Mucuzecim Ben kilolou degilim Birde nefes darligi falan yoktu bende estrofemden sonra oldu diye dusundum yarin firdevs hn.a sorucam .
Yazdigin testler arasinda amh goremedim.
Yarin kibristayim sans dileyin bana lutfen.
Hoscakalin

Allahım yolunu açık etsit arkadaşım....
stres yapma....olumlu düşün olumlu olsun..

Mucuzecim Ben kilolou degilim Birde nefes darligi falan yoktu bende estrofemden sonra oldu diye dusundum yarin firdevs hn.a sorucam .
Yazdigin testler arasinda amh goremedim.
Yarin kibristayim sans dileyin bana lutfen.
Hoscakalin

cnım allah yolunu açık etsin inş. hamiş olarak sonuç alırsın bende gidicem firdevs hanıma gelince anlatırsın bizede canım uzun uzun:))

bugün İspanyada ki doktorumdan bana uygun donör bulunduğuna dair haber aldım, 7 temmuzda orada olacağım . şimdiden heyecanım doruk yaptı sanki yarın gidecekmişim gibi. heyecan , endişe, korku , mutluluk , burukluk hepsi bir arada tarif edilmez hisler içindeyim bu kadar mutlu olmama rağmen hayat boyu içimde biyer buruk kalacak mı acaba ?!!!

Kıbrıstan gelenler, gidecekler, plan yapanlar, aramıza yeni katılanlar, herkese selam kızlar..

benimdeolacak.... nasıl gidiyor bekleme süreci?

mucizeistiyorum.. verdiğin bilgi için teşekkürler.. bilmemek ayıp değil değil mi.. bak bir şey daha öğrendim :))

wannabemummy... test yaptırmış olmalısın.. sonucu merak ettim.. umarım çok iyi haberler almışsındır..

haskız... hoşgeldin tekrar aramıza:) bir hafta öncesinden 7mm iyi gibi geldi bana.. ilaçları arttırarak dengeliyorlar. bant falanda verdimi? inşallah herşey yolunda gider.. :)

paradox.. yolun açık olsun.. güzel haberlerle geleceksin inşallah..

anisha.. seninde yolun açık olsun.. hep mutlu olacaksın ve o dediğin burukluktan eser bile olmayacak hayatında.. meraklanma sen :))

veee papatya, aysevi, efsune, zümrüt, rowina, berils, baharda... atladığım biri varsa özür:)) herkes iyidir ve herşey yolundadır umarım :)))

Arkadaşlar geriye dönük baktım fakat atladımmı bilemiyorum, kıbrısa gidince telefonumuzu arayan bizim kıbrısta olduğumuzu anlarmı onlara mesaj gidiyormu. telefonum yurt dışına açık bu arada lütfen bilen yanıtlarmı? teşekkür ederim...

önceden de bir kaç kere geçmişti bu konu öyle bir uyarı yok diye konuşuldu. bu arada diğer operatörleri bilemem ama biz eşimle turkcell kullanıyoruz. kimse anlamadı:) zaten arayana bir zararı yok ki uyarı alsın. sen oradan türkiyeyi aradığında senin tarifen farklılaşıyor. ücreti artıyor:)

saolasın yosuncum bende öyle tahmin etmiştim ama emin oldum. bizde turkcell kullanıyoruz.

Elveda
sevgini yüreğime doldurmayı beklerken
o minicik ellerinin ellerime değdiği anın hayalini kurarken
kucağıma geldiğinde gözlerinin içine bakıp cennetteymiş gibi, cennetin en güzel köşesinde taht kurmayı hayallerken
sen geldin bebeğim, canıma can kattın….
Hiç birşey hayal değildi artık…
ellerine daha dokunamamıştım
o mis kokan tenini daha koklayamamıştım…
ama o ufacık yüreğinde sakladığın sevgini hissetmiştim bebeğim....
Sende benim gibi heyecanlımıydın…
elbette sende heycanlıydın …..senelerdir bekliyorduk birbirimizi……kelebek gibi çırpınışlarını içimde hissetmiştim bebeğim…
babanla tartışıyorduk sakın üzülme bunlar tatlı tartışmalardı bebeğim…
daha dünyaya gözlerini açmana aylar varken biz senin ismini tartışıyoruk…kızma bebeğim ne yapalım çok heycanlıydık….seni o kadar özlemle hasretle bekledikki anlatamam….
Bugun içimde kötü bir his var…
yüreğimden bir şey kopum gidiyor sanki…
hava güneşli ama hafif esen bir rüzgar beni korkutuyor bebeğim…
ebru ve songül teyzenede söyledim canım acıyor dedim…
onlarda bir anlam veremediler bebeğim…
ne oluyor bebeğim……bana küstünmü…..
Neden gidiyorsun…..neden beni terkediyorsun…bırakma yüreğimden çıkma…..ne yaptım ki ben sana …hani beni seviyordun….hani sende heycanlıydın…ne olur bebeğim gitmeeeeeeeeeee…..

Elveda anne……….

Sevgilin anisha,
Duygularıni bölme, acabalara yer verme.. Deneyimlemek en iyisi... Tüm bu ikircikli sorular aslında bizi yoldan alı koyan vesveseler..yolun sçık olsun. Haberlerini bekliyoruz. Çünkü ilk sen ispanyada deneyen olacaksin ve yol gösterici olacaksin.. Gönlümüz senle.

Yeni deneme yapacak olan tüm arkadaşlar, yolunuz ve şansınız açık olsun.... Bebeklerinizi önce karnınızda sonra kucağınızda taşımak nasip olsun.... Sevgimiz sizinle....

Kıbrısta olduğunda karşı taraftan anlaşılmıyor ama sen arandığında da sana yazıyor diye biliyorum....

Sevgili Arkadaşım; duygularını o kadar güzel anlatmışsın ki, okuyunca acını derinden hissedip içim acıdı. Aynı zamanda senin ne kadar azim ve tutkuyla bu bebeği istediğini hissettim. Bu kadar içten ve büyük bir sevgiyle istemen umarım Allah'ım bunu duyacaktır ve karşılık verecektir. Senin azminden ben güç alıyorum. İnşallah bu hayal kırıklığın geride kalıp, umutla, büyük bir sevgiyle, şefkatle, özlemle beklediğin bebeğine kavuşursun. Bunun olacağına ben inanıyorum. Sen zaten inanıyorsun... Sağlıcakla ve umutla ...

MTHFR GEN MUTASYONU VE protrombin 20210 mutasyonunu benden istedi.

Birde sana bir listeyi ekliyorum bak bakalim neler senin listende var yok..

sağol canım benim......Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.....Allahım herkezin canına can katsın....
Artık hiçbirşey umrumda değil....ne araba ne ev.....bu zamana kadar yoğun bir tempoda çalıştım birşeyle başarmak için....
Şuna karar verdim bu işin peşini bırakmıycam Allahım bana nasip edene kadar devam edeceğim...gerekirse evimide satıcam...
Dünyadaki en mutlu eden şey beni beş haftalıkta olsa o bebekti.....kucağıma alıcağım günü o mutluluğu şimdiden histediyorum....
Sadece bir pişlanlığım var keşke hemen çalışmaya başlamasaydım...birazdaha dinlenseydim.....

o bebek şöyle dedi bana, sana yakında kardeşimi göndericem ...sabır anne dedi.....bende sabrediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…