- 9 Eylül 2013
- 476
- 661
- 103
Saglikla kucaginiza alin insallah. Belki calisan bir anne olarak daha etkin ve verimli kullanirsiniz zamanigüle güle büyüt annesi...ikiz annesi adayı olarak korkmuyorum dersem yalan olur...üç ay sonra da işe başalamam gerekecek..o sistemi benim çok acil oturtmam gerekecek mecburen:)bizim için de öp kokla onları canım..sevgiler..
Çok sevindim canim senin adına. O duyguyu hayal edebiliyorum çünkü bende bu hasreti cekiyorum darısı bana ve olamayan herkese inşallah
baktım bi ama bulamadım bunla ilgili bişey..umarım regldir ve devamı da gelir canım yarın öğrenince haber ver mutlakaÇok teşekkürler canım, gerçekten hayal bile edemiyordum artık durumumu kabullenmiştim. İnşallah hayırlara vesile olur. Darısı inşallah sana ve bekleyen herkese olsun, Rabbimden ümit kesilmez.
Kızlar bugün doktoruma gittim. Ultrason görüntüde yumurtama bakınca kistmi yoksa gerçekten yumurtammı uyanmış diye ama karar veremedi. Yarın tahlil sonucuna göre cevap verecekmis. Lakin eve soru işaretleri ile döndüm. Yumurtamı biraz kanlı gördü gibi. Sizce bu kist ise bu adet döngüsü sadece bir seferlikmi olur sizce?
Yarın cevabimi alacam ama heyecan panik merak uyandırıyor. Bu durumu yaşayan hiç arkadaş varmı?
Yeşil'cim ikiz bebeklerin hayırlı olsun.biliyorum öykünü..aynılarını yaşıyacağım...1,82 oğlum hiç eziyeti yok doğal olarak adam oldu artı şimdi sıfırdan bi çocuk hatta iki çocuk...oğullarınızın doğumuyla ikizlerin doğumu aynı duyguları yaşattı mı size...donasyon olması şu an zerre öenmli değil benim için doğumdan sonra ne hissedeceğimi bilemiyorum elbette...çok zor durumlar...siz ve bebekler iyi misiniz..
Ayyyy neler yasadim 28. Haftadan sonraYeşil'cim ikiz bebeklerin hayırlı olsun.
Çok sevindim , sağlıkla devam etsin.
Cinsiyetlerini merakla bekliyorum : )
Kolay bi ikiz hamilelik diliyorum zira pek zor, hele 28.haftadan sonra of ve of : )
haklısın sende zor geçirdin.Ayyyy neler yasadim 28. Haftadan sonra
Cok.sukur.sonra.gelsin.uykusuz.geceler :)haklısın sende zor geçirdin.
ama şükür sağlıkla doğdular.
yasasınnnnKızlar dünden beri içim içime sığmıyor mutluluktan :) 2012 aralık ayı 4. kemo seansında kaybettim adetimi ,üstüne birde 5 yıl tamoxifen ilacı kullandım. 2018 Şubat ayı ilacı biraktiğimda doktorum menepozda olmadığımı adetimin geri gelebileceğini söylemişti. Lakin her ay zaman geçtikce umudumu kaybetmiştim. Gelmesi için her ilaç hormon dedikce doktorum tarafından red edildim. Artık kendim için değil sadece bu transfer öncesi için bir seferlikte olsa cyclo progynova kullanmak istedim yine red edildim, ilaç reçetesiz satılmadığı için kendimde alamıyordum. Merkezle konuştum cyclo progynova için ve yine red edildim. Son çare doktor olan ablamla konuştum yine red edildim ve üstüne birde fırça yedim, bana " Teslim ol artık Allah'a teslim ol , önce Allah'a sonra doktorlarına " dedi.
Artık yapacak birşey yok diye umudumu kaybettim ve kabul ettimiştim.
