Başka bir doktora gittim dedim böyle böyle bir uzmandan da fikir almam lazım aşırı gerildim..artış iyi herkesin iki kat artmaz sizinki iki kata yakın üstelik dedi..4+4 de görünmeyebilir bir iki güne kadar görünür kese dedi..her cihazın hassasiyeti farklı olabilir mi biraz eski cihazla bakıldı dedim olabilir dedi..vajinadan bakmayalım dedi..karından bakalım ni dedi..baktı..endemtrium gayet iyi dedi 14mmmiş..damar ucıylq karışıyor bazen gebelik kesesi dedi..1.3 mm ilk bişey ölçtü bence bu gebelik kesen Çarşamba vajinal bakınca göreceğiz zaten dedi..daha iyiyim şimdi...şükür..gereksiz gerdim kendimi..şimdi uzandım bebeğimden özür diliyorum..çabucak büyü sem birçok insana umutsun..büyü büyü il seni görebileyim herkese de iyi.haber verebileyim diyorum..destek olan herkese teşekkür ederim beklicem artık Çarşambayı :dua::anneadayı:
Iyi yapmisin canim benim en azindan Rahatladin :KK200::)

Canım hayirlisiyla pozitif sonuç aldık doktora gitmeden yazmak istemedim ilkinde de değer yükselip düşmüştü o yüzden sevinemiyorum ve tam olarak yazamıyorum bi emin oliyim hepinize ayrıntılı anlatıcam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu arada ben prednolu sadece beş gün kullandım bıraktım artık hayırlısı
Çok şükür
Devamı olsun kuzum

Başka bir doktora gittim dedim böyle böyle bir uzmandan da fikir almam lazım aşırı gerildim..artış iyi herkesin iki kat artmaz sizinki iki kata yakın üstelik dedi..4+4 de görünmeyebilir bir iki güne kadar görünür kese dedi..her cihazın hassasiyeti farklı olabilir mi biraz eski cihazla bakıldı dedim olabilir dedi..vajinadan bakmayalım dedi..karından bakalım ni dedi..baktı..endemtrium gayet iyi dedi 14mmmiş..damar ucıylq karışıyor bazen gebelik kesesi dedi..1.3 mm ilk bişey ölçtü bence bu gebelik kesen Çarşamba vajinal bakınca göreceğiz zaten dedi..daha iyiyim şimdi...şükür..gereksiz gerdim kendimi..şimdi uzandım bebeğimden özür diliyorum..çabucak büyü sem birçok insana umutsun..büyü büyü il seni görebileyim herkese de iyi.haber verebileyim diyorum..destek olan herkese teşekkür ederim beklicem artık Çarşambayı :dua::anneadayı:
Yeşil'cim kendini de bebeğini de çok gereksiz strese sokuyosun.
Stres rahim duvarında deprem etkisi yapıyor.orada elleriyle anasına sıkıca tutunmuş bi kuzu var sen stres yapınca rahim duvarı kasılıyo ve oradaki bebek tutunmak icin ne kadar zorlanıyo bi düşün.
Keseyi görmek önemli değil.
Allah korusun her kesenin içi dolu demek değil ki.
Senin içini rahatlatacak olan şey o yavrunun kalp atışı.
Benim o sürecimde sevgili zaza. bekle dedi stres yapma. ve ben 7. haftaya kadar bekledim.o zamana kadar hic ultrasona girmedim.
sevgili Maral hemşire git keseyi gör .emin olalim dedi.
Ona bile bekliyecegimi soyledim ki onu cok severim.
Lütfen Yeşil'cim o kuzuya yardım et. orada rahatça tutunuyo zaten.huzurlu annesi o.
Ayrıca kan değerlerin gayetde güzel arttı.
hiç bi sorun yok.
Canım benim kalbini ferah tut.

