Salı gunu 34 haftalıkken kızımızın kalbi durdu. Oglumuzu da sezeryan ile aldılar. 2100 gr dogdu ama biraz kilo kaybetti. Şimdi kuvözde. Dua edin ne olur.
Zelitta kızın için başın Sağolsun, Allah sabır versin, kızının ömrünü oğluna bağışlasın. İnşallah kuvözden çıkıp sağlıkla ailesine annesine babasına kavuştursun canım.

Salı gunu 34 haftalıkken kızımızın kalbi durdu. Oglumuzu da sezeryan ile aldılar. 2100 gr dogdu ama biraz kilo kaybetti. Şimdi kuvözde. Dua edin ne olur.
canım kızını nurda yatırsın rabbim çok üzgünüm başınız sağolsun...onun ömrünü,bahtını oğluna versin...sağ salim evinize kavuşun bir an önce inşallah...dua ediyorum...

Zelittam, basiniz Sagolsun, allahim size sabirlar güç versin oglunuzu size bagislasin dua ediyorum sizin icin

Zelittacım aynı zamanlarda tedavi olmuştuk çok üzüldüm ....Allah oğluna sağlık sıhhat versin analı babalı büyüsün ...

Düşüncelerimi yazıya dökemedim bir süre. ..Başınız saolsun .Allahım size bol sabır versin ins.Oğlunuza ve size uzun ömürler versin, oglunuzu size bağışlasın. .Dualarımız ,kalbimiz sizinle

Canım allah yardımcınız olsun allah sabır versin cennete meleğin var verende alan da o oğluşuna allah uzun ömür versin sağlık versin . kelimeler yetersiz oluyor

Allah sabır versin. Oğlunuza sağlıklı ömür versin sağsalim evine gelsin inşallah

Sag olun arkadaşlarım. Hep diyordum dogum girerken herkese dua edeceğim diye ama apar topar sezeryana alındım. Hatta kızımın kaybına o kadar uzgundum ki oglan dogunca bana gosterılınce anladım ki bir bebegım daha var. Onu bile unutmuşum. O zaman aklıma geldi. Rabbim hepinizin kucagını doldursun her sey yolunda ve her sey saglıkla olsun ınsallah

Canim basinsagolsun rabbim sabir versin yasiyan bebegin uzun sagljijli omru olsun Allah kimseye yasatmasin cok zor

Canim rabbim oglunun ömrünü uzun etsin çok üzüldüm ama bizim şer bildigimizde hayır vardır başın sagolsun arkadaşimm

Sabah kese için gittim..bugün 5+1 günlük..şok bir haber iki kese var...değer yavaş olduğu için beklemiyorduk hiç..çok çok kafam karıştı..hayırlısını versin rabbim ama korkuyorım sağlıklı doğurmak nasip olsun..beta sonucu şimdi çıktı tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum madem iki kese var artış yine üç kat olmamlı mıydı..???? Doktor artış olması yeterli pazartesi bir daha bakıcaz usg önemli dedi..14.gün 980 16.gün 2825 18.gün 5016...çok kafam karıştı..ikisi de iyi mi sizce?endişeden çok merak oldu artık bin şükür kese var sonuçta..

Eklentiler

• 22C0A8F1-51F7-4938-B01D-AE5E13FFF8E1.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 118
Zelittacim çok çok üzüldüm.. Okuyunca için yandı.. Dayanmak çok ama çok zor..Sana ve eşine sabırlar diliyorum..Oğluna allah ömür versin ...sağlıkla eve götürün...34. Hafta erken doğum için icin iyi bir hafta..Inşallah her şey yolunda gider canım arkadaşım.

Ne guzel haber :) Tebrikler

İki kese var çok şükür artışta iyi
artık zamana burak kuzum

Canım çoğul olduğu belliydi senin :) benim ilk test 628 ikincisi 1762 ydi üçüzdü

Hayirli olsun canim kac mm ölçtü keseni. Bende bugün kalp atışını duydum hepimize nasip olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…