Süperrrrrrr maşallahhhhhj

Çok çok sevindim anlatamam çok mutlu oldum.
Hep güzel haberlerini alalım Allah'ın izniyle inşallah

canım ne zaman başlayacaksın bahçecide tedavine @umudumuz hayellerimiz
Gönül hemen gitmek istiyor da eşimin işyerinde şu an izin alması çok zor. Ben de o işlerini ayarlayana merkez araştırması yapıyorum işte.
Bahçeci de Dr. Murat iyi diye duydum ama tabii önce Allah'ın dediği olur diğeri vesile.
Sen kime tedavi oluyorsun, nasıl gidiyor, memnun musun, anlatmak istersen dinlerim seve seve.
Allah'ım hepimize kolaylık versin inşallah

Canım benim..hamileyim ya sanıyorum ki sihirli gücüm var sanıyorum ki duam tutar o yüzden aklıma her geldiğinde sizlere dua ediyorum..herkesin sayfasına girip öyküleri yaşadıkları ne varsa okuyup öğrenip tek tek dua etmeye pozitif enereji göndermeye çalışıyorum..allah hepimize evlatlarımızı bir an önce kucağımıza almayı nasip etsin..:)

Salı gunu 34 haftalıkken kızımızın kalbi durdu. Oglumuzu da sezeryan ile aldılar. 2100 gr dogdu ama biraz kilo kaybetti. Şimdi kuvözde. Dua edin ne olur.
Zelitta nolur üzülme kuzum
Rabbim ne eyler güzel eyler
Rabbim oğluna uzun,sağlıklı ömür versin
Sana bağışlasın
Kızınıda cennet kapılarını açan melek elesin
Bizi merakta burakma
Oğlunu eve alınca haber ver

Salı gunu 34 haftalıkken kızımızın kalbi durdu. Oglumuzu da sezeryan ile aldılar. 2100 gr dogdu ama biraz kilo kaybetti. Şimdi kuvözde. Dua edin ne olur.
Canım eminimki şu anda teselli kelimeleri çok boş geliyordur ama ne olur oğlun için güçlü ol. Allah kızının ömrünü oğluna versin, sağlıkla atlatın bu dönemi. Dualarım sizinle

Allah sabir versin çok uzgunum oglun icin guclu ol insallah o sağlıkla cikacak kuvozden annesine sarılacak bütün uzuntulerini unutturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…