kuzum bel ağrısı en büyük belirti ki:) güzelce dinlen film izlemek işe yarıyor ben de..kafa dağılıyor mesela şimdi Müge Anlı açtım şok içinde izliyorum sabah sabah neler varmış meğer tvde:)) iki iç güne kuş gibi hafifliceksin inşallah :)

Transfer cumartesi oldum pablom, dün oylen ucagi ile döndüm, Fakat bu yolculuk iki ucak binmem beni maf ediyor, her defasinda.... Iki embriyo konuldu 4ab 3bb hayirlisi artik
Güzel Sebidam aynı anda hamile olmayı dilediğim üç kişi vardı zazam Ladyecz bi de sen tabiki:) allah duamı kabul etsin,amin..ananas yemeyi unutma kuzum

Sabah doktora gittik bebeklerim büyümüş ikisinin de kalbi pıt pıt atıyor..gayet sağlıklılar dedi doktor rahimde kanama filan da yok hersey yolunda yani..önlem olarak purluton depot yapıldı yine..evde beş gün daha dinleneceğim..iş yeri sıkıntı ama çocuklarım herseyden önemli..çok şükür hep iyi haberler alalım burdan inşallah :)

masAllah masAllah

Transfer cumartesi oldum pablom, dün oylen ucagi ile döndüm, Fakat bu yolculuk iki ucak binmem beni maf ediyor, her defasinda.... Iki embriyo konuldu 4ab 3bb hayirlisi artik

Hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim hayırlara vesile eder gönlünün muradını evladını sana bağışlar canım.
Yolculuk konusunda haklısın, iki uçak aktarmalı gün boyu saatlerce ayakta rezil oluyor insan. Bu yolculuk kısmı benide kara kara düşündürüyor. Çok şükür sen evine ulaşmışsın yat dinlen gülüm.

cok tsk ederim. Nane yagı hemen getırteyım esıme onu deneyelım cunku gercekten sakaklarımdan vuruyor agrılar

Oy kuzummmm maşallahhhh

İnşallah güzel haberler alırız sizden. Kaç embriyo vardı toplam?

Bel ağrısı çok güzel bir belirti

Gözün aydın umutcum
darısı bize

maşallah kurban olurum bunları verene

en erken test ne zaman yapayımmmmmmm ev de masanın uzerınde bır suru test var komyasal gebelık gecırdım ya, eczanede asagıda esım o saman getırmıstı. Duruyorlar cok tahrık edıcııı
Ah canım 11 gün sonra diyorlar ya kan testi için 7..8 gün beklesen sonra o güzel haberi şurdan patlatsan
Ohh ohhh ne güzel olur dimiiii. Aklını başka bişeye yönelt hadi rahatla azıcık sabret inşallah hep beraber sevineceğiz haberinle hımmm ne dersin?

dun aksam eve gelene kadar kotu ıdı. Bugun agrı gectı başıma vurdu zazam sımdı uzulsem mı ? Delırmeden su bebeklerımızı kucaklarımıza alsa ıdık su hayatımızda ınsA
Canım bel ağrısı 3-4 gün sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam, test içinde ben 10. Güne kadar beklemiştim :)

Her aninin.keyfini cıkart sonra iki bebekle benim gibi mutlu.son arkadaşim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…