Dün inanamadım kızlar adet kanamam kendiliğinden başladı, hayırmıdır şermidir bilmem ama ben dün adet oldum. Pazartesi doktoruma hormon testi ve kontroller için gidecem.
Çocuklar gibi sevindim , öyleki uçmak için bir kanadım eksikti Rabbim herkesi sevindirsin. İlacın üzerinden tam bir yıl geçti ve 6 yıl sonra adet oluyordum.
Gülmeyin horlamayın kızlar valla dünden beri bir çocuğu sever gibi kendi kanımı sevdim.
42 ye kadar dene 1 yumurta bıle yeterlı asla unutmaYaşım 40.Evet haklısınız mücizeler hep var.Ama ben bu sayfaları baştan sona okudum ve buradaki hanımların keşke tüp bebekle bu kadar hırpalanmayıp direkt donasyon yapsam dediklerine şahit oldum.Aynı pişmanlığa düşmekten ve çok daha fazla geç kalmaktan çok korkuyorum inanın.
1 yumurta bıle yeter yas 42 ustu degılse. 72 gun kur en az toplam 3 dongu. Dhea, Omega 3, Coq10(ubiquinol) , folik asit, d vit sprey aksatmadan deneyin. O 1 yumurtalar 2 oldu... Ben de 5 yumurtaya kadar cıktı yas 44 de.Yumurtalık gözükmüyor bazen ise 1 tane çıkıyor oda minik o zaman ne yapmalıyız ?
L-arginin ve resvaratrol ile ilgili ne düşünüyorsunuz?Bir de kullanılan bu vitaminler sizce ilaçlar gibi karaciğeri yorar mı?Oldukça fazla vitamin kullandığım için aklıma takılıyor doktoruma da soramadım ben sana vitamin vermedim ki diyecek1 yumurta bıle yeter yas 42 ustu degılse. 72 gun kur en az toplam 3 dongu. Dhea, Omega 3, Coq10(ubiquinol) , folik asit, d vit sprey aksatmadan deneyin. O 1 yumurtalar 2 oldu... Ben de 5 yumurtaya kadar cıktı yas 44 de.
Canım benim hemen kilo aldım biraz tansiyon biraz tsh biraz ödem kusma filan yok henüz arada mide bulantısı var o kadar umarım da olmaz :) tahmin edebiliyorum..bugün doktoruma dedim işim biraz değişik benim yani çalışmak zorundayım benim yedeğim yok ben sekiz ayın sonuna kadar çalışacam dedim on beş gün kala izin alırım dedim güldü bana:)) 30. Haftaya kadar en fazla çalışırsın o kadar dedi :) korkmuyorum desem yalan olur oğlumda on gün önce bırakamıştım işi..doğuma gitmeden yemeğimi yaptım pastalar börekler hazırladım dolabımı doldurdum yatağımı hazırladım öyle gittim aşırı hareketliydim ama ikiz çok farklı olcak belli ki:) cinsiyete gelince allah biliyor içimi tabiki önce sağlıklı olsunlar sonra da mümkünse bi kız bi oğlan:) heyecanla bekliyorum şimdiden gözüm kız çocuk kıyafetlerinde..muhtemelen kredi kartım filan patlar kız olursa :) sen de eminim çok ağırlaşmışsındır..sağ Salim kucağına al morum az kaldı :)Yeşil'cim ikiz bebeklerin hayırlı olsun.
Çok sevindim , sağlıkla devam etsin.
