canım geçmiş olsun....dikkat et kusarken yere çömel ve rahmini kasark kus....benim daha önce gördüğüm kemoterapi yüzünden sürekli midem bulanıyordu ve mide kapacığımı bozuldu ve en ufak birşeyde hemen mide bulanır benimde...

merhaba arkadaşlar benim eşimdede hiç sperm olmadığı ortaya çıktı bizde kıbrısa gitmeye karar verdik doğuş tüp bebek merkezi ile konuştuk ama ben emin olamadım daha önce aranızda orya giden oldumu hiç? nasıl davranışları alakaları kararsızımda biraz...

Aramıza hoşgeldin Anisha. Bu forumdaki herkes sanırım benzer şeyler yaşamış, benzer acıları tatmış durumdayız. Bende 45 yaşındayım ve 4 defa tüp bebek denemesinde bulunduk. Ama maalesef emriyolar tutunmadı başarısız olduk. Yumurta donasyunu yaptırmaya karar verdık epeydir de araştırıyoruz. Senin bahsettiğin sanırım İspanyada'ki IVI adlı tüp bebek merkezi. Doktorlarım banada tavsiye ettiler. Ama biz çok pahalı olduğu için gidemedik. Şu an Kıbrısta, Doğuşta yaptırmaya karar verdik. Siz fiat olarak kaça anlaştınız merak ediyorum. Hissettiğimiz duygulara gelince; aynı şeyleri bende hissediyorum. Daha önceki olumsuzluklardan kaynaklı korku ve kaygı, ama yeni planlar içinde müthiş bir umut ve heyecan karışımı duygular yaşıyorum. Sanırım yaşadıklarımız çok normal duygular. Umarım bütün bebek bekleyenler hayallerimizi gerçekleştiririz. Sana bol şanş... Umarım olumlu haberlerini duyarız...

cnm çok teşekkür ederim bana bu testler transferin 4. ve 8. gunu yapıldı
8.gun degerleri duşuk çıkınca dibe vurdum ...doktorum gebelik konusunda fikir vermez desede ikna olamadım...
bu testi yaptırmak insanın psikolojisini bozuyor anlıcan...
şuan transferimin 9.gunu ama çok umutsuzummm
cvbın için tekrar teşekkürler bol şnas dilerim

ben varım yeni gittim geldim doguş tüp bebege benim eşimdede sperm yok aynıyız yani yeni hamileyim mayıs 24 de trasverim oldu geçen hafta salı gündü kan testtim ve çok şükür hamile çıktım darısı sana ben dogoş tüp bebekten firdevs hanımın hastasıyım galiba orda en iyi olan doktorda o hiç terettüt etmedim giderken davranışları güzeldi ilgililerdi allah var hava alanında karşılandık aldı bizi kalacagımız otele götürdü şöför ertesiğünü yumurtalarım toplandı toplandıgının 4.gündü 4 tane kaliteli emriyo trasver ettiler çok şükürki tuttu ilgiliydi firdevs hanım doktorumuz yumurtam toplancagında geldi odaya hoşgeldiniz dedi kendini tanıttı birazdan alıcaz korkacak bişey yok filan dedi güler yüzlü sıcak kanlı birisiydi yumurta toplanıp aşşagıya indikten sonra kendi özel odasındada girdik konuştuk umtluyum senden tutacagına filan dedi siz merak etmeyin filan diye bizi teselli etti sordugumuz şeyllere trasver sırasındada ilgiliydi merkez olarakta fena degil personelde hepsi güler yüzlüydü ilgilendiler hep valla bana sorarsan git derim tabi sen bilirsin bu işler kısmet işi olcagı varsa heryerde olur kalbini bozmadan biyerde başla inşallah sende pozitif sonuç alırsın..

