- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
kuzum bel ağrısı en büyük belirti ki:) güzelce dinlen film izlemek işe yarıyor ben de..kafa dağılıyor mesela şimdi Müge Anlı açtım şok içinde izliyorum sabah sabah neler varmış meğer tvde:)) iki iç güne kuş gibi hafifliceksin inşallah :)Sevgili guzel yurej ve dusunceli arkadaslarim. Sanirim guvenim kalmadi benim. Canim tez o kadar yoruldum ki koysunlr hissedeyim filan istiyorum. Bir de ben anladim ben asiri kahve ve sigara iciyordum biliyorsunuz. Su an agzima ne kahve ne cay koyuyorum. Su disinda bir sey icmiyorum. Sigarayi en dusuk nikotinlisnden o da agzim oyalansin diye toplam bes tane iciyorum. Benim olumsuz olup asiri duygusal modda olmam bundanmis... Gerginim cidden. Bas agrimi ve 3. ve 4.cu gun ki bel agrimi size anlatamam oyle ki dik oturamiyordum uzanayim dedim lobide ki koltuga , kameradan gormusler gelip ikaz ettiler :) @Sebida sahit beraberken oldu bu olay. Bu arada biz @Sebida ile bulustuk kibrista ve cok komikti muhabetimiz ... Yasadiklarimizi anlattik, gulduk. Bu gruptan cok iyi , cok tatli, cok icten bir insan kazandim.
Dun aksam dondum. Dun epey yorulmusum zaten gece yarisi eve ulastim. Acayip kotu bas agrim var. Kahve yoksunlugu ve progesteron yapiyor diye dusunuyorum. Bugun de yatacagin cunku dun cok ayakta kaldim gercekten yorulmusum.
Elimde degil arkadaslar TR de 7 kibrista 2.ci derken maddi manevi goctuk... + Bu kadar hormon, stres Allah yardimcimiz olsun. Hepinizi seviyorum. Iyi ki varsiniz.
Güzel Sebidam aynı anda hamile olmayı dilediğim üç kişi vardı zazam Ladyecz bi de sen tabiki:) allah duamı kabul etsin,amin..ananas yemeyi unutma kuzumTransfer cumartesi oldum pablom, dün oylen ucagi ile döndüm, Fakat bu yolculuk iki ucak binmem beni maf ediyor, her defasinda.... Iki embriyo konuldu 4ab 3bb hayirlisi artik
Aynen öyle kullanıyorum ilaçları ama Protestan yapıyor sanırımprogestan yapiyordur kusmayi. Demir ilacini icmeden 2 saat ve ixtiktikten sonra 2 saat sutlu urunler yeme sakin. Vitamini de tok karnina ic muhakkak. InsA gecer .
masAllah masAllahSabah doktora gittik bebeklerim büyümüş ikisinin de kalbi pıt pıt atıyor..gayet sağlıklılar dedi doktor rahimde kanama filan da yok hersey yolunda yani..önlem olarak purluton depot yapıldı yine..evde beş gün daha dinleneceğim..iş yeri sıkıntı ama çocuklarım herseyden önemli..çok şükür hep iyi haberler alalım burdan inşallah :)Eki Görüntüle 2241483
Transfer cumartesi oldum pablom, dün oylen ucagi ile döndüm, Fakat bu yolculuk iki ucak binmem beni maf ediyor, her defasinda.... Iki embriyo konuldu 4ab 3bb hayirlisi artik
cok tsk ederim. Nane yagı hemen getırteyım esıme onu deneyelım cunku gercekten sakaklarımdan vuruyor agrılarCanım baş ağrısı bende de çok olmuştu üstelik bende migren var nane yağı ile başına şakaklarına masaj yap bi nebze de olsa hafifletiyor, bel ağrısı ise ne oturabildim ne kalkabildim uçakta dönerken sanki kazık üstüne oturuyordum. Ama hepsi geçiyor. Ve lütfen olumsuz düşünceleri aklından çıkar hiçbişey için acele etme sen elinden geleni yaptın dua edip beklemekten başka yapacak birşey kalmadı. Ben inanıyorum ki hem sebidadan hem de senden güzel haberler alıcaz. Yeterki siz de İnanın
Hayırlısı olsun hadi inşallah senden de güzel haberler alırız allahın izniyle allah yardımcın olsunTransfer cumartesi oldum pablom, dün oylen ucagi ile döndüm, Fakat bu yolculuk iki ucak binmem beni maf ediyor, her defasinda.... Iki embriyo konuldu 4ab 3bb hayirlisi artik
Oy kuzummmm maşallahhhhSabah doktora gittik bebeklerim büyümüş ikisinin de kalbi pıt pıt atıyor..gayet sağlıklılar dedi doktor rahimde kanama filan da yok hersey yolunda yani..önlem olarak purluton depot yapıldı yine..evde beş gün daha dinleneceğim..iş yeri sıkıntı ama çocuklarım herseyden önemli..çok şükür hep iyi haberler alalım burdan inşallah :)Eki Görüntüle 2241483
İnşallah güzel haberler alırız sizden.Transfer cumartesi oldum pablom, dün oylen ucagi ile döndüm, Fakat bu yolculuk iki ucak binmem beni maf ediyor, her defasinda.... Iki embriyo konuldu 4ab 3bb hayirlisi artik
haydi sebidam sevindir bizi güzel sonucunlaTransfer cumartesi oldum pablom, dün oylen ucagi ile döndüm, Fakat bu yolculuk iki ucak binmem beni maf ediyor, her defasinda.... Iki embriyo konuldu 4ab 3bb hayirlisi artik
Bel ağrısı çok güzel bir belirtiSevgili guzel yurej ve dusunceli arkadaslarim. Sanirim guvenim kalmadi benim. Canim tez o kadar yoruldum ki koysunlr hissedeyim filan istiyorum. Bir de ben anladim ben asiri kahve ve sigara iciyordum biliyorsunuz. Su an agzima ne kahve ne cay koyuyorum. Su disinda bir sey icmiyorum. Sigarayi en dusuk nikotinlisnden o da agzim oyalansin diye toplam bes tane iciyorum. Benim olumsuz olup asiri duygusal modda olmam bundanmis... Gerginim cidden. Bas agrimi ve 3. ve 4.cu gun ki bel agrimi size anlatamam oyle ki dik oturamiyordum uzanayim dedim lobide ki koltuga , kameradan gormusler gelip ikaz ettiler :) @Sebida sahit beraberken oldu bu olay. Bu arada biz @Sebida ile bulustuk kibrista ve cok komikti muhabetimiz ... Yasadiklarimizi anlattik, gulduk. Bu gruptan cok iyi , cok tatli, cok icten bir insan kazandim.
