Dua edin kızlar
Rabbim acısın bana
Rabbim evlatsız burakmasın beni bu dünyada
Annelik tatmadım
Sma hep bu istek içimde
Vermiyecekse rabbim dua edin içimden çıksın bu istek
Haklısın ama sen cok güçlüsün azimlisin bunun altından da kalkicaksin ins Allah kolaylık versin ,ins herşey yoluna girer duzelir. Dularimiz kalbimiz seninle .Bende öyle içim yanıyor çocuk hasretiyle insanın burnunun direği sizlarmi sızlıyor öyle bir sevgi öyle bir tutku ...bazen yolda çocukları görüyorum ahh diorum ahh kalbim acıyor ağrıyor sonra diorum ki kalbim dayan bunada dayan annenin acısına dayanabiliyorsan bunada dayanirsin buda gecicek ..

Dua edin kızlar
Rabbim acısın bana
Annelik tatmadım
Sma hep bu istek içimde

Yok canım o istek içimizden çıkarmı hiç.
inşallah her şey yolunda gider canım.
Allahım hepimize yardım etsin.
Bu gün doktor bir sorunuz varmı dedi.

Dedim ki..
Neden tutmuyor.
Dediki bilemeyiz.
Hiç kimse bilemez.
......
Ne kadar çaresisiz. .
Ne olursunuz umudumuzu yitirmeyelim.
İnanın sizlerin destekleri güç veriyor.
Yoksa kimseler anlamıyor bizleri.

Son düzenleme:
Dua edin kızlar
Rabbim acısın bana
Annelik tatmadım
Sma hep bu istek içimde

Seni okadar iyi anliyorumki bu yazını okuyunca agladım ben çok KURAN okurum elhamdülillah ve hep dualarimdasın sakın kendini bırakma sen okadar güçlü bir kadınsınki rabbim sonunda muradını çifter cifter vericek inşallah elimizden gelen birşey yokk bir vakit birde sebep bunları beklemekten başka çaremiz yok azcık daha sabır zazamm

Ordaki doktorlar çok iyi ekip süper doğru bir tercih olur

Okuduğun kuran ve etiyin dualar tez bir zaman kabul olsun canım sevgi dolu arkadaşım

Bu doktorun ismini de çok duydum canim. Memur ya eşim skntı olur mu ona. O bakımdan soruyorum canım
Canım 2018 temmuz 24 de transferim oldu benimde gynolif de. şu an 32 haftalık hamileyim allahın izniyle, bende memurum, eşimin ve benim aillelerimize bile bahsetmedik donasyon olduğundan, boşa evham yapıpta strese girme eşin yönünden hiç bir sıkıntı olmaz , Allah hepimizin bebişlerine kavuşmasını nasip eylesin dualarım sizlerle

Okuduğun kuran ve etiyin dualar tez bir zaman kabul olsun canım sevgi dolu arkadaşım
Zaza canım seni görmeden bende çok sevdim niye? çünki cümlelerin çok doğal ve içten kasıntı olmadan bildiklerini paylaşıp insanlara yardımcı destek oluyorsun Birilerini görmen fiziken görüşmen gerekmez o samimiyet hissiyat yazılarla bile insana geçebiliyor , Allah tüm arkadaşlarımıza ve helede sana Güzel günler görüp bebişlerini kucağına almayı nasip etsin Benimde burda en çok merak ettiğim arkadaşlardan birisin Dualarımdasın

Dua edin kızlar
Rabbim acısın bana
Annelik tatmadım
Sma hep bu istek içimde
ablacim. cnm bnm rabbim sana en kisa surede saglikli hayirli evlat nasip etsin. yorumlarini gordukce sana her zaman dua ediorm. inaniyorum guzl gunler olck.

Bende epeydir bakamıyordum oyyy oyyy ne güzel bir haber buu yeşiladacım Allah tamamına erdirsinn okumaya devam ediyorum inan çok çok mutlu oldumm senin bu güzel haberine Allah kucagına almayı nasip eylesin canım
Canım allah razı olsun sonuna kadar sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin rabbim..en kısa sürede isteyen tüm canım arkadaşlarıma da nasip etsin..

Dua edin kızlar
Rabbim acısın bana
Annelik tatmadım
Sma hep bu istek içimde
Dua ediyorum en içten en kalpten..rabbim seni de isteyen bu uğurda acı çeken,göz yaşı döken tüm arkaşadaşkarımı da anne etsin..anneliği en güzel şekliyle yaşa öyle güzel evlatların olsun ki ben bu sona ermek için çekmişim meğer bu acıları de..içinden annelik isteği hiç çıkmasın o güzel kutsal isteğin gerçek olsun..yüz yüze gelmediğim halde ağlayarak dua ettim hep senin için rabbim de biliyor sen de..inan olacak zazam olacak..az kaldı..son gözyaşlarımız olsun rabbim artık bir an önce göstersin mucizesini..hepimizin yüzü gülsün artık..çok yoruldukça ağladık..doğru düZgün sevinemiyorum bile..diyorum olcak mı kalbi atar mı acaba sağ Salim sağlıklı bi evlat alabilir miyim acaba kucağıma..hamileyim hala korkuyorum..hamileyim hala çok mutlu olamıyorum..sizlerin de yaşanmasını istiyorum..bebeler büyümüş dün bakıldı yarın da kontrol var bi negatif alan arkadaş oldu diye yazamıyorum..madem hamile duası tutar şurda bunu okuyan,okurken burnunun direği sızlayan dua eden gönülden isteyen herkesi hepimizi sağ Salim evlatlarımıza kavuştur allahım..amin..