Yeşil'cim kendini de bebeğini de çok gereksiz strese sokuyosun.
Stres rahim duvarında deprem etkisi yapıyor.orada elleriyle anasına sıkıca tutunmuş bi kuzu var sen stres yapınca rahim duvarı kasılıyo ve oradaki bebek tutunmak icin ne kadar zorlanıyo bi düşün.
Keseyi görmek önemli değil.
Allah korusun her kesenin içi dolu demek değil ki.
Senin içini rahatlatacak olan şey o yavrunun kalp atışı.
Benim o sürecimde sevgili zaza. bekle dedi stres yapma. ve ben 7. haftaya kadar bekledim.o zamana kadar hic ultrasona girmedim.
sevgili Maral hemşire git keseyi gör .emin olalim dedi.
Ona bile bekliyecegimi soyledim ki onu cok severim.
Lütfen Yeşil'cim o kuzuya yardım et. orada rahatça tutunuyo zaten.huzurlu annesi o.
Ayrıca kan değerlerin gayetde güzel arttı.
hiç bi sorun yok.
Canım benim kalbini ferah tut.
Haklısın canım arkadaşım sakinleştim umarım çok yormamışımdır kuzumu..normalde tez canlıyım çok beklemek hep zordu benim için..biraz yapısal biraz da hormonlar bugün beni al aşağı etti..toparladım ama çok şükür..sağol canım benim çok teşekkür ederim

Haklısın canım arkadaşım sakinleştim umarım çok yormamışımdır kuzumu..normalde tez canlıyım çok beklemek hep zordu benim için..biraz yapısal biraz da hormonlar bugün beni al aşağı etti..toparladım ama çok şükür..sağol canım benim çok teşekkür ederim
Yeşilcim nolursun bir hafta ultrasona girme
Kan hiç verme
Nolur beni dinle

Yeşilcim nolursun bir hafta ultrasona girme
Kan hiç verme
Nolur beni dinle
Ay zazam sen desen doktordan çok saydım dinledim saygım sevgim sonsuz ama elimden geleni yaparım da mayam müsait değil kurban olduum ya:) çok seviyorum seni allah razı olsun :)

Hah işte şöyle rahat ol çok erken gitmişsin niye geriyorsun boşuna kendini herşey güzel olacak güzel haberlerini alacağız allahın izniyle

Kizlar ultrason da yolk sac görmüştük bebegi de gördük çok şükür kalp atisi baslamis ama dinletmiyorlar daha . Kizlar hcg testini yaptirip 2 ye katladiktan 2 hafta sonra gitmenizi tavsiye ederim .meraktan insan dayanamiyor ama stres oluyor insan. Her ultrasona gitmeme onceki gece olmak uzere uyuyamamakla baslayan yuksek stresim oluyor. Inanin hcg de yuksek bi deger bi görsem diyordum ama yetmiyor .

Kızlar selam başladı yine estrofemli günlerim..
Günde 2 estrofem, coraspin ve folik asit...
Sanki ben ben değilim ... İnsan heyecanlanır di mi yok...
Ne bileyim artık bir bezmişlik var herhalde... On kere size güveniyoruz dedim dr uma... Gerçekten bizim hayat planlarımız da biraz hamileliğe bağlı idi... Sınanıyoruz eesmen. Yaştan ötürü endişelerim var bu saatten sonra nasıl olacak diye..Azcık beni motive edin ne olur.. Çok çalışıyorum belki ondan da bunalmışımdır...
@Yesilada2003 cnm muhakkak perinatoloji takip etsin en azından yaştan ötürü... Ve lütfen canını sıkma... Bebişi üzme endişelenme ( söylemesi kolay uygulaması zor ) ne olursun... Unutma ki biz ne yaparsak yapalım hakikaten göklerden gelen bir karar var. Seni seviyorum.

Ne bileyim artık bir bezmişlik var herhalde... On kere size güveniyoruz dedim dr uma... Gerçekten bizim hayat planlarımız da biraz hamileliğe bağlı idi... Sınanıyoruz eesmen. Yaştan ötürü endişelerim var bu saatten sonra nasıl olacak diye..Azcık beni motive edin ne olur.. Çok çalışıyorum belki ondan da bunalmışımdır...
@Yesilada2003 cnm muhakkak perinatoloji takip etsin en azından yaştan ötürü... Ve lütfen canını sıkma... Bebişi üzme endişelenme ( söylemesi kolay uygulaması zor ) ne olursun... Unutma ki biz ne yaparsak yapalım hakikaten göklerden gelen bir karar var. Seni seviyorum.

