- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
CNım benim sağol :)) görürsün sen de Benin gibi strese sokma kendini herşey güzel olacak inşallah :)Canım çok sevindim darısı başıma artık bende bı keseyi görsem bayram edicem rabbim hepimizin yüzünü güldürsun
Süperrrrrrr maşallahhhhhj16.gün transferden sonra...beta hcg 980den 2985 e fırlamış..hatta iki kez bakmışlar hata olmasın diye:)) 3 katı arttı birden..şükür Allah’ıma..koku hassasiyetim başladı..göğüsler sütyen giyemeyeceğim kadar acıyor..asıl güzel Olanı 3 mm’lik minicik kesemi gördük..kuş gibi rahatladım aşırı minik ama var sonuçta :) doktor Cuma günü yine çağırdı betaya son kez bakılacak sanırım keseye de:) ben rahatladım siz de hep güzel haberler alın inşalalh :)
işte bukadar strese girmeye gerek olmazdı 2 kere baktırsaydınBin şükür şaşırdım ben de 1500 çıksa diye dua ederken 3000 oldu
Sağol zazam amin çok aminişte bukadar strese girmeye gerek olmazdı 2 kere baktırsaydın
her şey güzel gidiyor gözün aydın
rabbim eli ayağı düz
aklı başında
ezaları yerinde evlat ver
:) şükürSüperrrrrrr maşallahhhhhj
Bundan sonra hep mutluluktan ağlayınAlalhım nasip etsin kesin ağlarım ben çok..:)
darısı başınıza tüm duam sizlereBundan sonra hep mutluluktan ağlayın
Çok çok sevindim anlatamam çok mutlu oldum.16.gün transferden sonra...beta hcg 980den 2985 e fırlamış..hatta iki kez bakmışlar hata olmasın diye:)) 3 katı arttı birden..şükür Allah’ıma..koku hassasiyetim başladı..göğüsler sütyen giyemeyeceğim kadar acıyor..asıl güzel Olanı 3 mm’lik minicik kesemi gördük..kuş gibi rahatladım aşırı minik ama var sonuçta :) doktor Cuma günü yine çağırdı betaya son kez bakılacak sanırım keseye de:) ben rahatladım siz de hep güzel haberler alın inşalalh :)
Gönül hemen gitmek istiyor da eşimin işyerinde şu an izin alması çok zor. Ben de o işlerini ayarlayana merkez araştırması yapıyorum işte.canım ne zaman başlayacaksın bahçecide tedavine @umudumuz hayellerimiz
Çok şükür değerlerin çok güzel canım, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Bin şükür şaşırdım ben de 1500 çıksa diye dua ederken 3000 oldu
Ay canım benim allah razı olsun sİzdenÇok çok sevindim anlatamam çok mutlu oldum.
Hep güzel haberlerini alalım Allah'ın izniyle inşallah
Canım çok teşekkür ederim :)Çok şükür değerlerin çok güzel canım, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.
Sevgili güzel ve heyecanlı anne çok şükür masallah diyelim.Sağlıkla kucağınıza alın ins .hamişlerin duası makbuldur derler bizlerede dua edin.Siz yazarken heyecanlanıyorum hayal kuruyorum beni öyle güzel etkilediniz ki..darısı başınıza tüm duam sizlere
ablacim tebrik ederim. saglikla bebegini kucagina almani diliyorum. sende bebiste saglikli olun. allah nazarlardan korusun. gormeden seviliyosun :)Canım çok teşekkür ederim :)
Canım benim..hamileyim ya sanıyorum ki sihirli gücüm var sanıyorum ki duam tutar o yüzden aklıma her geldiğinde sizlere dua ediyorum..herkesin sayfasına girip öyküleri yaşadıkları ne varsa okuyup öğrenip tek tek dua etmeye pozitif enereji göndermeye çalışıyorum..allah hepimize evlatlarımızı bir an önce kucağımıza almayı nasip etsin..:)Sevgili güzel ve heyecanlı anne çok şükür masallah diyelim.Sağlıkla kucağınıza alın ins .hamişlerin duası makbuldur derler bizlerede dua edin.Siz yazarken heyecanlanıyorum hayal kuruyorum beni öyle güzel etkilediniz ki..
Ay camım benim ne tatlısın:) ben de görmeden seviyorum sizleri..herşey gönlünce olsun:)ablacim tebrik ederim. saglikla bebegini kucagina almani diliyorum. sende bebiste saglikli olun. allah nazarlardan korusun. gormeden seviliyosun :)
Zelitta nolur üzülme kuzumSalı gunu 34 haftalıkken kızımızın kalbi durdu. Oglumuzu da sezeryan ile aldılar. 2100 gr dogdu ama biraz kilo kaybetti. Şimdi kuvözde. Dua edin ne olur.
Canım eminimki şu anda teselli kelimeleri çok boş geliyordur ama ne olur oğlun için güçlü ol. Allah kızının ömrünü oğluna versin, sağlıkla atlatın bu dönemi. Dualarım sizinleSalı gunu 34 haftalıkken kızımızın kalbi durdu. Oglumuzu da sezeryan ile aldılar. 2100 gr dogdu ama biraz kilo kaybetti. Şimdi kuvözde. Dua edin ne olur.
Allah sabir versin çok uzgunum oglun icin guclu ol insallah o sağlıkla cikacak kuvozden annesine sarılacak bütün uzuntulerini unutturacakSalı gunu 34 haftalıkken kızımızın kalbi durdu. Oglumuzu da sezeryan ile aldılar. 2100 gr dogdu ama biraz kilo kaybetti. Şimdi kuvözde. Dua edin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?