Cinsiyetlerini merakla bekliyorum : )
Kolay bi ikiz hamilelik diliyorum zira pek zor, hele 28.haftadan sonra of ve of : )
Mutlaka sizin duyduğunuz doğrudur. Sonucta rahim daha genc oluyor. Gakat benim en son umut tup bebekte 0.08 amh ile hamile kaldigini bildigim kisi 38 yaşındaydı .Yani böylesi de olabiliyor. Benim malesef kendi rahatsizligim ve beraberinde getirdikleri sebebiyle çok fazla hastane tecrubem oldu. Bu tecrubelerden öğrendiğim birsey varsa kimsenin vücudu, bünyesi bir başkasıyla bir değil . Dolayısıyla doktorlar bize tıp biliminin verdiği genelleme bilgiler üzerinden konuşuyor. Genellemeler çoğunluğu temsil ediyor fakat siz o çoğunluğun icindemisiniz bunu kimse bilemez. Bana doktorlarimın çok defa imkansız dediği şeyler oldu. Hepimizin vücudu biricik. Bu yüzden denemeden bilemezsiniz.Selam,ben de bu hikayeleri çok duydum ve doktorlara da sordum ve bana,o 00,1’le hamile kalanlar 20’li 30’lu yaşlarda olan hanımlar dediler.Yani Murakami göya 41 yaşında amh 0,72 olması ile 30 yaşında olması arasında çok fark varmış.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bendede senin gibi bir durum oldu canım. Yapilan tahlildede yumurta olduğu ortaya çıktı. Gerçi ben zaten rutindede âdet görüyordum ama menapozada çok çok yakınım. Tahlil sonucuna göre transferim ertelendi şimdi yumurtlamayı baskılayacak iğne olup o şekilde tekrar tedaviye başlayacağızÇok teşekkürler canım, gerçekten hayal bile edemiyordum artık durumumu kabullenmiştim. İnşallah hayırlara vesile olur. Darısı inşallah sana ve bekleyen herkese olsun, Rabbimden ümit kesilmez.
Kızlar bugün doktoruma gittim. Ultrason görüntüde yumurtama bakınca kistmi yoksa gerçekten yumurtammı uyanmış diye ama karar veremedi. Yarın tahlil sonucuna göre cevap verecekmis. Lakin eve soru işaretleri ile döndüm. Yumurtamı biraz kanlı gördü gibi. Sizce bu kist ise bu adet döngüsü sadece bir seferlikmi olur sizce?
Yarın cevabimi alacam ama heyecan panik merak uyandırıyor. Bu durumu yaşayan hiç arkadaş varmı?
Maşallah abla ancak ben dediklerin nelerde Var çok bilmiyorum ya yardımcı olman mümkün mü1 yumurta bıle yeter yas 42 ustu degılse. 72 gun kur en az toplam 3 dongu. Dhea, Omega 3, Coq10(ubiquinol) , folik asit, d vit sprey aksatmadan deneyin. O 1 yumurtalar 2 oldu... Ben de 5 yumurtaya kadar cıktı yas 44 de.
Pablo40 regli ve menopozla ilgili coook benzer bir hikayem var. Yesilada ya yazmistim. Ben de kemo yuzunden reglimden olmustum. Senelerce dogum kontrol hapiyla regli yapmislardi beni. Sonra bir gun menopoza girmissin dediler. Ne üzüldüm. O gune kadar cocuk yapmak istedigimden bile haberim yoktu. O zaman tabi tokat gibi geldi bu. Üzüldüm cok. Sonra 1,5 -2 sene kadar sonra reglim geri geldi. Doktorlar tipta bazen oluyor böyle seyler. Menopoza girmemissin demişti. Pablocum hemmen tüp bebek deneyin lütfen. Insallah kendi yumurtanla bebislerin olur :)) Inan bana nasil sevindigini o kadar iyi anladım ki.Kızlar dünden beri içim içime sığmıyor mutluluktan :) 2012 aralık ayı 4. kemo seansında kaybettim adetimi ,üstüne birde 5 yıl tamoxifen ilacı kullandım. 2018 Şubat ayı ilacı biraktiğimda doktorum menepozda olmadığımı adetimin geri gelebileceğini söylemişti. Lakin her ay zaman geçtikce umudumu kaybetmiştim. Gelmesi için her ilaç hormon dedikce doktorum tarafından red edildim. Artık kendim için değil sadece bu transfer öncesi için bir seferlikte olsa cyclo progynova kullanmak istedim yine red edildim, ilaç reçetesiz satılmadığı için kendimde alamıyordum. Merkezle konuştum cyclo progynova için ve yine red edildim. Son çare doktor olan ablamla konuştum yine red edildim ve üstüne birde fırça yedim, bana " Teslim ol artık Allah'a teslim ol , önce Allah'a sonra doktorlarına " dedi.