Morkanatlarım yeşiladanın sonucunu bende yeni girdim öğrendim çok çokkk mutlu oldumm Allah emeklerinin karşılığını versin sonuna kadar inşallah , Ayrıca senide merak ettimm selam olsun sanada , nasılsın ikizlerin nasıllar aramızda cok az fark vardı şu an kaç haftalık oldu bebişlerin Allah kolay doğumlar nasipetsin ikizlerini kucağına al canımm

Günaydın herkese beni erken doğum riskiyle hastaneye yatırdılar daha çok erken nolur dua edin dursun biraz daha
Allah korusun bebeğinide senide canım inşallah bişey olmayacak sen moralini yüksek tut bebişinde rahat etsin stres yapıp kötü şeyler düşünmme Dualarım seninle o minnacık yavurucağında , Anne hasretiyle yanan seni de Allahım korusun

Yanlışın olabilirmi? Ben bu iğneyi kemoterapi sonrası düşen lökosit sayısını arttirmak için kullanıyordum. Yani aksine vücudun savunma mekanizmasını arttıran birşey ama uyguladiklarina göre illaki vardır bir bildikleri. Belki zaza daha ayrıntılı bilir

Dua edin kızlar
Rabbim acısın bana
Annelik tatmadım
Sma hep bu istek içimde
Zazacim dualarimiz seninle. Sperm kalitesiz ise embryo transferi önermiyorlar mı? Bilmiyorum belki yanlış birsey söylüyorumdur. Yanlış birsey soyluyorsam kusuruma bakma.

Kanser hastaları bağışıklık sistemini baskılamak için kullanıyor demişti murat Hoca..elbette iddia etmem ama bağışıklık sistemini baskılama için dekort da kullanıyorum sürekli CD 56 sınırda çıktığı için yapıldı bu serum..deneysel zaten..çok uygulanan bişey değil..benim zaten çok yüksek bağışıklık bebeği atıyor olabilir diye düşünüldüğünden yapıldı ama bambaşka bi sistem de olabilir iddia edemem..neticede ile yaradı yapılanlar Şükür canım

Yasadigin herseyi yaz yesilada uzuntulerimiz yazdigimiz gibi sevinclerimizide yazalim bize de moral ve motivasyon olsun negatif aldim ama test sonucunu okudugum saniye bile vazgecmedim icimdeki o istek hep en ust safhada burda bir arkadasimin tedavisi yolunda gitsin benim icin moral ve mutluluktur

Ben en baştan beri yaşadığım olumlu olumsuz Herşeyi ayrıntılı olarak yazdım yazıyorum da..dediğin gibi amaç deneyimlerimle okuyan kişiye yalnız değilsin demek..ben yaşadığım herşeyi aratıyorum kadınlar klubü forumda..bulamadığım çok şey oldu..bulduğumda da soluksuz okudum..yaşadığım kötü şeyler olumsuz deneyimler belki birine yol gösterdi aldığım pozitif de belki birilerine umut verdi..yazmaya devam edeceğim tabiki..kendime söz verdim..aklım erdiğince kimseyi de yanıtsız Bırkanaycağım..sadece hassas olmayanında elden bırakmamak gerekiyor...senin öykünü de geriye dönük okudum canım..kalitesiz embriyo 6.güne gelmez..donmuşlarından umudu kesme bence..ayrıca amh çok iyi..embriyo transferi nerdeyse yüz de yüz sonuç veren yumurta ve sperm donasyınuna göre çok daha başarı oranı yüksek bi işlem ama senin değerlerin çok iyi..o yüzden bence en en son seçenek..donmuşlarınla bir daha uğraşmadan üzülmeden anne olmanı diliyorum canım..

Canım benim merhaba.
Sayfamıza uzun zaman sonra güneş gibi doğdu yeşil'ciğimin pozitif haberi.
Diğer tarafda acısıyla derin yaralandığımız, kara bulutları hissettiğimiz sevgili arkadaşlarımız oluyo.
Ben 34.haftanın içindeyim.Artık çok ağırlaştım.ikiz taşımak biraz zor ki ben mızmız biri olmamama karşın benim bile nefesimi kesiyolar.karnım kocaman. Yine Rabbime şükrediyorum vakti gelince doğsun mor kanatlı meleklerim.
Sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…