bu soruya cevap verecek kimse yok mu ??merhabalar aranıza yeni katıldım ve 3 4 aydır sizi takip ediyorum. birşey sormak istiyorum. biz eşimle sperm donasyonu yaptıracağız ve kıbrısta ödeyeceğimiz ücretten başaka ücret ödeyecek miyiz. yani ilaç parası vb.
Hayırlısı olsun canım ücret ne kadarBahçeci Murat Bey canım..
Amin canım inşallah amin hepinizşn kandilş mübarek olsun açılan ellerimizi ettğimiz duaları rabbim geri çevirmesin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bu mübarek gecenin hatırına..aminBu arada herkesin kandili mübarek olsun..dua etmek için gün olmaz ama kandillerde dua edilince daha makbul olurmuş ...hepimizin ettiği dualar kabul olsun hepimizi sağ Salim evlatlarımıza kavuştursun rabbim..hayırlı ömürlü çok sağlıklı güzel evlatlar versin..amin...
Ben burayı kopyalamadim ama kopyalanmis görünmüş neyseMerhaba arkadaşlar benim şifre ve nickimle ilgili sıkıntı oldu giremedim. Şuan düzeldi şükür .Kandiliniz mübarek olsun .Transfer sonucunu bekliyenler Allahım pozitif görmeyi nasip etsin .Bugün niyetliyim bol bol dua edicem ins
Canım önce hayırlısı olsun ilaç ücreti size verilen reçete istenen tahlil ne varsa onları ödüyorsunuz nerede tahlil olursa oraya ödeme tabi.konaklama yol masrafı da size ait bizim merkezde öyle idi kıbrısta bizimki yumurta donasyonumerhabalar aranıza yeni katıldım ve 3 4 aydır sizi takip ediyorum. birşey sormak istiyorum. biz eşimle sperm donasyonu yaptıracağız ve kıbrısta ödeyeceğimiz ücretten başaka ücret ödeyecek miyiz. yani ilaç parası vb.
Yumurta donasyonu bizim de ondan yazmadım ama merkeze verdiğim ücret harici çok masraf oluyor..yol konaklama ilaçlar tetkikler herseye para veriliyor..biz sekiz dokuz aydır uğraşıyoruz kendi şehrimdeki tetkikler iki operasyon,5-6 kez Kıbrıs gidiş geliş ilaçlar otel merkez toplam 70 bin TL harcadık..alalh yardımcınız olsunmerhabalar aranıza yeni katıldım ve 3 4 aydır sizi takip ediyorum. birşey sormak istiyorum. biz eşimle sperm donasyonu yaptıracağız ve kıbrısta ödeyeceğimiz ücretten başaka ücret ödeyecek miyiz. yani ilaç parası vb.
ilaçları falan aldık tahlilleri de yaptırmıştım merak ettiğim sadece kıbrıs ilaç uygulayıp ekstra para alıyorlar mı diye merak etmiştim cevabınız için teşekkürlerCanım önce hayırlısı olsun ilaç ücreti size verilen reçete istenen tahlil ne varsa onları ödüyorsunuz nerede tahlil olursa oraya ödeme tabi.konaklama yol masrafı da size ait bizim merkezde öyle idi kıbrısta bizimki yumurta donasyonu
bizde tahlilleri yaptırdık doktorun dediği reçetedeki ilaçları aldık bi sadece kıbrıs bölümü kaldı. cevap için teşekkürler. yeni üye olmama rağmen çok heyecanlıyım öncelikle kusuruma bakmayın. Sperm donasyonu yumurta donasyonuna göre daha mı başarılı bilginiz varsa bunu da cevaplar mısınızYumurta donasyonu bizim de ondan yazmadım ama merkeze verdiğim ücret harici çok masraf oluyor..yol konaklama ilaçlar tetkikler herseye para veriliyor..biz sekiz dokuz aydır uğraşıyoruz kendi şehrimdeki tetkikler iki operasyon,5-6 kez Kıbrıs gidiş geliş ilaçlar otel merkez toplam 70 bin TL harcadık..alalh yardımcınız olsun
Buna cevap vermek çok mümkün değil sadece en başarılı embriyo transferi diye biliyorum..şimdiden kolaylıklar dilerim umarım ilk seferde olur :)bizde tahlilleri yaptırdık doktorun dediği reçetedeki ilaçları aldık bi sadece kıbrıs bölümü kaldı. cevap için teşekkürler. yeni üye olmama rağmen çok heyecanlıyım öncelikle kusuruma bakmayın. Sperm donasyonu yumurta donasyonuna göre daha mı başarılı bilginiz varsa bunu da cevaplar mısınız
İNŞALLAHBuna cevap vermek çok mümkün değil sadece en başarılı embriyo transferi diye biliyorum..şimdiden kolaylıklar dilerim umarım ilk seferde olur :)
