Mavisu transferde neden önce 4aa'yı değil de 4ab'yi verdiler?
4aa yi iyi kalite olduğu için 5. Gün tek 4ab ve 4bb yi beraber döndürdüler.. Takibimi yapan doktorum 3 embriyo istemedi 2 emb. Transferi yapalim deyince 4 aa tek olduğu için çözmediler diğer ikisini çözüp trans fer ettiler..Cok sukurntuutular..4aa mız kuzu kuzu bizi bekliyor..Ama sanırım bu sene devam ettirmeyecegiz..yada allah korusun bir hastalık olur diye bir sene daha bekletebilirz..daha karar vermedik..

Bu arada herkesin kandili mübarek olsun..dua etmek için gün olmaz ama kandillerde dua edilince daha makbul olurmuş ...hepimizin ettiği dualar kabul olsun hepimizi sağ Salim evlatlarımıza kavuştursun rabbim..hayırlı ömürlü çok sağlıklı güzel evlatlar versin..amin...

Allahim Kabul etsin... Amin....

Maşallah hepsine o zaman

Enjeksiyon deneyimin yoksa bence deneme canım. Yanlışlıkla biraz içerden yapsan yada enjektörün açısını yanlış ayarlarsan allah korusun siyatik sinire denk gelme ihtimali var
Merhaba arkadaşlar benim şifre ve nickimle ilgili sıkıntı oldu giremedim. Şuan düzeldi şükür .Kandiliniz mübarek olsun .Transfer sonucunu bekliyenler Allahım pozitif görmeyi nasip etsin .Bugün niyetliyim bol bol dua edicem ins

Kuzum yapma sakin, Merkezdede soylemislerdi göbege yapilan igne gibi degil doktor veya hemsire yapmasi sart bu kalca igneyi, bende Yarin tekrar vurdurmaya gidiyorum
Yaptım bu seferlik aynaya bakarak başkasına yapıyorum 15 yıldır ama kendime ilk kez yaptım yine de haklsınız iyi fikir değil sinire denk gelebilir riske girmeyeyim bi daha ben

BEn ama çok zor
ve be salıkçıyım
sakın deneme derim
pyasada prolutex denilen bir progesteron var göbekten vuruluyor emilimi kolay
7 ampul içerir VE 160 tl
Tamam canım bir kez yapmış bulundum yapmam artık prolutexi Perinotolog verdi merkez de kullanma onu kalçadan devam dedi aslında ona geçsek ne iyi olur artık kalçam berbat ötesi..dayanılmaz durumda delik deşik akşamları alkolle ovuyorum..neyse az kaldı ya sabır

Arkadasim benim su an ikizlerim var 9 aylik. Benim de ne zaman biraz fazla yorsam kendimi kanamam oluyordu kahverengi . Halil beyin sekreteri yatak istirati veriyordu. Ve gercekten bol bdinlendim bol su ictim ve progesterone fitil aldim ve 1 saat uzandim hic kalkmadim . Ayrica corasprini kestim kanama boyunca . So nuc kucagima aldim 37. Haftaya kadar geldi ikizlerim . Hic korkma ve dinlen bol bol

Sağol canım güle Güle büyüt kuzularını ben coraspirini kesmemiştim dün kestim iki gündür hiç bişey yok haklısın çok teşekkür ederim darısı başımıza

PRolutex çok ii ne ağrısı ne acısı var ama 25 mg olduğu için 2 flakon kullanılıyor içinde 7 flakon olduğundan 3 güne yetiyor Oda pahalı
her 3 güne 160 TL

merhabalar aranıza yeni katıldım ve 3 4 aydır sizi takip ediyorum. birşey sormak istiyorum. biz eşimle sperm donasyonu yaptıracağız ve kıbrısta ödeyeceğimiz ücretten başaka ücret ödeyecek miyiz. yani ilaç parası vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…