Artık yapacak birşey yok diye umudumu kaybettim ve kabul ettimiştim.
Dün inanamadım kızlar adet kanamam kendiliğinden başladı, hayırmıdır şermidir bilmem ama ben dün adet oldum. Pazartesi doktoruma hormon testi ve kontroller için gidecem.
Çocuklar gibi sevindim , öyleki uçmak için bir kanadım eksikti Rabbim herkesi sevindirsin. İlacın üzerinden tam bir yıl geçti ve 6 yıl sonra adet oluyordum.
Gülmeyin horlamayın kızlar valla dünden beri bir çocuğu sever gibi kendi kanımı sevdim.
Bence yedeğini isyerin düşünsün canım. Emin ol işverenin ödül vermeyecek sana son dakikaya kadar çalıştığın için. Gir prenses moduna şımart kendiniCanım benim hemen kilo aldım biraz tansiyon biraz tsh biraz ödem kusma filan yok henüz arada mide bulantısı var o kadar umarım da olmaz :) tahmin edebiliyorum..bugün doktoruma dedim işim biraz değişik benim yani çalışmak zorundayım benim yedeğim yok ben sekiz ayın sonuna kadar çalışacam dedim on beş gün kala izin alırım dedim güldü bana:)) 30. Haftaya kadar en fazla çalışırsın o kadar dedi :) korkmuyorum desem yalan olur oğlumda on gün önce bırakamıştım işi..doğuma gitmeden yemeğimi yaptım pastalar börekler hazırladım dolabımı doldurdum yatağımı hazırladım öyle gittim aşırı hareketliydim ama ikiz çok farklı olcak belli ki:) cinsiyete gelince allah biliyor içimi tabiki önce sağlıklı olsunlar sonra da mümkünse bi kız bi oğlan:) heyecanla bekliyorum şimdiden gözüm kız çocuk kıyafetlerinde..muhtemelen kredi kartım filan patlar kız olursa :) sen de eminim çok ağırlaşmışsındır..sağ Salim kucağına al morum az kaldı :)
Bendede senin gibi bir durum oldu canım. Yapilan tahlildede yumurta olduğu ortaya çıktı. Gerçi ben zaten rutindede âdet görüyordum ama menapozada çok çok yakınım. Tahlil sonucuna göre transferim ertelendi şimdi yumurtlamayı baskılayacak iğne olup o şekilde tekrar tedaviye başlayacağız
Pablo40 regli ve menopozla ilgili coook benzer bir hikayem var. Yesilada ya yazmistim. Ben de kemo yuzunden reglimden olmustum. Senelerce dogum kontrol hapiyla regli yapmislardi beni. Sonra bir gun menopoza girmissin dediler. Ne üzüldüm. O gune kadar cocuk yapmak istedigimden bile haberim yoktu. O zaman tabi tokat gibi geldi bu. Üzüldüm cok. Sonra 1,5 -2 sene kadar sonra reglim geri geldi. Doktorlar tipta bazen oluyor böyle seyler. Menopoza girmemissin demişti. Pablocum hemmen tüp bebek deneyin lütfen. Insallah kendi yumurtanla bebislerin olur :)) Inan bana nasil sevindigini o kadar iyi anladım ki.
Ah kuzum ah alenen yazamıyorum işimi de umarım çözülür birkaç aya:)) prenses moduna çok ihtiyacım var :)Bence yedeğini isyerin düşünsün canım. Emin ol işverenin ödül vermeyecek sana son dakikaya kadar çalıştığın için. Gir prenses moduna şımart kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?