- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Biz donmuşların transferine 1000 Euro vermiştik dondurmak da 500 Euro..sen yeni tedaviye başlarsan diğeri için niye ücret alacaklar sadece 500 Euro dondurma ücreti alabilirler..merkez neyi öneriyor. Aşırı zor karar..iyindüşünmen iyi karar vermen lazım..koydursan negatif olursa hem vakit hem para kaybı..ama ya tutarsa..çok zor..yaz hep beraber kafa patlatalım...zazam ne düşünüyor ya da diğer tecrübeli arkadaşlarCanım 4 bbyi koydurmaya 1600 euro diyorlar yeni bir tedaviye başlasam da o ücreti ekstra istiyorlar o kadar pişman oldum ki dondurduğuma o embriyoyu ama hata bana donduralım mı diyorlar embriyo kalitesini en son söylediler ondan dondurdum yoksa üç tane Koydururdum kafam çok karışık yeşil adam
ah zazam adam spermden olmadı demiyor ki. O da yoruyor. Pgt mi yaptırsam bir daha ki tedavide diyorum. 4bb yi de nisan gibi transfer ettireyim olumlu düşünmüyorum ama 500 euro verdim dondurdum. Bari kullanayım resmen zarara soktular beni bu konuda eşim 3 tane transfer edelim dediklerinde keşke ettirseydim şimdi 1600 euroyu vermeden çözdüremezlermiş yeni bir tedaviye başlasalardıÜzme kendini bak bana içine su serp
Yumurta donasyonunda yumurta önemli olduğu gibi spermde önemli
Bizdede sperm sorunu olduğu için bak kaç kere çabaladım
Canım Murat bey 4 bbye şans ver dedi. Tek dezavantaj tek olması dedi. Ama kafa işte 4 AB iki tane tutmamış 4 bb düşük ihtimal diyorum. Eşimde 1600 e transfer ettireceğiz mecbur diyor pazarlıkla bile 1500 Euro diyor canım özel solisyon kullanıyorlarmış.zaten maddi olarak da artık bir bu donmuş transferi bi de en fazla yeni tedaviyi kaldırırım o da olmazsa çocuk olayını unuturum.Biz donmuşların transferine 1000 Euro vermiştik dondurmak da 500 Euro..sen yeni tedaviye başlarsan diğeri için niye ücret alacaklar sadece 500 Euro dondurma ücreti alabilirler..merkez neyi öneriyor. Aşırı zor karar..iyindüşünmen iyi karar vermen lazım..koydursan negatif olursa hem vakit hem para kaybı..ama ya tutarsa..çok zor..yaz hep beraber kafa patlatalım...zazam ne düşünüyor ya da diğer tecrübeli arkadaşlar
O zaman bu embriyo için dua edicez inşallah tutar..yeni tedaviye de gerek kalmaz..biz de üçüncüye borçlanarak kalkıştık histersokopi hag laprıskopi otel uçak merkez derken toplamda 70 Bİn gittiCanım Murat bey 4 bbye şans ver dedi. Tek dezavantaj tek olması dedi. Ama kafa işte 4 AB iki tane tutmamış 4 bb düşük ihtimal diyorum. Eşimde 1600 e transfer ettireceğiz mecbur diyor pazarlıkla bile 1500 Euro diyor canım özel solisyon kullanıyorlarmış.zaten maddi olarak da artık bir bu donmuş transferi bi de en fazla yeni tedaviyi kaldırırım o da olmazsa çocuk olayını unuturum.
