüntüye kapılmayın hepinizi yürekten öpüyorum :* :*

Hayırlı olsun transferin... 12 gün su gibi geçer.. Gereksiz testler ile sürecini sekteleme derim.. Umut etmek ve süreci yaşamakta güzel.. Sonraki sevincinde katlanarak artar...
Sevgiyle kal

CANIM heyecan yapma...testini de zamanında yap...sakın vajinal ultrosondan baktırma bir zararı yok diyorlar ama sen beni dinle sabret karından görüne
ne kadar...

sakin ol.. stres yapma.....

ayrıntılı fatura alıyorsa çıkıyor diye biliyorum....benim kayınpeder ayrıntılı fatura alıyor her ay... o yüzden bende her seferinde telefonu meşgule alıp geri ben aradım

ayyy çok sevindim inşallah bebişlerin tutunur firdevs hanım koydu o ugurlu eliyle bende umutluyum senden içimden öyle geliyor hadi hayırlı olsun bol dua et dikkat et biz gittigimizde iyiydi orası serindi benim oldugum yer daha sıcak hele 3 gündür ateş fışkırıyor kilima 3 gündür odada hep açık yat yuvarlan ediyorum benim kesem göründü keselerim daha dogrusu ikitane ikiz galiba darısı sana olsun canım keşke izin alabilseydinde evde geçirseydin 12 günü şimdi işe gitgel nekadar olsa hareket bol şanslar diliyorum sana pozitif sonuç al canım..

İyi geceler arkadaşlar

Artık kim nerede karıştırdım Bbeklerimgelin son sayfada olduğundan onu aldım Tebrik ediyorum Darısı herkesin başına diyorum. Yalnız bir anne çalışmasa bile mutlaka yardımcıya ihityacı var hiç olmazsa yarım gün. Artık ikizlerde yatılı bir bakıcı olmalı bence Yada kayınvalide veya anneye müracaat mecburen.

Bu so tartışma konusu için yazayım dedim arkadaşlarKesinlikle ve kesinlikle vaginal muayene veya ultrason tavsiy etmiyorum her iki düşüğüm de vaginal muayene gecesi ve ertesi sabahı gitti. Yani nasıl üzücü bir durum bir kadının aldatıldığını öğrenmesinden bile acı bir durum bence.Allah kimseye yaşatmasın hep ama hep pozitif düşünmeli akıla bile getirmemeli.

Yosuncuğum ben iyiyim Sana da selam olsun arkadaşım Burada akşam üzeri hala hırka giyiyoruz hep seni anıyorum :)

çok sagol canım kalp atışlarınıda bi göreyim bi oh çekicem tabi herzaman dikkat gerekli kayınvalide ikiz oldugunu bilmedigi halde ikiz olursa ben kalırım bebekleri sallarım filan diye hevesleniyodu zaten ama yaşlı ve agzı hiç durmaz nasıl olucaksa hele o gün gelsin bakalım inşallah bi dogsunlarda ozaman düşünürüz aman zaten şimdi hazır bez makinalar eskisi gibi degil kolaylaştı herşey bakarım kendim becerikliyim bebek bakımında ben onun bunun çocuguna çok baktım büyüttüm elimden kaç bebek geçti birazda kendi bebeklerimle ugraşayım ..valla doktor hemen vajinal ultrasonla bakalım dedi ses edemedim aklıma geldi aslında içimden biz adamla bişey yapmıyoruz dedim zararlı diye o alet adamın şeyinden farkımı var bide eşimi içeriye çagırdı ay ne kötü manzara eşim kızardı valla doktor iyce hepsini anlatıp gösterdi bebekleri yumurtalıklarım büyümüş o niyeyse normalde 4.5 santim olması gerekirken benimkiler 10 santimi bulmuş öyle söyledi ilaçlardanmış galiba geçer 2-3 ayda filan dedi evel desen oturup kalkarken kasıklarım agrıyor bazen belkide ondan cuma kalp atışlarına baktırmaya gitcez olmazsa karnımdan bak diyeyim bakalım ..

Allah iyilğini versin bebeklerim sabah sabah güldürdün beni. Kızım öyle başkasının çocuğuma 2 3 saatlik bakmaya benzemez Ben bile o kadar becerikli geçinirim ilk oğlaın da tek başıma büyüttüm gerçi ayda bir o uçak senin bu uçak benim çocuğu teyzeye oraya buraya sürükledim yavrucağız 2 aylıkken uçağa bindiydi de o başka konu. İllaki bir yardımcıya ihtiyacın olacak ısrarla diyorum. Hele ki hepsinin huyları farklı farklı inan bu kızla markete bile zor gidiyorum hemen markete gidip yardımcı çocuk isteyip şu yemekteyize program yetişiriyormuş hallerinde koştur koşturç araba sevmez gezme sevmez evde oturalım ister ben de gezenti ne yapacağız bilmeGünde 4 kezm. Birde lohusalık depresyonu var 1 2 yıl sürebilir :) Günde 4 kez ağlardım ilkinde neyseki 2. de haberim vardı da girmedim depresyon kapısndarn Bu koşturmacalar darısı herkese tabii.ı

Öbür konuda da güldüm çok. Valla doğrusun bizde 9 ay birşey yapmadık Bir arkadaş söylemişti de inanmamıştım ama öyle oluyor insan korkuyor hele ki eş daha korkaktı suçluluktan ölürüm dedi doğru dedi. Eski moda dr lar vaginaya bakıyor burada bu taşrada bile hiçbir tane dr 9 ay boyunca vagiadan bakmadı ssk dahil. Sende baktırma bu senin en doğal hakkın hasta haklarından yumuşakça rica et anlar Zaten 7 dağı aştık alıncaya kadar Hadi kolay gelsin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…