Dun aksam dondum. Dun epey yorulmusum zaten gece yarisi eve ulastim. Acayip kotu bas agrim var. Kahve yoksunlugu ve progesteron yapiyor diye dusunuyorum. Bugun de yatacagin cunku dun cok ayakta kaldim gercekten yorulmusum.
Elimde degil arkadaslar TR de 7 kibrista 2.ci derken maddi manevi goctuk... + Bu kadar hormon, stres Allah yardimcimiz olsun. Hepinizi seviyorum. Iyi ki varsiniz.
Gözün aydın umutcumMrhb Sevgili Hanımlar,beni bilenler bilir çok şükür oğlumu kucağıma aldım,zor bi hamilelik geçirdim panik atak hastalığımdan dolayı,ama şükürler olsun bebeğimde bende iyiyiz..Bu kadar güzel olacağına bilseydim daha erken girerdim donasyon işine,o sizin canınız kanınız oluyor,başkasının yumurtası olduğu aklımın ucundan bile geçmiyor,yoksa kendi yumurtanızla şansınız beklemeyin derim,bu güzelliği herkes yaşasın isterim ...
maşallah kurban olurum bunları vereneSabah doktora gittik bebeklerim büyümüş ikisinin de kalbi pıt pıt atıyor..gayet sağlıklılar dedi doktor rahimde kanama filan da yok hersey yolunda yani..önlem olarak purluton depot yapıldı yine..evde beş gün daha dinleneceğim..iş yeri sıkıntı ama çocuklarım herseyden önemli..çok şükür hep iyi haberler alalım burdan inşallah :)Eki Görüntüle 2241483
dun aksam eve gelene kadar kotu ıdı. Bugun agrı gectı başıma vurdu zazam sımdı uzulsem mı ? Delırmeden su bebeklerımızı kucaklarımıza alsa ıdık su hayatımızda ınsABel ağrısı çok güzel bir belirti
Ah canım 11 gün sonra diyorlar ya kan testi için 7..8 gün beklesen sonra o güzel haberi şurdan patlatsanen erken test ne zaman yapayımmmmmmm ev de masanın uzerınde bır suru test var komyasal gebelık gecırdım ya, eczanede asagıda esım o saman getırmıstı. Duruyorlar cok tahrık edıcııı
Canım bel ağrısı 3-4 gün sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam, test içinde ben 10. Güne kadar beklemiştim :)dun aksam eve gelene kadar kotu ıdı. Bugun agrı gectı başıma vurdu zazam sımdı uzulsem mı ? Delırmeden su bebeklerımızı kucaklarımıza alsa ıdık su hayatımızda ınsA
Sabah doktora gittik bebeklerim büyümüş ikisinin de kalbi pıt pıt atıyor..gayet sağlıklılar dedi doktor rahimde kanama filan da yok hersey yolunda yani..önlem olarak purluton depot yapıldı yine..evde beş gün daha dinleneceğim..iş yeri sıkıntı ama çocuklarım herseyden önemli..çok şükür hep iyi haberler alalım burdan inşallah :)Eki Görüntüle 2241483
Her aninin.keyfini cıkart sonra iki bebekle benim gibi mutlu.son arkadaşim :)Sabah doktora gittik bebeklerim büyümüş ikisinin de kalbi pıt pıt atıyor..gayet sağlıklılar dedi doktor rahimde kanama filan da yok hersey yolunda yani..önlem olarak purluton depot yapıldı yine..evde beş gün daha dinleneceğim..iş yeri sıkıntı ama çocuklarım herseyden önemli..çok şükür hep iyi haberler alalım burdan inşallah :)Eki Görüntüle 2241483
İnşallah kuzum :)Her aninin.keyfini cıkart sonra iki bebekle benim gibi mutlu.son arkadaşim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?