Düşünmeden yeni tedavi derdimBiz donmuşların transferine 1000 Euro vermiştik dondurmak da 500 Euro..sen yeni tedaviye başlarsan diğeri için niye ücret alacaklar sadece 500 Euro dondurma ücreti alabilirler..merkez neyi öneriyor. Aşırı zor karar..iyindüşünmen iyi karar vermen lazım..koydursan negatif olursa hem vakit hem para kaybı..ama ya tutarsa..çok zor..yaz hep beraber kafa patlatalım...zazam ne düşünüyor ya da diğer tecrübeli arkadaşlar
Bir arkadaşım pgd yaptırdı ve iki sağlıklı embriyo transfer etirdi bahçecideA
ah zazam adam spermden olmadı demiyor ki. O da yoruyor. Pgt mi yaptırsam bir daha ki tedavide diyorum. 4bb yi de nisan gibi transfer ettireyim olumlu düşünmüyorum ama 500 euro verdim dondurdum. Bari kullanayım resmen zarara soktular beni bu konuda eşim 3 tane transfer edelim dediklerinde keşke ettirseydim şimdi 1600 euroyu vermeden çözdüremezlermiş yeni bir tedaviye başlasalardı
Zaza mutlaka yaz gebe kalırsa en azından bize de yol gösterir durumuBir arkadaşım pgd yaptırdı ve iki sağlıklı embriyo transfer etirdi bahçecide
Dur bakalım gebeliği yakalayacakmı
Yakalasa artık bende pgd düşünüyorum
Canım benim de Zaza gibi umudum yok bu embriyodan ama mucizevi bir şey olup da tutarsa bilememO zaman bu embriyo için dua edicez inşallah tutar..yeni tedaviye de gerek kalmaz..biz de üçüncüye borçlanarak kalkıştık histersokopi hag laprıskopi otel uçak merkez derken toplamda 70 Bİn gitti( diliyorum yeni tedavi olmadan olur..esasında 4bb kötü değil çok hamile kalan var doktorun dediği gibi iki tane olsaydı o zaman kafan karışmazdı..yine şans var umut var canım
Arkadaşım benim canim bak ben de hic bir belirti olmadi.daha once ikiz gebelikte kasik batmasi bel agrisi yasamistim hamile.oldugumu hemen anlamistim test yapmadan.ancak saglikla kucağıma alamadim malesef...sonraki denememde ise hic bir belirti iz ne bilim bi hissiyat bile.yasamadim bu sefer olmadi.diye 8 gune kadar kendimi paraladim.bosunaymis idrar testinde 8 gün okadar net bir.cizgi gordum ki.lutfen kendini yalandan yere uzme .eger 12.gun sonunda olumsuz olursa üzülürsün.Valla kizlar yapilanilecek dr larin bile gereksiz buldugu her testi yaptirdik kari koca. Hersey normal. sperm rahim vs... Embryolar iyi ise tutmama sebebi ne olabilir? Bunu dusunelim. Nasilsa olmayinca dr lar Allahtan diyecek. Evet tabii oyle ama kaderinde kendi cabana bagli... Deli gibi cabaliyoruz.
Şimdi konuştum telefonla perşembeymiş transferiZaza mutlaka yaz gebe kalırsa en azından bize de yol gösterir durumu
Korkma bende 1 aya yakin.kanama oldu ara ara normalmis ikizlerde igne olmustum panik yapmaBugün iş çıkışında araba kullanırken bi ıslaklık hissettim ve hafif karın ağrısı..eve geldim kilodun ortası kadar bi kanama..aklım çıktı((( hemen doktoruma gittim baktı bebeklerin kalbi atıyor pruluton iğne verdi ve bir hafta istirahat...içime sinmedi periontopa da gittim o da baktı kalpler atıyor ufak bi kanama alanı var biraz daha gelirse merak etme dedi..iğneyi yaptırdım..sürekli ağladım aşırı demorilize oldum..doktor olası bi durum dedi ikiz bebeklerde tedaviyle olan bebekler de lekelenme tarzı kanamalar olabilir dedi..eve gelince tekrar baktım kanamaya kahverengi rengi avuç içi kadar şimdi kanama yok ama peçeteyw silince hafif kahverengi bişey var..bi de üstüne eşimle kapıştık erkekler hödük oluyor bu tarz durumlarda..moralim çok bozuk bi şekilde yatıyorum..nolur dua edin kuzularım benle kalsın...
Sağol canım benimKorkma bende 1 aya yakin.kanama oldu ara ara normalmis ikizlerde igne olmustum panik yapma
Transfer cumartesi oldum pablom, dün oylen ucagi ile döndüm, Fakat bu yolculuk iki ucak binmem beni maf ediyor, her defasinda.... Iki embriyo konuldu 4ab 3bb hayirlisi artikSebida canım senin transfer oldumu? Ne durumdasın hangi aşamadasın?
