- 19 Eylül 2017
- 229
- 417
- 53
Arkadaslar ben ocak ayinda histeroskopiyle cizik attırmıştım ocak sonundaki adetimle de transfere hazirlandim buraya pozitif haberi yazacagima cok emindim zira butun belirtiler vardi ama bugun 5.gun embriyosu 9.gun bhcg 0.1 çıktı hic beklemiyordum bu sonucu cok hazirlamistim olumluya esim de oyle yikildi resmen bahceci murat beyde ikinci tedavimdi
Galiba benim yumurtalarimda da sorun var ben boyle dusunmeye başladım
Canım haklısın çok zor ama sakın vazgeçme...düzelecek herşey yoluna girecek..2.negatiften sonra çok sevdiğim biri ölmüş kadar acı çektim ama bak üçüncü pıziftif oldu..elbet nedenine baklacak belki de embriyo transferi olmalı..son negatifin olsun senin de..allah yardımcın olsun en kısa sürede anne ol inaşlalhArkadaslar ben ocak ayinda histeroskopiyle cizik attırmıştım ocak sonundaki adetimle de transfere hazirlandim buraya pozitif haberi yazacagima cok emindim zira butun belirtiler vardi ama bugun 5.gun embriyosu 9.gun bhcg 0.1 çıktı hic beklemiyordum bu sonucu cok hazirlamistim olumluya esim de oyle yikildi resmen bahceci murat beyde ikinci tedavimdi
Sevket bey. Can bey embryologum.Ladyecz merhaba bende martta inşallah doğuşta tadeviye başlayacağım doktorun kim öğrenebilir miyim
ya zaza onemlı degıl kı... Yanı azcık hareketlılık varsa bıle halledıyorlar onu. Bıze boyle soylendı... Ya da ben anlamadım sorunu.Yarın eşimi bir uroloğada göstericem bakalım ne diyecekler
Eşim sigarayı 7-8 ay oldu burakalı %15 aktiv hareket % 5 düştü
Vallah ben bu işten bir şey anlamadım
Dua edin bana meleklerim
Oyle dusunmeyın sorun olsa 5 e, 6 ya gıtmez... Malesef dedım ya hersey super olsa da olmayabılıyor. Bın tane test yapıldı hersey normal e neden olmuyor? Cevap allahtan... Hakıkaten oyle... Acınızı, hayal kırıklıgınızı yasayın, biraz dinlenin. Söylemesi zor biliyorum. Malesef hepşmiz gecıyoruz bu yollardan malesefGaliba benim yumurtalarimda da sorun var ben boyle dusunmeye başladım
Transferden once ve sonra jel ve fitil kullanmadim progestan 50 ampulu 2 tane yaptirdim hergunSorum var :
Transferden Önce ve sonra
Vajınal fıtıl ( progestan 200 mg gunde 3 kez mı kullandınız?) Veya Crinone jel
Yoksa hergün progestan 50 mg ampul ipne mi yaptırdınız?
Hamile kalan canım arkadaşlarım deneyimlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
CANIM BENİM..Her üç transferde de transferden beş gün önce progestan 50 mg ampul 1*2 yapılmaya başlandı...ilk ikisinde aynı saatte olmasına çok özenmedim bu sefer tam saatinde vuruldu iğnelerim..aynı anda iki ampul günde bir kez..şu an popom berbat durumda..her yeri şiş delik deşik,mosmor ama dayanacağım..12, haftaya kadar yapılmalı dedi doktor...kalp atışından sonra belki döneriz fitile ama şu an fitili göze alamıyorum...Sorum var :
Teşekkürler.
Canım ben fitille başladım transfer öncesi günde 3 defa 1 tane transfer sonrası 3 defa 3 er tane iki gün sonra test yaptırdım progesteron düşük çıkınca sabah 1 akşam 1 iğne ne kadar devam edecek bilmiyorum negatif olanlar üzülmesin hala şansınız var zazam hayırlısı olucak çok dua ediyorumSorum var :
Teşekkürler.
canım sen nasıl oldun..kızın uslu uslu beklmeye mi karar verdi..Ben transfer öncesi günde 2 tane progestan ampul oluyodum. Transfer sonrası haftada iki kere progestan ampul günde 3 kere jel. 12. Haftadan sonra 3 günde 1 progestan ampul şuan hala devam ediyorum.
Beklemek istemiyo sancı yapıyo ama doktorlarda serumlarla durduyo devamlı 2-3 güne bir acildeyiz. Bakalım ne kadar dayancaz.canım sen nasıl oldun..kızın uslu uslu beklmeye mi karar verdi..
Canim transfer oncesi basladim gunde 2 crione jel . Gunde 1 de ampul progestan kullanıyorum insallah 12. Haftaya kadar devam igneyeSorum var :
Teşekkürler.
transfere hazırlanan arkadaşlar lütfen nar suyu için ben çok faydasını grdüm en az 3-4 mm farkettirdiğini düşünüyorum..bir de rahime uygulanan leucostimi doktorunuza sorun lütfen...
Leucostim rahime nasıl uygulanıyor.
Nedir o ??
Transfer gibi oluyor ameliyathanede streril koşularda rqhmin içine uyguluyor doktor..bağışıklık sistemini yok ediyor böylece rahim bebeği yabancı madde sanıp atmaya çalışmıyor..çok kabaca bu şekilde canım..Leucostim rahime nasıl uygulanıyor.
Nedir o ??
Canım muhtemelen Reglin ikinci ya da üçüncü gün başladın estrofeme...transfer için 15-20 gün arası çağırırlar ben 10 ocakta regl oldum 28 ocakta transfer oldum..regl tarihine 18 ekle bir gün önce bir gün sonra aşapı yukarı..Yeşilada cığım. ..
Birde bişey soracağmı beni tahmini kaçıncı gün çağırırlar Kıbrısa canım.
Bu gün kontrole gittim rahime baktılar miyom var.
Sıkıntı olmaz dedi Dr.
Almaya gerek yok dedi.
Estrofem i günde 1*3 başla dedi.
Folbiol de almaya devam
10. gün kontrol dedi.
Aklınıza gelen başka bişey varmı canım yapmam gereken.
Sormam gereken..
Ozaman ne düşünüm benya zaza onemlı degıl kı... Yanı azcık hareketlılık varsa bıle halledıyorlar onu. Bıze boyle soylendı... Ya da ben anlamadım sorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?