Tedavin hayırlı olsun bebeklerinle dön inşallah bu kez al gel onları.Amin arkadaşım inşallah bu gecede dualarımız kabul olsun burda bebek isteyen arkadaşlarıma Allah ım çift çift kucak dolusu sağlıklı bebekler versin inşallah ve şu an hamile olan olan arkadaşlarım kendimde dahil sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza.Tüm duaların niyetlerin duyulduğu ve nasip olduğu bir kandil olsun...Canlarım kandiliniz mübarek olsun rabbim bu güzel mübarek gecede ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah yarın bende hayırlısıyla tahlil için gidiyorum başlıyoruz donmuşlarımızla inşallah rabbim bu kez kollarıma almayı sarmayı koklamayı banada nasip eder.burada ne kadar anne olmak isteyen şu an hamile olan kardeşim varsa rabbim sağlıklı bebeklerle kucaklarını doldursun dualarımızın kabul olması dileğimle hepinizi seviyorumm kızlarrr
Aminnnnn çok amin canımTedavin hayırlı olsun bebeklerinle dön inşallah bu kez al gel onları.Amin arkadaşım inşallah bu gecede dualarımız kabul olsun burda bebek isteyen arkadaşlarıma Allah ım çift çift kucak dolusu sağlıklı bebekler versin inşallah ve şu an hamile olan olan arkadaşlarım kendimde dahil sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza.Tüm duaların niyetlerin duyulduğu ve nasip olduğu bir kandil olsun...
ılacları kendınız oduyorsunuz. hangı ılde yasıyorsanız eczacıdan rıca edın ındırımlı versınmerhabalar aranıza yeni katıldım ve 3 4 aydır sizi takip ediyorum. birşey sormak istiyorum. biz eşimle sperm donasyonu yaptıracağız ve kıbrısta ödeyeceğimiz ücretten başaka ücret ödeyecek miyiz. yani ilaç parası vb.
Hadi hayırlı olsun. İnsA bebeklerinize biran evvel kavusun.Canlarım kandiliniz mübarek olsun rabbim bu güzel mübarek gecede ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah yarın bende hayırlısıyla tahlil için gidiyorum başlıyoruz donmuşlarımızla inşallah rabbim bu kez kollarıma almayı sarmayı koklamayı banada nasip eder.burada ne kadar anne olmak isteyen şu an hamile olan kardeşim varsa rabbim sağlıklı bebeklerle kucaklarını doldursun dualarımızın kabul olması dileğimle hepinizi seviyorumm kızlarrr
İnşallah evlat sahibi olursunbizde tahlilleri yaptırdık doktorun dediği reçetedeki ilaçları aldık bi sadece kıbrıs bölümü kaldı. cevap için teşekkürler. yeni üye olmama rağmen çok heyecanlıyım öncelikle kusuruma bakmayın. Sperm donasyonu yumurta donasyonuna göre daha mı başarılı bilginiz varsa bunu da cevaplar mısınız
zaza hazır embryo derken embryo donasyonu mu kast edıyorsun direkt?İnşallah evlat sahibi olursun
Yumurtaların kaliteliyse başarı şansın yüksek
En çok hazır embriyo vaşarısı yüksek
Tam hatırlayamıyorum ama gidip gelme işlemler ilaçlar 7-8 bin euro yu bulmuştur.. Tek şansımız euro daha yükselmemişti...Ve uzun zaman önce euro alıp kenara koymustuk..Hayırlısı olsun canım ücret ne kadar
Yeni girebildim simdi okudum umarim herşey yolundadırBugün iş çıkışında araba kullanırken bi ıslaklık hissettim ve hafif karın ağrısı..eve geldim kilodun ortası kadar bi kanama..aklım çıktı((( hemen doktoruma gittim baktı bebeklerin kalbi atıyor pruluton iğne verdi ve bir hafta istirahat...içime sinmedi periontopa da gittim o da baktı kalpler atıyor ufak bi kanama alanı var biraz daha gelirse merak etme dedi..iğneyi yaptırdım..sürekli ağladım aşırı demorilize oldum..doktor olası bi durum dedi ikiz bebeklerde tedaviyle olan bebekler de lekelenme tarzı kanamalar olabilir dedi..eve gelince tekrar baktım kanamaya kahverengi rengi avuç içi kadar şimdi kanama yok ama peçeteyw silince hafif kahverengi bişey var..bi de üstüne eşimle kapıştık erkekler hödük oluyor bu tarz durumlarda..moralim çok bozuk bi şekilde yatıyorum..nolur dua edin kuzularım benle kalsın...
Evet canımzaza hazır embryo derken embryo donasyonu mu kast edıyorsun direkt?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?