Canım hayırlısı olsun, inşallah peş peşe güzel haberlerinizi alalım dualarım sizinleTransfer cumartesi oldum pablom, dün oylen ucagi ile döndüm, Fakat bu yolculuk iki ucak binmem beni maf ediyor, her defasinda.... Iki embriyo konuldu 4ab 3bb hayirlisi artik
progestan yapiyordur kusmayi. Demir ilacini icmeden 2 saat ve ixtiktikten sonra 2 saat sutlu urunler yeme sakin. Vitamini de tok karnina ic muhakkak. InsA gecer .Kızlar benim de kusmalarım biteceğine daha çoğaldı acaba doğal süreç mi yoksa ilaçlar mı? Demir,vitamin ve Protestan 200 (3*1) kullanıyorum
Morfolojiniz kaç? Sperm değerleriniz için baştan yorum yapmışlar miydi?Selam arkadaşlar ben de şubat ayında bahçecide transfer olmuştum yumurta donasyonu fakat morfolojimşzde düşük 3 embriyomuz oldu ikisi 4 AB 1 tanesi 4 bb, 4 bb donduruldu 4 AB transfer oldu iki tane fakat olumsuz sonuç aldım. o dönem Zaza yeşil ada dünyam ile de mesajlaştık. Sağolsunlar destek oldular hatta Zaza sayesinde 5200 euro ödemiştim ve fazla ödediğim paramı aldım sağolsun emeği çok rabbim onu bebesine kavuştursun hepimizi deMurat bey kalan tek embriyoyu transfer edelim dedi ama 4 bb embriyo tutma oranlarında çok düşük yurt dışı Sitesi istatistiklerinde. Kafam çok karışık yeni bir tedavi mi başlasam diye ama iki iyi kalite dedikleri embriyo bile tutmadı anlamıyorum artık sorun nerde umarım tedavi olanlar da en kısa zamanda bebelerine kavuşur.
Canım baş ağrısı bende de çok olmuştu üstelik bende migren var nane yağı ile başına şakaklarına masaj yap bi nebze de olsa hafifletiyor, bel ağrısı ise ne oturabildim ne kalkabildim uçakta dönerken sanki kazık üstüne oturuyordum. Ama hepsi geçiyor. Ve lütfen olumsuz düşünceleri aklından çıkar hiçbişey için acele etme sen elinden geleni yaptın dua edip beklemekten başka yapacak birşey kalmadı. Ben inanıyorum ki hem sebidadan hem de senden güzel haberler alıcaz. Yeterki siz de İnanınSevgili guzel yurej ve dusunceli arkadaslarim. Sanirim guvenim kalmadi benim. Canim tez o kadar yoruldum ki koysunlr hissedeyim filan istiyorum. Bir de ben anladim ben asiri kahve ve sigara iciyordum biliyorsunuz. Su an agzima ne kahve ne cay koyuyorum. Su disinda bir sey icmiyorum. Sigarayi en dusuk nikotinlisnden o da agzim oyalansin diye toplam bes tane iciyorum. Benim olumsuz olup asiri duygusal modda olmam bundanmis... Gerginim cidden. Bas agrimi ve 3. ve 4.cu gun ki bel agrimi size anlatamam oyle ki dik oturamiyordum uzanayim dedim lobide ki koltuga , kameradan gormusler gelip ikaz ettiler :) S Sebida sahit beraberken oldu bu olay. Bu arada biz S Sebida ile bulustuk kibrista ve cok komikti muhabetimiz ... Yasadiklarimizi anlattik, gulduk. Bu gruptan cok iyi , cok tatli, cok icten bir insan kazandim.
Dun aksam dondum. Dun epey yorulmusum zaten gece yarisi eve ulastim. Acayip kotu bas agrim var. Kahve yoksunlugu ve progesteron yapiyor diye dusunuyorum. Bugun de yatacagin cunku dun cok ayakta kaldim gercekten yorulmusum.
Elimde degil arkadaslar TR de 7 kibrista 2.ci derken maddi manevi goctuk... + Bu kadar hormon, stres Allah yardimcimiz olsun. Hepinizi seviyorum. Iyi ki varsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?