Selam canım senin adına çok sevindim inşallah bu sefer tutar dondurulmuşlarla nekadara yapıyorlar yani senin bu son denemen kaç euro?yaşın kaçtı bu kaçıncı denemen hangi merkezde bilgilendirirsen sevinirim.senin için dua edicem.

merhaba ,
Ben IVI tüp bebek merkezine gitmiyorum ama orayıda çok tavsiye ettiler , bana doktorum FİVmta Hospital diye bir merkez tavsiye etti belki duymuşsundur Kutluk Oktay diye bir doktor var amerikada kök hücre çalışmalarını yürüten doktorum o ve bu merkezi o tavsiye etti kendiside arasıra o merkeze gidip konferans filan veriyor , bana başarı oranının çok yüksek olduğunu söyledi , internet sayfasından inceleyebilirsiniz .Home - Assisted Reproduction Unit Hospital Quirn Barcelona bana donmuş yumurta için 4.424 euro , fresh yumurta için ise 8.024 euro fiyat verdiler , diğer merkezlere göre evet daha pahalı ama ispanyada dünya yumurta bankası varmış ve çok fazla test istiyorlar hem eşten hem senden ve aynılarını donörede yapıyorlar . bu testler zaten 3-4 hafta gibi bir sürede çıkıyor ve sana fiziken ve genetik olarak en benzeyen kişiyi buluyorlar.donörü bulmaları 2-3 ay sürüyormuş . geçmişte herhangi madde kullanmadığı ,kendisinde ve ailesinde herhangi genetik bir hastalık taşımadığı gibi konularda garanti veriyorlar . tabi herşey kader kısmet allah ne derse o olacak inşallah bunca emek , umut , masraf , hayaller boşa gitmez hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız .

Hayırlı olsun canım.Umarım mutlu haberlerini alırız. Seni izlemedeyiz. İnşallah nur topu gibi dördüzlerin olur.

merhaba ,
Ben IVI tüp bebek merkezine gitmiyorum ama orayıda çok tavsiye ettiler , bana doktorum FİVmta Hospital diye bir merkez tavsiye etti belki duymuşsundur Kutluk Oktay diye bir doktor var amerikada kök hücre çalışmalarını yürüten doktorum o ve bu merkezi o tavsiye etti kendiside arasıra o merkeze gidip konferans filan veriyor , bana başarı oranının çok yüksek olduğunu söyledi , internet sayfasından inceleyebilirsiniz .Home - Assisted Reproduction Unit Hospital Quirn Barcelona bana donmuş yumurta için 4.424 euro , fresh yumurta için ise 8.024 euro fiyat verdiler , diğer merkezlere göre evet daha pahalı ama ispanyada dünya yumurta bankası varmış ve çok fazla test istiyorlar hem eşten hem senden ve aynılarını donörede yapıyorlar . bu testler zaten 3-4 hafta gibi bir sürede çıkıyor ve sana fiziken ve genetik olarak en benzeyen kişiyi buluyorlar.donörü bulmaları 2-3 ay sürüyormuş . geçmişte herhangi madde kullanmadığı ,kendisinde ve ailesinde herhangi genetik bir hastalık taşımadığı gibi konularda garanti veriyorlar . tabi herşey kader kısmet allah ne derse o olacak inşallah bunca emek , umut , masraf , hayaller boşa gitmez hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız .

Bebeklerim gelin; çok sevindim umarım sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin ve hep mutlu haberlerini alırız.
Bende doğuşta yumurta donasyonu yaptırıcam. Ben embriyolog Tonguz beyle görüşüyorum.İrtibatım onunla. Forumu geriye doğru incelediğimde bu isme raslamadım. Acaba doktorlamı görüşmeliyim. Bu konuda bilgin varmı. Sen hiç embriyploğlarla görüştün mu? Acaba ayrı ayrı mı hasta alıyorlar. Merak ettim.