Evet size katiliyorum 29 gun.once dogum yapmis biri.olarak bencede yaş cok.buyuk.etken ve lutfen kont ihmal etmeyin cok riskli dogum yasadim.3 gun yogun bakimda kaldim tansiyonum 20ye cikti 33+5te suyum geldi.ve acil sezaryana alindim sukur hersey suan yolunda ikizlerim benimle evimizdeyiz

Canımmmm allah rast getirsin bu sefer yüzümüz gülecek inşalalh..kalp atışını duyana kadar beklicem sonra iyi bir perinotolog bulucam canım..kendi doktoruma da gidicem ona da gidicem..dün hasta ettim kendimi düşünmekten sonra hem başka doktora gidince rahatladım hem de biraz okuyunca..4+4 çok erken kese için..artışım güzel gidiyor bugün diğer test sonuçlarını da aldım..moral bozacak bişey yok şimdilik..yarın randevuma gidicem ama eder yine görünmezse doktora bi hafta hiç birşey yapmayacağımı söylicem ve sabredicem..:)

Ladyecz, bende dün basladim, günde 3 estrofem ayni zamanda yolumuz acik olsun ikimiz icinde Herseyin hayirlisi olur Insallah

Ladyecz, bende dün basladim, günde 3 estrofem ayni zamanda yolumuz acik olsun ikimiz icinde Herseyin hayirlisi olur Insallah
ladyecz18 canım hiç umutsuzluğa kapılma. Bak kendinde çok güzel söyledin "hakikaten göklerden gelen bir karar var " diye, evet aynen öyle gülüm. Yaşadığın acılar seni yıldırmasın canım, o zaman demekki vakti saati değilmiş ,herşeyin hayırlısı canım. At kafandaki negatif düşünceleri geçmiş geçmişte kaldı, biz yeniden önümüze bakacaz kaybettiğin hiçbirşey yok. Ne yaş seni korkutsun nede negatif. Bak yesiladaya bundan 4 ay önce negatif aldığında üzüntü sıkıntı, acı içindeydi herşey bitti diye düşünürken şimdi pozitiv le bambaşka bir yolda ( Allah onunda yolunu açık etsin ).
Yaşa gelince buradaki herkes seninle aynı yaşta ya 45 yada 45 merdiven dayamışlar. Pozitiv alanlardan bir eksiğimiz yok canım.
Allah yolunu açık etsin, tedavin simdiden Hayırlı olsun, Rabbim senide gülenlerden eylesin.

Sebida seninde aynı şekilde canım tedavin hayırlı olsun Rabbim seninde ladyecz18 de kucağını doldursun inşallah. Alın bebeklerinizi gelin kızlar duamız sizinle inşallah .

ladyecz18 canım hiç umutsuzluğa kapılma. Bak kendinde çok güzel söyledin "hakikaten göklerden gelen bir karar var " diye, evet aynen öyle gülüm. Yaşadığın acılar seni yıldırmasın canım, o zaman demekki vakti saati değilmiş ,herşeyin hayırlısı canım. At kafandaki negatif düşünceleri geçmiş geçmişte kaldı, biz yeniden önümüze bakacaz kaybettiğin hiçbirşey yok. Ne yaş seni korkutsun nede negatif. Bak yesiladaya bundan 4 ay önce negatif aldığında üzüntü sıkıntı, acı içindeydi herşey bitti diye düşünürken şimdi pozitiv le bambaşka bir yolda ( Allah onunda yolunu açık etsin ).
Yaşa gelince buradaki herkes seninle aynı yaşta ya 45 yada 45 merdiven dayamışlar. Pozitiv alanlardan bir eksiğimiz yok canım.
Allah yolunu açık etsin, tedavin simdiden Hayırlı olsun, Rabbim senide gülenlerden eylesin.

Sebida seninde aynı şekilde canım tedavin hayırlı olsun Rabbim seninde ladyecz18 de kucağını doldursun inşallah. Alın bebeklerinizi gelin kızlar duamız sizinle inşallah .
Canım benim ben de diyordum yapıyoruz ama olmayacak herhalde..öylesi bir umutsuzluk yaşıyor insan..eşim için kalkıştım üçüncü denemeye elimden geleni yaptığımdan emin olmak için..rabbim nasip etti..canı yürekten inanıyorum şimdi kendi başıma gelince..olmasa benim de olmaz 46 yaşındayım artık..sadece sürekli dua ediyorum isteyen kim varsa bu uğurda savaşan yüzlerini güldür rabbim diye..önce sizlerin sonra tüm isteyenlerin

Güzel arkadaşım hep yanımdaydın..hep iyi geldi yüreğime su serpti sözlerin..duamla tüm pozitif düşüncelerimle yanındayım..bu sefer herşey çok güzel olacak:)

Back
X