ipad den yükleyemedim ama emailini özelden atarsan sana mailleyeyim..
herşey harika geçti doktorum firdevs hanım ellerine sağlık binlerce kez :) biraz erken diyeceksiniz ama ben çok umutluyum firdevs hanımda öyle söyledi zaten :) 4 embriyo koyduk :) cuma günü transfer gerçekleşti çok rahattıbende burdan bildiricem sonucumu sabırsızlıkla 12 gün geçmesini bekliyorum :) yarın işe dönüyorum herkes benim kist ameliyatı olduğumu sanacak buda döndükten sonra ağır iş yapmamam için geçerli bir sebep :* herkez çok umutlu meleklerimin geleceğinden en önemlisi ben çok umutlu ve mutluyum :) bu arada kıbrısa gelmeyi düşünenler burası çoook sıcak (( tek dez avantajı bu eylül ekim ideal diyor herkes baharda da mayıs son olarak gelinebilir bizler zaten ne havuz ne deniz duşş duşşş :)) benim gibi daralanlar içindi bu uyarım kendinize dikkat edin sakın üzüntüye kapılmayın hepinizi yürekten öpüyorum :* :*[/
hayırlı ve olumlu olsun arkadaşım :))
dediğin gibi kıbrıs çok sıcak ben martta gittiğim halde çok sıcaktı...
bu 12 günlük süreçte ve sonrasında dikkatli ol otururken kalkarken yavaş hareket et..
kabız olmamaya dikkat et..
sigara içiyorsan hemen bırak alkol zaten yasak
gazlı içecekler ve gaz yapıcı yemekler yeme..
cinsel perhiz de gerekli...
mümkünse 1 haftalık rapor al veya yıllık izin kullan hemen işe başlama..
12 güne kadar da test yapma ve 12. günün mutluluğunu bizlerle paylaş:))
herşey harika geçti doktorum firdevs hanım ellerine sağlık binlerce kez :) biraz erken diyeceksiniz ama ben çok umutluyum firdevs hanımda öyle söyledi zaten :) 4 embriyo koyduk :) cuma günü transfer gerçekleşti çok rahattıbende burdan bildiricem sonucumu sabırsızlıkla 12 gün geçmesini bekliyorum :) yarın işe dönüyorum herkes benim kist ameliyatı olduğumu sanacak buda döndükten sonra ağır iş yapmamam için geçerli bir sebep :* herkez çok umutlu meleklerimin geleceğinden en önemlisi ben çok umutlu ve mutluyum :) bu arada kıbrısa gelmeyi düşünenler burası çoook sıcak (( tek dez avantajı bu eylül ekim ideal diyor herkes baharda da mayıs son olarak gelinebilir bizler zaten ne havuz ne deniz duşş duşşş :)) benim gibi daralanlar içindi bu uyarım kendinize dikkat edin sakın üzüntüye kapılmayın hepinizi yürekten öpüyorum :* :*
CANIM heyecan yapma...testini de zamanında yap...sakın vajinal ultrosondan baktırma bir zararı yok diyorlar ama sen beni dinle sabret karından görüne
ne kadar...
bugün İspanyada ki doktorumdan bana uygun donör bulunduğuna dair haber aldım, 7 temmuzda orada olacağım . şimdiden heyecanım doruk yaptı sanki yarın gidecekmişim gibi. heyecan , endişe, korku , mutluluk , burukluk hepsi bir arada tarif edilmez hisler içindeyimbu kadar mutlu olmama rağmen hayat boyu içimde biyer buruk kalacak mı acaba ?!!!
Arkadaslar kafama takılan birşey var, gebelik olusan arkadaslarım estrofemi nezaman bıraktınız?????
canım bana ilk günden vajinal ultrasound la bakıldı bir zararı yok...
eğerki gebeliğim devam etseydi estrofeme 2 daha devam edecektim...doktor öyle söylemişti canım
Arkadaşlar geriye dönük baktım fakat atladımmı bilemiyorum, kıbrısa gidince telefonumuzu arayan bizim kıbrısta olduğumuzu anlarmı onlara mesaj gidiyormu. telefonum yurt dışına açık bu arada lütfen bilen yanıtlarmı? teşekkür ederim...
Arkadaslar bişeyi merak ediyorum donasyon işlemini regliyken mı yapıyorlar ?
herşey harika geçti doktorum firdevs hanım ellerine sağlık binlerce kez :) biraz erken diyeceksiniz ama ben çok umutluyum firdevs hanımda öyle söyledi zaten :) 4 embriyo koyduk :) cuma günü transfer gerçekleşti çok rahattıbende burdan bildiricem sonucumu sabırsızlıkla 12 gün geçmesini bekliyorum :) yarın işe dönüyorum herkes benim kist ameliyatı olduğumu sanacak buda döndükten sonra ağır iş yapmamam için geçerli bir sebep :* herkez çok umutlu meleklerimin geleceğinden en önemlisi ben çok umutlu ve mutluyum :) bu arada kıbrısa gelmeyi düşünenler burası çoook sıcak (( tek dez avantajı bu eylül ekim ideal diyor herkes baharda da mayıs son olarak gelinebilir bizler zaten ne havuz ne deniz duşş duşşş :)) benim gibi daralanlar içindi bu uyarım kendinize dikkat edin sakın üzüntüye kapılmayın hepinizi yürekten öpüyorum :* :*
canım bana ilk günden vajinal ultrasound la bakıldı bir zararı yok...
İyi geceler arkadaşlar
Artık kim nerede karıştırdım Bbeklerimgelin son sayfada olduğundan onu aldım Tebrik ediyorum Darısı herkesin başına diyorum. Yalnız bir anne çalışmasa bile mutlaka yardımcıya ihityacı var hiç olmazsa yarım gün. Artık ikizlerde yatılı bir bakıcı olmalı bence Yada kayınvalide veya anneye müracaat mecburen.
Bu so tartışma konusu için yazayım dedim arkadaşlarKesinlikle ve kesinlikle vaginal muayene veya ultrason tavsiy etmiyorum her iki düşüğüm de vaginal muayene gecesi ve ertesi sabahı gitti. Yani nasıl üzücü bir durum bir kadının aldatıldığını öğrenmesinden bile acı bir durum bence.Allah kimseye yaşatmasın hep ama hep pozitif düşünmeli akıla bile getirmemeli.
Yosuncuğum ben iyiyim Sana da selam olsun arkadaşım Burada akşam üzeri hala hırka giyiyoruz hep seni anıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?