canım çok sagol teşekkürederim inşallah devamı gelirde kucagımdada görürüm sanada versin allahım darısı olmayanlara valla ben hiç embriyologla görüşmedim orda zaten 3 doktor var birisi şevket bey aynı zamanda oranın sahibiymiş birisi verda hanım birisi benim doktorum olan firdevs hanım sen neden embriyolakla itabat kuruyorsun direk bu doktorlardan birisinden iletişim kursan daha iyi degilmi embriyolok orda labarutuvarda sorumlu degilmi bence sen doktorla ayarla işini ben doktor firdevs hanımdan başkasınla ne görüştüm ne görüştürüldüm ben firdevs hanıma mail atmıştım bana ertesiğünü döndü sonra adetim gelip ignelere başlancagındada hep onunla konuştuk burda beni hazırlayan doktorda hep beni ultrasonda muane ettikten sonra firdevs hanımı yanımda aradı yumurtaların sayısını boyunu filan yani ne gördüyse onu anlatıp ilaç dozunu filan ayarladılar biz ordada burdada halen doktorumuzla muhaptatız başka kimseyle hiç olmadık eger doguşa gideceksen firdevs hanımla görüş istersen bi ordaki çogu hasta onun hastasıydı ona ikinci gelen vardı begenmişler yani internette var numarası direk onu arayıp konuşa bilirsin..

canım umutsuzluğa kapılma sakınn...hep olumlu düşün olumlu olsun....
ben olacağına eminim...ama önemli olan sonrası çok dikkatli ol....ben gebelik testine kadar çok dikkatliydim olumlu cevap alınca ohh oldu dedim kendimi saldım..
hatta yıllardır özenle giymek için beklediğim o bebek var gibi espirili tişortlar varya onlardan almıştım bir kaçtane giyip sürekli gezdim hemde otobüslerle şimdi başımı duvarlara vursam nafile...

canım aynen sana katılıyorum dikkatten zarar gelmez en azından bişey olsada içinde pişmanlık olmaz insanın elimden geleni yaptım gerisi allahın taktiri denir ikigündür biraz bulaşık filan yıkıyorum daha pek bi iş yapmadım biraz dolandımmı kasıklarım filan agrıyor nedense korkup hemen uzanıyorum sadece o gün annemgile gittik arabayla gittik ama yollar bozuk hop hop ettikce yüregim agzıma geldi eve geldikten sonra eşime kızdım bana gerek yok çok gezmenin 2-3 aylık olasıya nolur nolmaz dedim genede öyle kaçmıyor ya gezme herzaman olur ama bu fırsat insana herzaman olmaz allahım hepimiz yavrusunu kendimize bagışlasın evden inerken zaten bütün süreleri okuyup sen esirge sen koru yarebbim sensin sahibi diyorum insan korkuyor valla hele senin başına gelenden sonra dahada korktum sanada sabır versin allah çok zor allahım kimsenin hevesini yarım bırakmasın arkadaşım.

normal degerlerin ne oldugunu bilsem rahatlıycam ama degerlerin normalin altında keşke hiç yapılmasaydı bu test kuzu kuzu bekleseydim sana tavsiyem bu testi yaptırmamammm!!!!
benimde 10.haftada bebeğimi kaybetmişliğim var rabbim kimseye yaşatmasın hala gözlerim doluyorr...
inşallah kısa zamanda kavuşabiliriz yavrucuklarımıza...
bol şans dilerimmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Çocuk İsteyenlerin Okuyacağı Ayetler
Enbiya Suresi'nin 87. ve 88. ayet-i kerimeleri üç kere okunur.

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Selam kizlar bende geldim araniza diger siteden gelen eski arkadaslar taniyorlar beni yeniler icin anlatayim 2 defa kendi yumurtalarimla 3 defada donör yumurtasi ile tüp bebek tedavisi oldum ve sonuc basarisiz 36 yasindayim HIT in hastasiyim ve bir yil aradan sonra yine yeni yeniden bir deneme daha yapmaya karar verdim ama itiraf etmeliyim ki hem maddi hemde manevi olarak cok yiprandim yoruldum bütün umutlarla basladigim bu yolda bugün geldigim noktada hem umutsuzum hemde yorgunum ama deneme yapma isteginden kendimi alamiyorum ....

Bir yila yakin bir aradan sonra tekrar start verdim ama endometrium 7 mm de su an ve haftaya Carsamba günü transferim var dahada kalinlasirmi bilmem fizyoterapi önerdiler aranizda yaptiran arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim birde benim gibi endometresi ince olup transfer zamani yeterli kalinliga ulasan varmi?????

Bilgilerinize vede desteginize ihtiyacim var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…